Skocz do zawartości
Coma

Co nas najbardziej nakręca - ulubione gadżety i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

53 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

O, to to! Jeszcze trochę, i wszystkie przedmioty codziennego użytku oraz wyposażenia domu będą mi się erotycznie kojarzyć. :lach:

Lula.

A to jeszcze nie?  ;) Ona

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, E&Pcouple pisze:

A to jeszcze nie?  ;) Ona

To nie ja jestem mistrzynią w wymyślaniu nowych zastosowań.  ;)

Na niektóre rzeczy sama bym nie wpadła albo zabrakło by mi odwagi.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Maniurka nie znalazła to ja podrzucam ;) 

Co ja lubię? 

Bodystocking - oczywiście nie jest obowiązkowe, ale jakiegoś wewnętrznego kopa mi daje :redevil: 

Skórzany pasek - byle partner wiedział, że nie leje się klamrą ;) a i zgrabnie zacisnął, gdy sytuacja tego wymaga. ;) 

Mam ulubionego wiba, ale nim to najbardziej lubię bawić się z Zouzą  

To chyba mój top, ale oczywiście to niejedyne gadżety.

Głos też jest moim fetyszemmmmmm... Jeśli mnie kręci to na dzień dobry mężczyzna ma fory. ;)  

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Zouza pisze:

Bodystocking - oczywiście nie jest obowiązkowe, ale jakiegoś wewnętrznego kopa mi daje :redevil: 

Oj to i mi daje kopa choć niekoniecznie bodystocking (ale też lubię!), a odpowiednia bielizna w ogóle lub jej brak. To na co w danym momencie mam ochotę jakoś tak od razu zmienia nastawienie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka pisze:

lub jej brak

A to akurat działa na mnie odwrotnie :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zouza pisze:

A to akurat działa na mnie odwrotnie :D 

Nie lubisz świadomości braku bielizny pod sukienką? Albo chociaż braku stanika jak ciało się delikatnie ociera o materiał?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do braku bielizny, to mam taka malutka, niespełnioną ale prosta do zrealizowania fantazję.

On mnie rozbiera do naga a sam nie pozwala z siebie nic zdjąć.

Jakoś nikt do tej pory nie chciał czy zapomniał mi tak zrobić...

Cóż może na kolejny dzień kobiet.. albo na urodziny...

• Lubię 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, maniurka pisze:

Nie lubisz świadomości braku bielizny pod sukienką? Albo chociaż braku stanika jak ciało się delikatnie ociera o materiał?

To akurat bardzo lubię, ale nie jest to u mnie związane z erotyką  Wtedy bym spaliła wszystkie majtki!  :D 

A w łóżku bym żałowała, że je spaliłam :lach: 

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jako "swój" ulubiony gadżet można uznać seksowną bieliznę noszoną przez kobietę, z którą idę do łóżka, to poproszę o dopisanie do tego klubu. Koronki, pończochy i tym podobne działają na mnie bardzo pozytywnie i mocniej niż sama, niczym nieskrępowana nagość. ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.03.2021 o 12:32, maniurka pisze:

Co Wy lubicie najbardziej?

Ja Pas ...

Męski, szeroki, skórzany PAS !!

Lubię patrzeć, dotykać, rozpinać, ściągać, oplatać wokół Siebie, dotykać, wąchać skóry, słuchać dźwięków jakie wydaje klamra... Wszystko Lubię

To jest mój męski "gadżet"... UWIELBIAM

M.

• Lubię 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...