Skocz do zawartości
Coma

Co nas najbardziej nakręca - ulubione gadżety i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

@LadyA&psina hmm... Ale złożysz z tych części z powrotem tego Harleya prawda? Sezon pomału się zaczyna... Lewa w górę!

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio dużo moich koleżanek polecało pingwinka.

Kupiłam podróbkę z Ali ale trochę żałuję, bo oryginał ma różne tempo pracy a podróbka zaczyna od jakiegoś kosmicznego a dalej jest już tylko straszniej.

Nie wiem czy kiedyś dam to do ręki jakiemuś mężczyźnie, bo przesunięcie milimetr za daleko powoduje u mnie oczy jak pięć złotych. Ale jak dopasuje idealnie pod moje gusta, to wrażenie robi nieziemskie. Jak do tego dojdzie peeting to dzieją się cuda :)

Z rzeczy które mnie kręcą to nieodmiennie:

-głos i to co tym głosem jest mówione,

-odpowiednia muzyka,

-mężczyźni o delikatnej urodzie,

-jędrne pośladki,

-o zgrozo - nogi moich trans-kochanków (dziwnie mi z tym ale tak jest ;) ). 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam słabość do tajemniczego uśmiechu zadbanych dłoni...męskiej barwy głosu..zapachu..poczucia humoru

i taka mieszanka powoduje u mnie „ zawrót głowy” 

i takie tam „ różne „ inne gadżety

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.04.2021 o 18:42, Indygohaze pisze:

Ja w swojej kolekcji mam nawet podwojne Kolo kolczaste Wartenberga, ale zapewne i takie kosztowalas 

Widziałam, ale nie kosztowałam. Nie pożyczam zabawek.

Za to mam w planach takowe sobie zakupić :) Widziałam dwa różne modele - różnej budowy. Ciekawa jestem jaki Ty model masz?

To moje:

IMG_20210420_112832.jpg

• Lubię 4
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.04.2021 o 21:55, rita pisze:

-o zgrozo - nogi moich trans-kochanków (dziwnie mi z tym ale tak jest ;) ). 

O, to i na mnie mocno działa. Dlatego, gdy mam okazję to cały czas wodzę wzrokiem po nogach trans w klubach czy barach. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.04.2021 o 15:45, LadyA&psina pisze:

Co mnie najbardziej nakręca? Jest tego dużo Uwielbiam piękne męskie umięśnione ciała. Jaram się plecami, pośladkami, dłońmi i nie tylko... Męski głos też ma dla mnie to coś. Nakręca mnie wybieranie i zakładanie przez psinę bielizny, pończoch, bucików i biżuterii na spotkania z kochankami. Kopa daje mi też zamykanie psiny w klatkę i nie tylko... A jeśli chodzi o gadżety to długo by wymieniać dlatego załączam foto z moimi ulubionymi LA 

IMG_20210418_154311.jpg

Ładny zestaw :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Dragonfly pisze:

Widziałam, ale nie kosztowałam. Nie pożyczam zabawek.

Za to mam w planach takowe sobie zakupić :) Widziałam dwa różne modele - różnej budowy. Ciekawa jestem jaki Ty model masz?

To moje:

IMG_20210420_112832.jpg

Twoj model to taki Pro

Ja mam takie dla amatorow,  ale swoje robia jesli sie wie jak je uzytkowac i gdzie mocniej docisnac ☺️

IMG_7292.jpeg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Indygohaze pisze:

Twoj model to taki Pro

Ja mam takie dla amatorow,  ale swoje robia jesli sie wie jak je uzytkowac i gdzie mocniej docisnac ☺️

a to nie nóż do pizzy i rolka do ubrań?

• Lubię 1
  • Haha 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, maniurka pisze:

a to nie nóż do pizzy i rolka do ubrań?

Spoko Kochana; gdyby nie ten temat nadal nie wiedziałabym, że ów pierdolnik ma nazwę kółko Wartenberga. Dla mnie to była zawsze po prostu ostroga.

I też widzę tam rolkę do ubrań. :D

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...