Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Zouza, na myśli było że h...ooo nie wiadomo z kim piszesz. A czasami pisanie drugiej osoby która niby jest kobietą a brzmi jak by facet pisał.:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co miałeś na myśli, po prostu zabawnie to wyszło. :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawnie to brzmi jak piszesz, a mniej jak szukasz kogoś poważnego. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.07.2021 o 20:48, Tormenta pisze:

Często zdarzają się nam się takie wiadomości: „póki co jestem hetero, ale taki prawie bi” ?

Stary numer panów, którzy próbują na różne sposoby zwiększyć swoją szansę na spotkanie z panią.  W trakcie zabawy nagle się dowiesz, że on jednak jest hetero. Nigdy nie daję takim szansy. Dla mnie nie ma "lekko", "prawie" czy "trochę" bi.

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie to uczucie, gdy ktoś zrobił coś żenującego i głupiego, ale to Wam jest wstyd za niego? To mnie właśnie takie ciary żenady ogarnęły czytając Wasze historie w tym temacie. 

Nienawidzę głupich ludzi... Gdyby gdzieś istniał magiczny guzik z podpisem "Deratyzacja głupich ludzi" to bym kliknął... Mając nadzieję, że sam nie zniknę ?.

Wytrwałości życzę! 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może to młodziaki? Gówno wiedzą a się starają gdzie by tu włożyć? Są nieśmiertelni jak z gier PC i konsoli. Manera nie raz i nie dwa ktoś z nas zrobił coś głupiego i żenującego. kobieta czy facet.Ciary...pewnie, jak wstaniesz rano i zdasz sobie z tego sprawę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Robsad młodzików rozumiem. Jeszcze odkrywają swoją seksualność. Mają prawo mylić fantazje z preferencjami.

Ci "lekko" bi, to niestety często już w konkretnym wieku panowie, próbujący w każdy możliwy sposób nakłonić kobietę/parę do spotkania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem od przyjaciółek które też w tym samym klimacie opowiadały, facet nawet poda się za uległego w klimatach BDSM by potem ...:)Nie wiem jako facet jak to ocenić? Poniżać się aż tak? By był stosunek? :) Nie moja bajka. Rozumiem, kwiaty, kolacja, spacer itp. Ale ... co do bi? Mają "Panowie" zdziwko jak przychodzi im nagle być tymi bi. I nie oni a ich. To dopiero jazda realna. A opowieści i pisanie było takie piękne.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly pisze:

@Robsad młodzików rozumiem. Jeszcze odkrywają swoją seksualność. Mają prawo mylić fantazje z preferencjami.

Ci "lekko" bi, to niestety często już w konkretnym wieku panowie, próbujący w każdy możliwy sposób nakłonić kobietę/parę do spotkania.

@Dragonfly i tacy panowie przychodzą na spotkanie? Zawsze wydawało mi się, że to wyłudzacze fotek i tyle. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, pasikonik13 pisze:

@Dragonfly i tacy panowie przychodzą na spotkanie? Zawsze wydawało mi się, że to wyłudzacze fotek i tyle. 

Przychodzą bo liczą, że na miejscu z tego punktu "bi" wymiksują się i jakoś to będzie a "baza zaliczona". Ten rodzaj myślenia

• Lubię 3
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...