Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jeszcze dopisze taką ciekawostkę:

Zwróciłem uwagę na taką dość ciekawą tendencje wśród pań, rozmowa w wirtualnym świecie się już fajnie układa już klikamy np kilka dni, więc mówię by wybrać się na kawkę, no i wtedy w 95% przypadków pani przepada, czyli już nie odpisuje, 

Po kilku takich przypadkach stwierdziłem, że są to kobiety które szukają tylko i wyłącznie kontaktu wirtualnego i chcą by im kadzić i prawic komplementy w wirtualnym świecie, a na żywo nie mają odwagi chyba się spotkać, 

Mozliwe że tylko ja mam szczęście do takich, czy może ktoś z forumowiczów też zaobserwował takie coś 

• Lubię 8
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, mixer22 pisze:

stwierdziłem, że są to kobiety które szukają tylko i wyłącznie kontaktu wirtualnego i chcą by im kadzić i prawic komplementy w wirtualnym świecie, a na żywo nie mają odwagi chyba się spotkać

Ja przypuszczam, że to nawet mogą nie być kobiety ...

• Lubię 3
  • Zmieszany 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oesuuuu, są tacy, co chcą komplementów, umizgów pisanych, a i tacy, co równoważnika zdania, ewentualnie zdania, niekoniecznie wielokrotnie złożonego ;) Jedni chcą dowartościowania, inni  z błotem zmieszania. 

Każdy oczekuje czegoś innego i nie każdy będzie mu/jej odpowiadał. I jest to chyba jeden z najczęściej wałkowanych tematów na tym forum. Po prostu tak jest i lepiej to zaakceptować, podobnie jak to, że nie każdy mijany przechodzień będzie wzbudzał nasze zaufanie i sympatię. :)

I, droga Autorko, żebyś mnie dobrze zrozumiała - nie, w żadnym wypadku Cię nie ganię, nie pouczam i sama też rozumiem, bo sama też to przechodziłam i przechodzę (gdy szukamy kogoś "nowego"). 

Mixer, może nie mają odwagi, może nie potrzebują niczego innego niż internetowy flirt, może wolą dłużej porozmawiać, a propozycja "kawy" je płoszy, a może wreszcie jakimś słowem się "spalasz"? I to nie dotyczy tylko Ciebie, ba(!) nawet nie tyko mężczyzn! To dotyczy nas wszystkich! 

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Zouza pisze:

Oesuuuu, są tacy, co chcą komplementów, umizgów pisanych, a i tacy, co równoważnika zdania, ewentualnie zdania, niekoniecznie wielokrotnie złożonego ;) Jedni chcą dowartościowania, inni  z błotem zmieszania. 

Każdy oczekuje czegoś innego i nie każdy będzie mu/jej odpowiadał. I jest to chyba jeden z najczęściej wałkowanych tematów na tym forum. Po prostu tak jest i lepiej to zaakceptować, podobnie jak to, że nie każdy mijany przechodzień będzie wzbudzał nasze zaufanie i sympatię. :)

I, droga Autorko, żebyś mnie dobrze zrozumiała - nie, w żadnym wypadku Cię nie ganię, nie pouczam i sama też rozumiem, bo sama też to przechodziłam i przechodzę (gdy szukamy kogoś "nowego"). 

Mixer, może nie mają odwagi, może nie potrzebują niczego innego niż internetowy flirt, może wolą dłużej porozmawiać, a propozycja "kawy" je płoszy, a może wreszcie jakimś słowem się "spalasz"? I to nie dotyczy tylko Ciebie, ba(!) nawet nie tyko mężczyzn! To dotyczy nas wszystkich! 

Albo właśnie jak napisał @pawelek1011:

9 godzin temu, pawelek1011 pisze:

Ja przypuszczam, że to nawet mogą nie być kobiety ...

No ale od czego są zloty lub chociażby system ASWU ;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy ma inne podejście. Fakt większość osób szuka stałej relacji. Jakiejś więzi z kochankiem, czegoś na stałe a nie tylko przelotny sex.

PS. Ja tam lubię pogadać, poflirtować itd :)

• Lubię 3
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Wichura pisze:

Albo właśnie jak napisał @pawelek1011:

No ale od czego są zloty lub chociażby system ASWU ;) 

Nie pisałem o forum naszym, tylko o aplikacji np taką na literę "T" 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, mixer22 pisze:

Nie pisałem o forum naszym, tylko o aplikacji np taką na literę "T" 

Nigdy nie podrywałem na TripAdvisor więc się nie wypowiem :lach:

• Haha 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie polecam słynnego portalu na T. 

Mega rozczarownie jeśli chodzi o mnie. Poziom kultury i inteligencji Panów na bardzo niskim poziomie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Poziomki pisze:

Nie polecam słynnego portalu na T. 

Mega rozczarownie jeśli chodzi o mnie. Poziom kultury i inteligencji Panów na bardzo niskim poziomie

Jak w każdym innym miejscu można tam spotkać zarówno fajnych ludzi jak i takich z którymi nie ma o czym rozmawiać - często z przewagą tych drugich. Zresztą Tinder ma osobny temat na forum. Ja osobiście miałem jedną bardzo fajną relację która właśnie tam się zaczęła.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, zwierzakWR pisze:

Tutaj tylu ciekawych Panów. :)

Ohh tak nie wątpię

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...