Skocz do zawartości
Coma

Co nas najbardziej nakręca - ulubione gadżety i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Kind_of_Bear pisze:

Bo Twój ogonek był kopiowany. Taki wzorzec rasy. :P

Nie przypominam sobie takiego wydarzenia w moim życiu. :D

Lula.

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Kind_of_Bear pisze:

A nie ma w tym po prostu elementu zezwierzęcenia?

Pewnie tak, ale dla mnie bardziej na zasadzie "Króliczka Playboya" niż burej suki

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.03.2021 o 23:24, E&Pcouple pisze:

korale zdjęte (albo i nie) z szyi znajduję... ale jak to mówią dobre dziecko to się byle czym zabawi...

O... jedna z moich najlepszych nocy to była z użyciem sznura pereł i to nie na szyi   

Ona.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak mam dwóch ulubionych "łóżkowych" mężczyzn, tak też mam dwa ulubione gadżety, które konkretnie z tymi mężczyznami niesamowicie mnie nakręcają.

1. Kółko Wartenberga,

2. Podwójny strap-on.

Obydwie zabawki do czego innego służą mi ze @skrzatem, a do czego innego z przyjacielem.

Mam pierdolca na punkcie wąchania kochanków/kochanek. Ich ciał, w różnych sytuacjach. Dlatego, gdy 2 razy w życiu dorosłym miałam odcięty zmysł węchu na kilka miesięcy, czułam się jakbym była ślepa. Zapach jest jednym z moich głównych bodźców erotycznych. 

Drugie co mnie nakręca, to krew.  Smak, zapach krwi kochanka wręcz mnie całą opanowuje. To mega afrodyzjak.

• Lubię 7
  • Zmieszany 1
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Dragonfly pisze:

mam dwa ulubione gadżety, które konkretnie z tymi mężczyznami niesamowicie mnie nakręcają.

1. Kółko Wartenberga

Kółko to dla mnie też jeden z ważnych gadżetów.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Janek12 kółko zastąpiło żyletkę i igły. Musiałam z nich zrezygnować ze względu na fobię @skrzata.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly żona boi się igieł ale bywało, że miała ochotę aby jej parę wbić w górne wewnętrzne części pośladków. Wbijałem bardzo wolno tak aby odczucia były przez nią akceptowalne. Bardzo ją to podniecało ale przestało działać. Stwierdziła, że za jakiś czas wrócimy do tego.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co mnie najbardziej nakręca? Jest tego dużo Uwielbiam piękne męskie umięśnione ciała. Jaram się plecami, pośladkami, dłońmi i nie tylko... Męski głos też ma dla mnie to coś. Nakręca mnie wybieranie i zakładanie przez psinę bielizny, pończoch, bucików i biżuterii na spotkania z kochankami. Kopa daje mi też zamykanie psiny w klatkę i nie tylko... A jeśli chodzi o gadżety to długo by wymieniać dlatego załączam foto z moimi ulubionymi LA 

IMG_20210418_154311.jpg

• Lubię 9
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.04.2021 o 22:23, Dragonfly pisze:

Tak jak mam dwóch ulubionych "łóżkowych" mężczyzn, tak też mam dwa ulubione gadżety, które konkretnie z tymi mężczyznami niesamowicie mnie nakręcają.

1. Kółko Wartenberga,

Wiesz co dobre moja miła 

Ja w swojej kolekcji mam nawet podwojne Kolo kolczaste Wartenberga, ale zapewne i takie kosztowalas 

Osobiscie czesto po nie siegam! ☺️

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...