Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Mi w końcu po długich poszukiwaniach udało się znaleźć dość,, porządnego,, kochanka o ile tak to można nazwać . Sympatyczny , mily ale  co dla mnie najważniejsze ma poczucie humoru i szanuje mojego rogacza:) Ale muszę się szczerze przyznać, że nie do końca jest to czego szukałam.  Ale nie można mieć wszystkiego narazie nie narzekam . ?

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Hootka95rogacz93 pisze:

dość,, porządnego,, kochanka

Ja bym się wkurzył. Osobiście traktuje innych tak, jak sam chciałbym być traktowany. Podmiotowo a nie przedmiotowo.

Miłego dnia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, gigant pisze:

Ja bym się wkurzył. Osobiście traktuje innych tak, jak sam chciałbym być traktowany. Podmiotowo a nie przedmiotowo.

Miłego dnia.

Może źle to zabrzmiało trochę ale nie traktuje nikogo przedmiotowo:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, gigant pisze:

A gdzie Koleżanka napisała, że traktuje go przedmiotowo? 

To, że ktoś nam odpowiada jako kochanek w kilkudziesięciu, a nie stu procentach, nie ma nic wspólnego z przedmiotowym potraktowaniem, IMHO. 

• Lubię 8
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam , że my mamy ustalone własne zasady w tym układzie .  Nie rozmawiamy o swoich prywatnych sprawach i życiu.  Właściwie to tylko o pierdolach. Spotykamy się w jasnym celu. Od czasu do czasu napiszemy do siebie wiadomość i to wszystko. :)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie zupełnie inne spostrzeżenie w tych poszukiwaniach, kiedy czasem natrafię na jakieś ogłoszenie i pojawia się tam hasło „inteligentny i z poczuciem humoru”. A ja się pytam, czy ktoś z Was kiedykolwiek spotkał kogoś, kto mówił o sobie „nie mam poczucia humoru”?

• Lubię 2
  • Haha 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, maniurka pisze:

A ja mam takie zupełnie inne spostrzeżenie w tych poszukiwaniach, kiedy czasem natrafię na jakieś ogłoszenie i pojawia się tam hasło „inteligentny i z poczuciem humoru”. A ja się pytam, czy ktoś z Was kiedykolwiek spotkał kogoś, kto mówił o sobie „nie mam poczucia humoru”?

W sumie nie spotkałem. Nawet jedna z naszych znajomych par nas kupila stwierdzeniem, ze on nie jest bi tylko hetero z poczuciem humoru ;)

Dla mnie 'poczucie humoru' w anonsie oznacza deklaracje znacznego dystansu do wlasnej osoby. Taki jest mój wyznacznik 'poczucia humoru' ;)

• Lubię 6
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie rzecz biorąc, wszyscy chyba mamy trudność ze znalezieniem odpowiedniej osoby. Nasze preferencje seksualne są, co tu dużo mówić, rzadkie. I to już ogromnie zawęża pole poszukiwań. Do tego szukamy osób ciekawych i estetycznych, w naszym guście. Tak więc nawet, gdy jest się inteligentnym, ciekawym i sympatycznym człowiekiem, to można mieć problemy z doborem odpowiedniej osoby jako "trzeciej połówki". Zwykła statystyka.

Co więcej, moja dziewczyna preferuje ONS i też rzadko trafia na facetów, którzy wiedzą, co należy robić w łóżku. Nie mówiąc już o tym, że większość, która do niej pisze, jest mega obleśna albo zwyczajnie głupia. A fajnych facetów do trójkąta, którzy podołąją w takiej sytuacji, to ze świecą szukać.  O dziewczynach nawet nie wspominam ;) 

P.S. Po wielu latach przełamałem się i napisałem pierwszy, poza powitalnym post. Cześć Wszystkim, ponownie! ?

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.07.2021 o 20:46, Hootka95rogacz93 pisze:

Może źle to zabrzmiało trochę ale nie traktuje nikogo przedmiotowo:)

Przepraszam. Wyrwało mi się. Nie chciałem nikogo oceniać. Teraz inaczej odczytuje sens twojej wypowiedzi. Mianowicie, że w tym przypadku dla ciebie ważniejsze były inne walory kochanka niż te fizyczne. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kobieta myśli o przeżyciu wspaniałej chwili a facet myśli o darmowym sexie haha

I właśnie dlatego te 2 drogi nie zejdą się szybko. Znalezienie faceta który chociaż będzie próbował zbudować napięcie i wzbudzić porządnie - to jak wygrać w totka. Takie jest moje zdanie. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...