Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, onimaz pisze:

To tylko świadczy o braku kultury strony, która nawet nie odpisze grzecznego #nie dziękuje#

Oczywiście nie osądzam wszystkich mężczyzn wg jednej miary, są na szczęście wyjątki ;) Moje spostrzeżenie po prostu odnosi się do dotychczasowych doświadczeń, zarówno tych pozytywnych i negatywnych. Tekstem nie trzeba zaszokować,wystarczy inteligentny żart lub wiadomość o charakterze osobistym. Przynajmniej z mojego punktu widzenia.  _ONA

Dokładnie , ale najczęściej wiadomością , którą się dostaje to co tam.?

• Lubię 1
  • Facepalm 2
  • Haha 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Dokładnie , ale najczęściej wiadomością , którą się dostaje to co tam.?

To odpisz ok i już :). 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wydaje mi się, że jedną z przyczyn braku sensownych "kochanków" na rynku jest fakt, że (nawet w miarę) ogarnięty, kulturalny i sensowny facet rzadko kiedy bywa wolny i dyspozycyjny. Pewnie wcześniej czy później wpada taki w sidła jakiejś niewiasty i pozamiatane. Jeśli jego partnerka nie jest zainteresowana zabawami typy "swing" czy "reversed cuckold" to dla świata cuckold/wifesharing  już taki z kretesem przepadł ;)

• Lubię 17

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, lee pisze:

ogarnięty, kulturalny i sensowny facet rzadko kiedy bywa wolny i dyspozycyjny.

I to jest clou problemu.

Kobietom na portalach się wydaje, że skoro są w mniejszości  i wiadomości napływają bez końca to jest w kim wybierać.

Niestety nie.

Ogarniętych panów jest jak na lekarstwo. A dyspozycyjnych prawie wcale.

• Lubię 9
  • Smutny 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, onimaz pisze:

To tylko świadczy o braku kultury strony, która nawet nie odpisze grzecznego #nie dziękuje#

Niekoniecznie. 

Po pierwsze - można mieć limit wiadomości. 

Po drugie - można mieć dosyć tego, że na "nie, dziękuję" spływa fala kolejnych wiadomości "a dlaczego", "a co wam szkodzi?", "dajcie mi szansę", itd. w nieskończoność. ;) 

• Lubię 10
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Zouza pisze:

Po drugie - można mieć dosyć tego, że na "nie, dziękuję" spływa fala kolejnych wiadomości "a dlaczego", "a co wam szkodzi?", "dajcie mi szansę", itd. w nieskończoność. ;) 

a to tylko 2kg różnicy, 2 lata więcej, 50 km dalej, itd, itd, itd,  

• Lubię 1
  • Haha 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry Druhu za moją reakcję, bo baaardzo się zgadzam, ale tak mnie zawsze śmieszą takie wiadomości, że musiałam :D 

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ jak na kobietę jestem bardzo wysoka i zdarzają się pytania ile mam wzrostu to moim faworytem są teksty typu „zawsze chciałem spróbować z wyższą partnerką” albo „ooo wyższe kobiety to mój fetysz”. Po pierwsze nie lubię jak mi ktoś narzuca swoje fetysze, po drugie dla mnie to teksty z braku laku, za które serdecznie podziękuje

• Lubię 11
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, maniurka pisze:

Ponieważ jak na kobietę jestem bardzo wysoka i zdarzają się pytania ile mam wzrostu to moim faworytem są teksty typu „zawsze chciałem spróbować z wyższą partnerką” albo „ooo wyższe kobiety to mój fetysz”. Po pierwsze nie lubię jak mi ktoś narzuca swoje fetysze, po drugie dla mnie to teksty z braku laku, za które serdecznie podziękuje

A jeszcze "Mnie to nie przeszkadza, że jesteś taka duuuuża". 

• Lubię 3
  • Haha 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albo ,,zawsze chciałem spróbować tego cuckold,, fajne to ? Jak grzecznie odpowiadam , że nie dziękuję spływa nie raz na mnie fala hejtu  

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...