Skocz do zawartości
Zouza

Kontra - czyli, dla odmiany, w jaki sposób pisać, by dać sobie szansę

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, MP2020 pisze:

Bez przesady ... Od razu konflikt ...

P. też lubi piwo, a jestem z Nim już prawie 20 lat

Ale na spotkaniu preferuję wino, zdecydowanie  

M. 

I mamy szybkie porozumienie w dwóch zdaniach ;) 

Jakbym ze spotkania nie wracał samochodem to wino wytrawne z Chile, lubimy obydwoje i rzadko pijemy innej produkcji

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, maniurka pisze:

No teraz to dałaś gotowca adoratorom

Gotowca nie! Ale cenne wskazówki już owszem :D Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę pod górkę mają tacy co nie za bardzo lubią jako takiej korespondencji internetowej. Mimo, że rozmowy kleją się, to w pewnym momencie zauważam, że powoli wygasają. Z mojej winy... Ale nie ze złych intencji. Po prostu internet nie jest moim ulubionym medium do konwersacji. Łatwiej jest mi porozmawiać telefonicznie, lub zagadać w klubie. Nie zawsze jednak jesteśmy chętni dzielić się swoim numerem telefonu. No, a w klubie jest raczej trudno trafić na osoby z forum, które chciałoby się poznać.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.03.2021 o 23:57, muur pisze:

Mimo, że rozmowy kleją się, to w pewnym momencie zauważam, że powoli wygasają.

To jest właśnie ten moment kiedy trzeba się zobaczyć :)

W dniu 9.03.2021 o 23:57, muur pisze:

Nie zawsze jednak jesteśmy chętni dzielić się swoim numerem telefonu. No, a w klubie jest raczej trudno trafić na osoby z forum, które chciałoby się poznać.

No chyba że to taki spam mniam numer, co to go możesz dać tym z którymi chciałbyś się jednak umówić w klubie. Bo my się czasem spotykamy w różnych klubach i tam broimy a potem już bardziej sobie ufamy i coraz bardziej chcemy dać ten numer nie spamowy ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zacząłbym od tego : napisz!

Zdarza się że po czasie ludzie mówią...A już dawno miałem się odezwać ale coś mnie blokowało. 

Zatem zbierz się w sobie i napisz do osoby czy osób, które Cie zainteresowały.

Wtedy są dwie opcje : uda się lub nie. Jeśli nie spróbujesz to jest tylko jedna opcja. Nie uda się .

Fajnie kiedy wiadomość  mówi kim jest osoba piszącą, co lubi, jakie ma podejście do spraw. Oczywiście bez detali ale pierwszy rys daje wstępny obraz sytuacji. 

No i prawdomówność, która potem jest weryfikowana w działaniu by nie było niesmaku.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...