Skocz do zawartości
soulsaver

???endless adventure???

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór Państwu! bardzo cieszę się z dołączenia do tak ekskluzywnego grona i jako nowy członek (w pełnym słowa tego znaczeniu ) kłaniam się nisko, pozdrawiam serdecznie i chętnie dam się poznać z jak najlepszej strony

FCB7D45F-359D-4E88-AC2D-70C9A356F58D.jpeg

• Lubię 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Cię jako pierwsza.

Życzę miłego i owocnego pobytu na forum. Skoro wyrażasz taką ochotę pozostaje mi tylko czekać, aż dasz się nam poznać od tej najlepszej strony :)

Do porozmawiania gdzieś na forum :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy jako drudzy

Ale być tuż za @Dragonfly to przyjemność

Ale, ale... Tu o powitanie nowego członka... Społeczności rzecz jasna ... Chodzi... 

Zwiedzaj forum wzdłuż i wszerz, a tam gdzie coś Cię zainteresuje udzielaj się w dyskusji... Do poznania, spisania... Pozdrawiamy M. i P. 

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, soulsaver pisze:

Dobry wieczór Państwu! bardzo cieszę się z dołączenia do tak ekskluzywnego grona i jako nowy członek (w pełnym słowa tego znaczeniu ) kłaniam się nisko, pozdrawiam serdecznie i chętnie dam się poznać z jak najlepszej strony

FCB7D45F-359D-4E88-AC2D-70C9A356F58D.jpeg

To ja jako trzecia Witam Cię serdecznie wśród forumowego grona jako nowego członka z chęcią poznamy i Ciebie

zgłębiaj interesujące Cię tematy inspiruj się i realizuj Swoje pragnienia. Twój pobyt tutaj zapowiada się bardzo ciekawie

Pozdrawiam LA  

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, soulsaver pisze:

Dobry wieczór

Dobry wieczór... ;)
Niczym wejście smoka :lach:
Baw się dobrze

Powodzenia :oki: 

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnie 24h to „błądzenie” po portalu i zapoznawanie się z funkcjonalnością systemu Jednak nabieram śmiałości (z rozpędu napisałem w pierwszej wersji, że dochodzę, jednak postanowiłem nie kusić losu, tzn nie teraz ) i rozpędzam się w pisaniu Cieszę się, że kilka osób napisało, kilkadziesiąt zajrzało ale nie wiem jeszcze jaki to prognostyk na przyszłość. Obejrzałem kilka profili, kogoś już „obserwuję” (to akurat nie było trudne ) a teraz zabieram się za czytanie, czegoś mam nadzieję się nauczyć! Aha! byłbym zapomniał! zaplanowałem napisanie opinii dla @senna jednak muszę się nad tym poważnie zastanowić i z tego miejsca właśnie chciałbym teraz zapytać gdzie jest MOJA SZARLOTKA???

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, soulsaver pisze:

Ostatnie 24h to „błądzenie” po portalu i zapoznawanie się z funkcjonalnością systemu Jednak nabieram śmiałości (z rozpędu napisałem w pierwszej wersji, że dochodzę, jednak postanowiłem nie kusić losu, tzn nie teraz ) i rozpędzam się w pisaniu Cieszę się, że kilka osób napisało, kilkadziesiąt zajrzało ale nie wiem jeszcze jaki to prognostyk na przyszłość. Obejrzałem kilka profili, kogoś już „obserwuję” (to akurat nie było trudne ) a teraz zabieram się za czytanie, czegoś mam nadzieję się nauczyć! Aha! byłbym zapomniał! zaplanowałem napisanie opinii dla @senna jednak muszę się nad tym poważnie zastanowić i z tego miejsca właśnie chciałbym teraz zapytać gdzie jest MOJA SZARLOTKA???

Dawno zjedzona ups. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, senna pisze:

Dawno zjedzona ups. 

kobieta bez serca!!! 

• Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...