Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, insider69 pisze:

Kobieta myśli o przeżyciu wspaniałej chwili a facet myśli o darmowym sexie haha

I właśnie dlatego te 2 drogi nie zejdą się szybko. Znalezienie faceta który chociaż będzie próbował zbudować napięcie i wzbudzić porządnie - to jak wygrać w totka. Takie jest moje zdanie. 

Wydaje mi się, że to zależy od preferencji. 

Czasem kochanek może być tylko dodatkiem do trwającej już fantazji i gry. Fantazja jest między hotką, a rogaczem. 

Kochanek ma tylko "zrobić swoje" i spadać..  i to właśnie kochanek jest w takiej sytuacji przedmiotowo traktowany. 

(Co jest ok, jeśli wszystkie strony to akceptują)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, insider69 pisze:

Kobieta myśli o przeżyciu wspaniałej chwili a facet myśli o darmowym sexie

Gdy się szuka "faceta", to tak, trafia się na tych co szukają darmowego seksu. 

Ja od zawsze szukałam tylko mężczyzn i nigdy długo nie szukałam. Czasem trafiali się też sami - przypadkiem.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.07.2021 o 07:59, Wichura pisze:

Przychodzą bo liczą, że na miejscu z tego punktu "bi" wymiksują się i jakoś to będzie a "baza zaliczona". Ten rodzaj myślenia

Ja bym to nazwał łóżkowym pragmatyzmem. Nie ważne w jaki sposób, byle osiągnąć swój cel ;)

Słabe i pachnie desperacją ;)

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, Dragonfly pisze:

Gdy się szuka "faceta", to tak, trafia się na tych co szukają darmowego seksu. 

Ja od zawsze szukałam tylko mężczyzn i nigdy długo nie szukałam. Czasem trafiali się też sami - przypadkiem.

Dragonfly, widzę, że dobrze znasz język polski albo przynajmniej znaczenie wyrazów. Czapki z głów :) 

Ja na przykład uwielbiam być traktowany przedmiotowo przez kochankę. Jednak jest to bardzo rzadkie. Kobiety chyba patrzą zupełnie innymi okularami na nas, mężczyzn. Musi być ta fascynacja, nawet nie tyle intelektualna, ale ogólna, emocjonalna, etsetyczna; musimy ciekawić, rozbudzać zmysły, pragnienia. Z tego, co zauważyłem, mało tu miejsca na "potraktowanie faceta w sposób zadaniowy", przynajmniej do wiadomego momentu ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pani: 

22 minuty temu, nightrider pisze:

Dragonfly, widzę, że dobrze znasz język polski albo przynajmniej znaczenie wyrazów. Czapki z głów :) 

Ja na przykład uwielbiam być traktowany przedmiotowo przez kochankę. Jednak jest to bardzo rzadkie. Kobiety chyba patrzą zupełnie innymi okularami na nas, mężczyzn. Musi być ta fascynacja, nawet nie tyle intelektualna, ale ogólna, emocjonalna, etsetyczna; musimy ciekawić, rozbudzać zmysły, pragnienia. Z tego, co zauważyłem, mało tu miejsca na "potraktowanie faceta w sposób zadaniowy", przynajmniej do wiadomego momentu ;) 

Ja w swoim życiu tylko raz potraktowałam mężczyznę przedmiotowo, a powodem był fakt, że mieliśmy z mężem dosyć szukania kochanka i żeby spełnić moją fantazję zapłaciliśmy za usługę. Zrobił co miał zrobić i z uśmiechem na twarzy zniknął z pokoju hotelowego o 3 nad ranem. 

Mamy z nim kontakt do tej pory...dobrowolny z obydu stron.

• Lubię 8
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, nightrider pisze:

A to mężczyźnie wystarczy dziura między nogami kobiety? ;) Hmmmm... 

Panowie, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że kobieta u mężczyzny też musi rozbudzać zmysły i pragnienia. 

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Zouza pisze:

Panowie, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że kobieta u mężczyzny też musi rozbudzać zmysły i pragnienia. 

Nie znasz powiedzenia " nie ważne jaki potwór byle otwór"?

• Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znam ? I tych mało wybrednych też. Ale tacy też jakiś pociąg do danej kobiety muszą czuć, bo - pardon za dosadność - inaczej nie drygnie ;) 

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zouza pisze:

Sama "dziura" to zdecydowanie za mało ;) Ale już całe ciało... Czemu nie? Większość mężczyzn pójdzie z piękną kobietą do łóżka bez mrugnięcia okiem. Nie musi pląsać, wabić, nęcić i kusić. Oczywiście może, i to jest wtedy super, to lubimy. Ale "nie musi".

Oczywiście mówimy tutaj o sytuacjach skrajnych, nieco przerysowanych. Rzeczywistość jest dużo bardziej złożona ;) 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, ja myślę, że dużo tu zależy od człowieka (nie płci) i jego oczekiwań. Też wydaje mi się, że pewnie więcej jest mężczyzn, którzy pójdą z piękną kobietą, ale sporo jest też kobiet, dla których przyjemna dla oka powierzchowność jest jedną z najistotniejszych cech. I tu także nie zawsze taki man musi nęcić i kusić - wystarczy, że nie jest troglodytą ;)  

• Lubię 6
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...