Skocz do zawartości
Coma

Co nas najbardziej nakręca - ulubione gadżety i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny, w nasze święto coś o nas (byc może temat był, ale nie udało mi się znaleźć). Zauważyłam, że moja kolekcja tych drobnych i mniej drobnych gadżetów się rozrasta i choć nie są używane jakoś stale i namiętnie to jednak stanowią przyjemne urozmaicenie. I nie mam tu na myśli tylko tych oczywistych, jak np dildo (w sumie to ja jeszcze swojego nie mam ), ale też te zupełnie nie oczywiste - może to coś z otoczenia, może to np bielizna lub użycie czegoś względem faceta nakręca Was najbardziej?

Ja mogę zacząć - długo myślałam i w sumie to długo mogłabym wymieniać i u mnie numer jeden to głos - subtelny lub mniej - polecenia, słowa, szepty, czasem też i z mojej strony... wiem, że to nie gadżet, a może bardziej jakiś rodzaj fetyszu

Lubię też liny, ale nie to, ze tylko jutowa i górnolotne wiązania - może to być wstążka, sznurek, kawałek ubrania lub męskie dłonie, które unieruchamiają - innymi słowy lubię niespodziankę, która się za tym kryje.

W sumie mogłabym tak wymieniać, ale oddam głos innym może ten temat będzie tez dzięki temu inspiracją dla nas wszystkich.

Co Wy lubicie najbardziej?

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 minut temu, maniurka pisze:

a mogę zacząć - długo myślałam i w sumie to długo mogłabym wymieniać i u mnie numer jeden to głos - subtelny lub mniej - polecenia, słowa, szepty, czasem też i z mojej strony... wiem, że to nie gadżet, a może bardziej jakiś rodzaj fetyszu

Jejku, no pewnie, że cecha partnera to nie gadżet.

22 minuty temu, maniurka pisze:

Co Wy lubicie najbardziej?

Podstawowy zestaw obsługi szczęśliwej Luli jeśli chodzi o gadżety to:

- Liny z naturalnych tworzyw. Dużo, dużo lin. 

- Bijadła, a wśród bijadeł top 3 pod postacią rattanowej trzcinki, skórzanego pasa i pewnego wyjątkowego palcata. 

- Świece i bliskość ognia.

- Noże. Albo choćby jeden nóż.

Jak do tego pojawi się jeszcze od czasu do czasu mikrofon do przeprowadzania wywiadu z cipką, to już w ogóle czad. :D

Ujęłam temat bardzo przedmiotowo, aż sama się sobie dziwię, ale cóż - wszak miało być o przedmiotach. ;)

O metafizyce gdzie indziej.

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:
1 godzinę temu, maniurka pisze:

Jejku, no pewnie, że cecha partnera to nie gadżet.

Dlatego przezornie dodałam w temacie „i nie tylko”

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

Jak do tego pojawi się jeszcze od czasu do czasu mikrofon do przeprowadzania wywiadu z cipką, to już w ogóle czad. :D

Oj tak wywiady też lubię ćwiczyć, nawet sama w domu, żeby być przygotowaną jak już wyjdzie prawdziwy

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, maniurka pisze:

Oj tak wywiady też lubię ćwiczyć, nawet sama w domu, żeby być przygotowaną jak już wyjdzie prawdziwy

A ja zawsze improwizuję!

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też lubię różne mikrofony. Te elastyczne o konsystencji zbliżonej do .. no właśnie do czego i te na bateryjki, przy których najładniej się wysławiam.

Z innych uprzyjemniaczy lubię włoski na klacie, to mój mały fetysz.

I na głos też bardzo jestem wrażliwa, mocny, męski, aksamitny.

I taki dzień kobiet bym dziś chciała, z tymi trzema uprzyjemniaczami

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, to i ja się wypowiem bo jak pewnie zauważyłyście ja bardzo infantylna jestem :D luuuubię zabawki... wszyyyyyystkie. Lubię wyjść z kulkami waginalnymi czy korkiem analnym i w towarzystwie innych czuć psychiczną (i nie tylko) przyjemność że jestem nie taka grzeczna na jaką wyglądam, a jeśli do tego mam pas i pończochy pod mega grzeczną sukienką za kolanko to już totalnie mnie nakręca...

Lubię dilda, korki, klipsy na sutki, pejcze - oj jak bardzo... Lubię obrożę i smycz ale zdarza się że lubię też na niej poprowadzić. Ogólnie jestem kreatywna... tyle zastosowań na zwykłe korale zdjęte (albo i nie) z szyi znajduję... ale jak to mówią dobre dziecko to się byle czym zabawi...

Z ulubieńszych żeby już tak nie  zanudzać, lubię męski pasek - jest taki "do wszystkiego" a widok silnych słoni na nim zaciśniętych... choć czasem tym paskiem lubię też te silne dłonie unieruchomić by nic nie mogły zrobić i tylko dręczyć i dręczyć... Ten pasek do skrępowania, do wymierzenia kary, do zakneblowania, jako smycz czy jako element do podduszenia...

Nie potrafię wybrać co lubię najbardziej? Muszę?? Nie chcę, nie i koniec    bo fantazja jest od tego aby  bawić się na całego :D. Zatęskniłam za szufladą... ;) Dobrej nocy życzę :* Ona

• Lubię 9
  • Haha 3
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, E&Pcouple pisze:

" a widok silnych słoni na nim zaciśniętych.

dłoni kochane, dłoni :D:D:D mam swoje granice :D:D:D Ona

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, E&Pcouple pisze:

ale jak to mówią dobre dziecko to się byle czym zabawi...

O, to to! Jeszcze trochę, i wszystkie przedmioty codziennego użytku oraz wyposażenia domu będą mi się erotycznie kojarzyć. :lach:

Lula.

• Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, E&Pcouple pisze:

dłoni kochane, dłoni :D:D:D mam swoje granice :D:D:D Ona

Chyba że pracuje w zoo...?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...