Skocz do zawartości
Taka Parka

Problem z doborem kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak się zastanawiam czy tylko ja mam taki problem . Nie jestem osobą wybredna , wiadomo każdy ma swój gust ja też nie muszę się każdemu podobać co w pełni rozumiem . Ale ostatnio nie jestem w stanie znaleźć sobie fajnego kochanka . Jedni się umawiają , później cisza , inni nie czytają opisu nawet kogo szukam . A jeszcze inni nie szanują , że jestem w związku. I tak długi długi czas od pierwszego kochanka nie mogę znaleźć nikogo . 

• Lubię 2
  • Smutny 2
  • Wow! 1
  • Przytulam 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No bo to nie jest proste - to jest cholernie ciężkie! Widzę to po @hotqueen_. Znaleźć kogoś ogarniętego nie tylko wizualnie, ale też w głowie to duży wyczyn. Nie wiem, może mamy za duże wymagania, nie wykluczam - ale hotka nigdy nie pójdzie do łóżka z jakimś napalonym troglodytą, a ja już wolę się uzbroić w cierpliwość niż na to pozwolić ;)

• Lubię 5
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, kepaso_ pisze:

No bo to nie jest proste - to jest cholernie ciężkie! Widzę to po @hotqueen_. Znaleźć kogoś ogarniętego nie tylko wizualnie, ale też w głowie to duży wyczyn. Nie wiem, może mamy za duże wymagania, nie wykluczam - ale hotka nigdy nie pójdzie do łóżka z jakimś napalonym troglodytą, a ja już wolę się uzbroić w cierpliwość niż na to pozwolić ;)

Ja właśnie przed chwilą na priv dostałam filmik jak gościu sobie robi dobrze . I nie chce obrażać starszych ludzi , ale pan grubo po 50 ;)

• Lubię 1
  • Zmieszany 1
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.02.2021 o 17:53, kepaso_ pisze:

Święte słowa i zgodzę się z autorką posta, która nie jest odosobniona w tym wypadku.

Ja też mam z tym problem by poznać kogoś odpowiedniego dla siebie. Mam oczywiście jakieś określone wymagania co do wieku czy wyglądu. Ale ostatnio mam wrażenie, że sprawy idą w złym kierunku  

• Lubię 2
  • Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno odnieść się do tego nie wiedząc w jaki sposób poszukujecie kochanków, czy jakie macie wymagania. Jeśli mówimy o tym jak wiele dostajemy wiadomości, a ile z nich jest wartościowych to jest niestety oczywiste, jeszcze mniej z tych wartościowych może przerodzić się w chęć spotkania, choć te ostatnie najbardziej weryfikują chemię przede wszystkim. Wtedy pewne wymagania co do wieku, wzrostu itp mogą zostać zweryfikowane w prawdziwym człowieku. I niezobowiązujące kawy polecam najbardziej, bo wbrew pozorom oszczędzają duzo czasu zamiast trwonić go na przeciągające się rozmowy, które mogą skończyć się zawodem. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dopiszę jeszcze jedno, my kiedy zaczęliśmy szukać kochanka założyliśmy galerię i była to swego rodzaju „reklama” zachęcająca facetów do napisania. Wiem, że to próżne, ale gdybyśmy byli na forum kulinarnym chwalilibyśmy się wypiekami, na forum florystycznym kwiatami, a tutaj cóż - chwalimy się dupami ??‍♀️ Tak czy siak w pewnym sensie pomogło, bo w zatrzęsieniu wiadomości można było wybierać i przebierać.

Drugą niezawodną, choć trudną w czasie pandemii opcją są zloty - można niezobowiązująco poznać wiele osób i nawet jeśli kochanka nie znajdziecie to ciekawe znajomosci i dobra zabawa są niemal gwarantowane.

• Lubię 8
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze dodam, że poza wszystkimi przymiotami, których szukacie u kochanka, takiego na dłużej, bardzo pomaga dzielącą Was odległość. Chodzi o to, że im Wam do siebie bliżej,  tym łatwiej utrzymać stałą relację.  Choć znam też takie pary, które z założenia nie spotykają się z nikim, kto mieszka w odległości bliższej niż 150km

A stricte w temacie - znalezienie właściwej osoby, kochanka czy kochanki (uwierzcie my też potrafimy długo szukać), to jednak kwestia wytrwałości. 

I zdecydowanie podzielam tu zdanie Maniurki - jedno spotkanie tet'a'tet potrafi zaoszczędzić wielu rozczarowań po dłużących się w nieskończoność rozmowach. Zloty też, ale to już zupełnie inna historia

Szukajcie a znajdziecie. Wiem co mówię 

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, maniurka pisze:

Dopiszę jeszcze jedno, my kiedy zaczęliśmy szukać kochanka założyliśmy galerię i była to swego rodzaju „reklama” zachęcająca facetów do napisania. Wiem, że to próżne, ale gdybyśmy byli na forum kulinarnym chwalilibyśmy się wypiekami, na forum florystycznym kwiatami, a tutaj cóż - chwalimy się dupami ??‍♀️ Tak czy siak w pewnym sensie pomogło, bo w zatrzęsieniu wiadomości można było wybierać i przebierać.

Drugą niezawodną, choć trudną w czasie pandemii opcją są zloty - można niezobowiązująco poznać wiele osób i nawet jeśli kochanka nie znajdziecie to ciekawe znajomosci i dobra zabawa są niemal gwarantowane.

My z Mężem zdecydowaliśmy się na założenie konta na jednym z portali "wiadomo jakim" kandydaci na potencjalnych kochanków jacy piszą do Nas nie grzeszą intelektem, jeśli już wizualnie jest w miarę ok to efekt końcowy jest porazający w drugą stronę.

Ale nie powiem zaliczyłam kilka zapoznawczych kaw, które zazwyczaj kończyły się pozytywnie jeśli chodzi o samą rozmowę i jej przebieg ale do końca jeszcze to nie było to.

A i żebym nie była źle zrozumiana , nie szukam przypakowanego rycerza na białym koniu

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 13.02.2021 o 02:30, Hootka95rogacz93 pisze:

Tak się zastanawiam czy tylko ja mam taki problem . Nie jestem osobą wybredna , wiadomo każdy ma swój gust ja też nie muszę się każdemu podobać co w pełni rozumiem . Ale ostatnio nie jestem w stanie znaleźć sobie fajnego kochanka . Jedni się umawiają , później cisza , inni nie czytają opisu nawet kogo szukam . A jeszcze inni nie szanują , że jestem w związku. I tak długi długi czas od pierwszego kochanka nie mogę znaleźć nikogo . 

Chyba każdy ma taki problem i nie wazne czy kobieta czy mężczyzna (choć kobiecie i tak łatwiej ponoć), 

Ja nigdy  nie potrafiłem sprzedać się pisząc, najlepszym rozwiązaniem jest wyjście na niezobowiązującą kawkę, ewentualnie jak w naszym przypadku zlot, 

To oczywiście moje zdanie 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...