Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze chciałem ze starszą i dojrzałą.

Już lecę, bo jako "starsza" oczywiście marzę o niedojrzałym młodzieńcu!

• Haha 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wgl specyficzne upodobania co do mężczyzn , oczywiście nie trzymam się tego bo bym nikogo nigdy nie znalazła Uwielbiam wydziaranych facetów im więcej tym lepiej  , takich niegrzecznych chłopców jak to się mówi A wy kobietki macie jakieś swoje upodobania ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwielbiam gdy dostaje kolejny raz taką samą pierwszą wiadomość od faceta, który pisał już wcześniej ale o tym zapomniał ?‍♀️ I mimo, że za pierwszym razem podziękowałam to za drugim i kolejnym nie mam już ochoty tracić swojego czasu. 
zwłaszcza gdy to typowa wiadomość ‚kopiuj-wklej’. 

P. 

• Lubię 5
  • Smutny 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, PennyLeonard pisze:

A ja uwielbiam gdy dostaje kolejny raz taką samą pierwszą wiadomość od faceta, który pisał już wcześniej ale o tym zapomniał ?‍♀️ I mimo, że za pierwszym razem podziękowałam to za drugim i kolejnym nie mam już ochoty tracić swojego czasu. 

P. 

Hahahaha dokładnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, PennyLeonard pisze:

P. 

Generalnie, spodobałaś mi się, nie spierdol tego! ;>

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.02.2021 o 15:47, Hootka95rogacz93 pisze:

Ja mam wgl specyficzne upodobania co do mężczyzn , oczywiście nie trzymam się tego bo bym nikogo nigdy nie znalazła Uwielbiam wydziaranych facetów im więcej tym lepiej  , takich niegrzecznych chłopców jak to się mówi A wy kobietki macie jakieś swoje upodobania ?

Ona/ Jak dla mnie - dziary odpadają ... Przeciez niewydziarany chłopiec też może być niegrzeczny... Nie lubię wydziaranych ani jakiś mega wysportowanych PAKERÓW . Wiem... jestem jakas dziwna... a zeby nie powiedziec że NIENORMALNA ... / Milego dnia / Ona

• Lubię 7
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, para36krak pisze:

Ona/ Jak dla mnie - dziary odpadają ... Przeciez niewydziarany chłopiec też może być niegrzeczny... Nie lubię wydziaranych ani jakiś mega wysportowanych PAKERÓW . Wiem... jestem jakas dziwna... a zeby nie powiedziec że NIENORMALNA ... / Milego dnia / Ona

Każdy ma swoje oczekiwania i trzeba to uszanować i już. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, para36krak pisze:

Hmmm, nie mam dziar, jakoś przypakowany zbytnio też nie jestem hmmmm

• Lubię 4
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...