Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Temat znany.

Problem z doszukaniem się odpowiednich, konkretnym, zdecydowanych osób jest z miesiąca na miesiąc większy.

Moja okolica wydaje się świecić pustkami.

Nikt tu nikogo nie szuka na poważnie, a jeśli już to do jednorazowej imprezki.

O czymś stałym od ładnych kilku lat mogę tylko pomarzyć.

Nie użalam się, tylko potwierdzam stan faktyczny.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze z tindera nie korzystałam bardziej d i z jak ktoś wie o co chodzi . :) Jeszczc właśnie nie miałam okazji się spotkać ani nawet umówić z nikim tutaj z forum . Ostatnio umówiłam się z facetem na kawę z portalu  i to po nim słuch zaginął właśnie pierwszy z którym się spotkałam pomimo paru wpadek bardzo mi odpowiadał wizualnie i z charakteru . Sympatyczny z poczuciem humoru ale niestety tutaj się okazało , że ma żonę i dziecko , więc ciężko się z nim spotykać bo kombinuje jak się wyrwać więc nie możemy się zgadac. A z drugiej strony , źle się z tym czuje wiedząc że ma rodzinę . 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze dodam , spotkaliśmy się raz na kawę z parą . Wymieniliśmy się zdjęciami wszystko ok fajnie .Ale na spotkaniu okazało się , że zdjęcie bardzo się różniło od rzeczywiści . Ja zawsze staram się dodawać takie zdjęcia które ukazują to jak naprawdę wyglądam , żeby później ktoś też się nie rozczarował. Wypytywali się o różne rzeczy , w sumie dziwne nie mające nic wspólnego z tematem . Jeszcze ten facet tak strasznie mnie obłapial wzrokiem , że nie wiedziałam gdzie się schować .

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam się, że ciężko jest spotkać kochanka, który przede wszystkim widzi we mnie człowieka. Nie wyłącznie obiekt seksualny. Kochanka, który naprawdę chce poznać się, nie tylko seksualnie, ale też zbudować szczerą relacje koleżeńską. 

Wszystko jest możliwe... Czasem czegoś się nie spodziewasz, a dostajesz więcej... niż byś chciał... :)  _ONA

• Lubię 17
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, onimaz pisze:

Kochanka, który naprawdę chce poznać się, nie tylko seksualnie, ale też zbudować szczerą relacje koleżeńską.

Wiecie jak trudno dać się poznać, kiedy na uprzejmą wiadomość nie dostaje się żadnej odpowiedzi. Niektórzy faceci widzą po drugiej stronie kobietę, a nie obiekt, jednak mogą nie mieć wystarczająco przebojowości by zaszokować pierwszym tekstem. Życzę oczywiście powodzenia obu stronom. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Staram się być uprzejma , nie skreślam od razu nikogo ze względu na wiek . Ale jak ktoś młodszy już któryś raz do mnie pisze , nie czytając opisu a wyraźnie mam zaznaczone o co chodzi to szlag trafia . Ale postanowiłam być cierpliwą więc odpisuje jeszcze raz kogo szukam i o co chodzi a taki debil bo inaczej już nazwać nie można po raz setny zadaje to samo pytanie czy mój partner wie , że szukam kochanka .Ciul , że profil jako para , opis jak wół . No makabra sił brak

• Lubię 1
  • Haha 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Ale jak ktoś młodszy już któryś raz do mnie pisze , nie czytając opisu a wyraźnie mam zaznaczone o co chodzi to szlag trafia

To jest całkowicie zrozumiałe, czytanie opisu to podstawowa lektura. Czy jednak zwróciłaś uwagę, jak wiele profili nie ma tego opisu, większość. Oczywiście nie piszę o Tobie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, Motorfan pisze:

To jest całkowicie zrozumiałe, czytanie opisu to podstawowa lektura. Czy jednak zwróciłaś uwagę, jak wiele profili nie ma tego opisu, większość. Oczywiście nie piszę o Tobie. 

No tak niektórzy , nie mają rozumiem. My akurat mamy szczegółowo opisane o co chodzi . A oni często nie rozumieją tego układu. Myślą , że ja po kryjemu szukam albo , że mnie nie zaspokaja partner. I to naprawdę nie raz jest męczące. 

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Hootka95rogacz93 pisze:

No tak niektórzy , nie mają rozumiem. My akurat mamy szczegółowo opisane o co chodzi . A oni często nie rozumieją tego układu. Myślą , że ja po kryjemu szukam albo , że mnie nie zaspokaja partner. I to naprawdę nie raz jest męczące. 

I na takie osoby zwyczajnie szkoda czasu i nerwów. Nic na siłę... 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Motorfan pisze:

Wiecie jak trudno dać się poznać, kiedy na uprzejmą wiadomość nie dostaje się żadnej odpowiedzi.

To tylko świadczy o braku kultury strony, która nawet nie odpisze grzecznego #nie dziękuje#

20 godzin temu, Motorfan pisze:

Niektórzy faceci widzą po drugiej stronie kobietę, a nie obiekt, jednak mogą nie mieć wystarczająco przebojowości by zaszokować pierwszym tekstem.

Oczywiście nie osądzam wszystkich mężczyzn wg jednej miary, są na szczęście wyjątki ;) Moje spostrzeżenie po prostu odnosi się do dotychczasowych doświadczeń, zarówno tych pozytywnych i negatywnych. Tekstem nie trzeba zaszokować,wystarczy inteligentny żart lub wiadomość o charakterze osobistym. Przynajmniej z mojego punktu widzenia.  _ONA

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...