Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Lublin_1980 pisze:

Jak chcesz znaleźć fajnego singla do seksu - nie szuka się go na zbiorniku. Po prostu...

nie mogę się z tym zgodzic. Moje doświadczenie mówi że jak się chce to i tam się znajdzie fajnego singla . 

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Druh. pisze:

nie mogę się z tym zgodzic. Moje doświadczenie mówi że jak się chce to i tam się znajdzie fajnego singla . 

Oczywiście, tylko znacznie trudniej. Wyjątki służą potwierdzaniu reguł...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
51 minut temu, Lublin_1980 pisze:

Oczywiście, tylko znacznie trudniej.

Subiektywne odczucie. Jednym trudniej, drugim łatwiej. 

• Lubię 5
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Lublin_1980 pisze:

Jak chcesz znaleźć fajnego singla do seksu - nie szuka się go na zbiorniku.

A guzik prawda! 

Ja znalazłam właśnie tam, a relacja trwa już kilkanaście lat. 

Także w grę wchodzi raczej umiejętność oddzielenia ziarna od plew. ;) 

No i trzeba wiedzieć kogo i w jakim celu się szuka, bo dla każdej hotki/pary "szukam kochanka" znaczyć będzie coś innego. 

• Lubię 7
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Zouza pisze:

A guzik prawda! 

Ja znalazłam właśnie tam, a relacja trwa już kilkanaście lat. 

Także w grę wchodzi raczej umiejętność oddzielenia ziarna od plew. ;) 

No i trzeba wiedzieć kogo i w jakim celu się szuka, bo dla każdej hotki/pary "szukam kochanka" znaczyć będzie coś innego. 

No może właśnie chodzi o te kilkanaście lat. Może wtedy trochę inny to był portal. Nie wiem. Teraz to właśnie ta umiejętność wyodrębnienia ziarna jest kluczowa. My jasno tam  przedstawiamy swoje oczekiwania. Są i realni i konkretni. Jednak Ci konkretni (też realni) naszym celom nie pasują. Są też tacy co po realnym poznaniu i chęci kontynuowania wycofują się w ostatnim momencie.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Emotion seeker pisze:

Może wtedy trochę inny to był portal.

Był taki sam. 

I wtedy, i teraz ludzie tam są różni. 

A pośpiech jest dobry przy łapaniu pcheł. ;) Choć przyznaję bez bicia (albo i z ? ), że kiedyś też "troszkę" brakowało mi cierpliwości. ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Zouza pisze:

Był taki sam. 

I wtedy, i teraz ludzie tam są różni. 

A pośpiech jest dobry przy łapaniu pcheł. ;) Choć przyznaję bez bicia (albo i z ? ), że kiedyś też "troszkę" brakowało mi cierpliwości. ;) 

Zou. Nigdzie nam się nie spieszy bo to do niczego satysfakcjonującego nie doprowadzi.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, czytam sobie i czytam i widzę że dylematy są podobne... Kiedyś moja żona zadała mi pytanie Co jest najbardziej seksualnego u faceta, kombinowałem długo poczynając od odpowiedzi dłonie, tyłeczek, uszy itd... Otrzymałem krótkie słowo w odpowiedzi... MÓZG mój drogi mężu. Mojej żonie kiedyś bardzo podobał się facet o którym można było powiedzieć że jest brzydki, nie był obleśny, ale po prostu nieurodziwy, ale był przeuroczy i niesamowicie inteligentny i błyskotliwy. Dla kobiety samo ciało faceta jest sprawą ważną, aczkolwiek chyba bardziej drugorzędną. Kobieta ma seks głowie, oczywiście mówię o przeciętności gdyż są również i skrajności. Pełno tu tych troglodytów z obnażonym przyrodzeniem i rozbujałym ego, Ciżko natomiast o faceta na poziomie... Chyba długo przyjdzie nam szukać... Pozdrawiam

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam, że my faceci podobnie postrzegamy dziewczyny. Sex appeal to zdecydowanie coś więcej niż wygląd.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.02.2021 o 17:29, onimaz pisze:

Przyznam się, że ciężko jest spotkać kochanka, który przede wszystkim widzi we mnie człowieka. Nie wyłącznie obiekt seksualny. Kochanka, który naprawdę chce poznać się, nie tylko seksualnie, ale też zbudować szczerą relacje koleżeńską. 

Wszystko jest możliwe... Czasem czegoś się nie spodziewasz, a dostajesz więcej... niż byś chciał... :)  _ONA

Całkowicie się zgadzamy, bazowanie na samym seksie nie wróży długiej relacji, raczej coś jak wzajemne wykorzystanie. Kiedy jednak pojawia sie prxyjaźń i wzajemne zaufanie to taka relacja staje się creme de la creme, umożliwia realizacje wszelkich fantazji, i czerpanie maksimum prxyjemności. ON

• Lubię 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...