Skocz do zawartości
Coma

Co nas najbardziej nakręca - ulubione gadżety i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.04.2021 o 10:37, Indygohaze pisze:

Twoj model to taki Pro

E tam, zaraz profeska. To zwykły model podobno do masażu tyle, że ten o dziwo jest jeszcze w miarę ostry. Mimo to poszukuję lepszego, bo ten już nie zaspokaja moich potrzeb. Twoje pojedyncze wygląda na ostrzejsze od mojego :mrgreen:

Widziałam w sieci to Twoje podwójne i zastanawiałam się nad jego kupnem. Tyle, że nie wiem czy te igiełki dają radę wbić się w skórę. Może jak będzie okazja się spotkać pokażesz mi jak to wygląda na żywo? Ja wezmę swoje :)

W dniu 21.04.2021 o 11:07, Wichura pisze:

Ten model to też żadna profeska. Pełno tego w rożnych sklepikach erotycznych BDSM i cena totalnie z kosmosu. Płaci się w sumie za bajerancki wygląd i etui. Ostre to jest tak samo jak moje kółeczko.

Ogólnie szukam rzemieślnika który jest w stanie wykonać pod moje wymagania ostre kółko Wartenberga. Ale tu ciężko o kogoś znającego się na rzeczy.

I tak dochodzimy do tematu wątku.

Odkąd siedzę w klimacie BDSM mam bzika na punkcie ręcznie wykonanych sprzętów. Dlatego kiedyś @skrzat sam zrobił obrożę i kajdanki. Dopiero wtedy poczułam to mrowienie w środku, którego żadne sklepowe tego typu bajeranckie sprzęty nie były w stanie we mnie wywołać. 

Miałam też przez niego robiony na próbę palcat, ale go "zużyłam" :lol: i kilka różnego rodzaju batów oraz pejczy.  Sam ich widok już mnie nakręcał, ale ponieważ nie jestem wielką fanką spankingu oddałam te bijadła mojej dobrej kumpeli z klimatu. Jestem zdania, że sprzęt ma żyć, a nie się kurzyć.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden to gadżet ale bardzo lubię włosy (te na głowie ). Lubię je głaskać, przeczesywać palcami, wichrować, łapać mocniej w kulminacyjnym momencie. Jeśli są nieco dłuższe to świetnie, zwłaszcza jeśli są zadbane a właściciel nie używa żelu albo lakieru

• Lubię 6
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.04.2021 o 20:44, senna pisze:

Żaden to gadżet ale bardzo lubię włosy (te na głowie ). Lubię je głaskać, przeczesywać palcami, wichrować, łapać mocniej w kulminacyjnym momencie. Jeśli są nieco dłuższe to świetnie, zwłaszcza jeśli są zadbane a właściciel nie używa żelu albo lakieru

Tez lubię!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.04.2021 o 20:44, senna pisze:

Ten moment kiedy nie wiesz czy cieszyć się bo samemu ma się dłuższe włosy, czy nie, bo jednak ich przeczesywać i wichrzyć się nie da z racji na to, że są dreadami :D

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę mieć dokładnie takie skórzane kajdanki!  Poznałam, doznałam i uwielbiam

Kajdanki klasyczne (metalowe) nigdy nie były dla Mnie podniecające, myślałam " nie lubię krępowania" jak jednak srogo się pomyliłam, gdy doznałam krępowania linami pokochałam je.

Gdy ostatnio zostałam skrępowana tym, też pokochałam. 

M.

IMG20210425015810.jpg

IMG20210425020742.jpg

• Lubię 7
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, MP2020 pisze:

Kajdanki klasyczne (metalowe) nigdy nie były dla Mnie podniecające, myślałam " nie lubię krępowania" jak jednak srogo się pomyliłam, gdy doznałam krępowania linami pokochałam je.

M.

IMG20210425015810.jpg

IMG20210425020742.jpg

M. Dokładnie wiem o czym piszesz mam, poznałem, doznaje i uwielbiam On 

IMG_20210509_111828.jpg

• Lubię 5
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, LadyA&psina pisze:

M. Dokładnie wiem o czym piszesz mam, poznałem, doznaje i uwielbiam On 

IMG_20210509_111828.jpg

Piękne  

Psina ... Duża klamra, tak jak lubię

M.

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.05.2021 o 11:04, MP2020 pisze:

M.

IMG20210425015810.jpg

IMG20210425020742.jpg

Świetne kajdanki, ale jaka śliczna smukła dłoń ;)

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ulubione gadżety :

-kuleczki waginalne najlepiej używane w nieświadomości innych:P

-opaska na oczy, uwielbiam to napięcie i ekscytacje przed tym co zaraz sie wydarzy, bardzo potęguje doznania :D

- pasek  bądź wstążka do krępowania rąk  :) i to działa równie przyjemnie w obie strony.

-magic wand :D na samą myśl pojawia się uśmiech na mojej twarzy :D  Robi cuda!

A jeśli chodzi o "inne" to zapach, szept mrrrr :P

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...