Skocz do zawartości
ExamineCogitationesTuae

Literatura mocno erotyczna - prośba o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczepiłem o kilka opowieści nie tylko erotycznych i najbardziej denerwującym i powtarzającym się schematem jest  facet bogaty , nie liczący się z pieniędzmi oczywiście piękny jak Adonis i nieogolony macho. Ona na pewno piękna i z czasem zakochująca się po uszy.

Nie wiem czy ktokolwiek z Was czytał powieść Nienackiego "Raz do roku w Skiroławkach" chyba pierwsza polska  powieść erotyczna, to był szał i zgorszenie na rynku. Nie było tam pięknych i bogatych ale może gusta się zmieniają.

Co chętnie widziałbym w powieści ? Może motyw mocnej zdrady ale niekoniecznie z tragicznym finałem cos powiedzmy jak opowiadanie obecnie publikowane  On, ona, zdrada...

Kilka pomysłów na akcję by się znalazło trzeba by było pomyśleć.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłem na genialny pomysł ! Historia która wydarzyła się naprawdę.

Młoda mężatka z malutkim dzieckiem z 2-3 stażem małżeńskim znudzona zwykłym życiem żony u boku zwykłego, dobrego, szarego ,kochającego męża pragnie odmiany. Poznaje typowego macho jest nim zafascynowana, zdradza męża a następnie namówiona na długą romantyczną podróż porzuca męża i dziecko. Po tygodniu ląduje w burdelu. Udaje się jej wyplątać z tego po kilku latach.

No chłopie ja już się wzruszyłem myśląc o zakończeniu.

Jakie to rodzi możliwości  operowania zachowaniami bohaterów, rozwoju akcji i możliwością wprowadzenia dowolnego wątku erotycznego . A i morał jaki piękny może być.

No nie chcę mówić ale    jesteś mi winien. Zostawimy to po ustąpieniu zarazy cholernej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...