Skocz do zawartości
DemonFrog

Co mam powiedzieć?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

Może przychodzę do was z dość głupim i śmiesznym pytaniem ale jestem ciemny w temacie. 

Więc tak, jesteśmy młodzi. Ja 22 a moja partnerka 19. Jesteśmy razem 2 lata. Od prawie roku dyskutujemy o cuckold, kochankach i otwartym związku. W końcu nadszedł ten moment kiedy jesteśmy gotowi na spotkanie. Zdecydowaliśmy się na spotkanie w trójkę, ja chcę tylko obserwować. Jesteśmy w trakcie poszukiwań kandydata. Natomiast to co mnie martwi to co ja mam powiedzieć jak on przyjdzie?

Czy mam się z nim przywitać?

Czy mam coś mówić podczas seksu?

Czy mam z nim dyskutować przed lub po seksie?

Sam seks mnie nie martwi, nie mam żadnych obaw. Martwi mnie tą chwilę przed i po. 

Dodam że jest to nasze pierwsze takie spotkanie. Mamy za sobą jeden trójkąt. Ale było to z naszym wspólnym znajomym. 

Dziękuję za rady

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że poczytanie historii prawdziwych na forum pomoże Ci wyklarować obraz. 

45 minut temu, DemonFrog pisze:

Oczywiście. Przywitanie się z drugą osobą świadczy o kulturze

Jeżeli będziecie chcieli (cała trójka) żebyś mówił to jak najbardziej

Ja tam np lubię sobie pogadać przed i po. 

Możesz pomyśleć jak sam chciałbyś zostać potraktowany dołączając do pary jako kochanek. Ogólnie nie traktuj go jak kosmity tylko jak znajomego/kumpla i powinno być ok ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wichura pisze:

Myślę że poczytanie historii prawdziwych na forum pomoże Ci wyklarować obraz. 

Oczywiście. Przywitanie się z drugą osobą świadczy o kulturze

Jeżeli będziecie chcieli (cała trójka) żebyś mówił to jak najbardziej

Ja tam np lubię sobie pogadać przed i po. 

Możesz pomyśleć jak sam chciałbyś zostać potraktowany dołączając do pary jako kochanek. Ogólnie nie traktuj go jak kosmity tylko jak znajomego/kumpla i powinno być ok ;) 

Dzięki serdeczne za rady. Właśnie obawiałem się nie komfortowej sytuacji między mną a kochankiem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strach przed nieznanym,  zwłaszcza w tak emocjonujacej kwestii, to naturalna rzecz. Bądź po prostu sobą i może spróbuj potraktować go jak kumpla. Reszta wyjdzie w praniu

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, DemonFrog pisze:

Pomyśl sobie, że Kochanek może czuć ten sam stres przed poznawaniem Ciebie i jeszcze dodatkowo byciem obserwowanym. Wydaje mi się, że swobodne przywitanie i rozmowa rozluźni atmosferę i pozwoli Wam pokonać tą niezręczność i później lepiej się bawić  

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Coma pisze:

Bądź po prostu sobą i może spróbuj potraktować go jak kumpla. Reszta wyjdzie w praniu

Pytanie kto kogo pierwszy spierze :) O ile nie planujecie spotkania typu wchodzi-działa-wychodzi to może dobrze byłoby się wcześniej spotkać z potencjalnym kochankiem sam na sam, chociażby na szybką kawę na orlenie. Czasem wystarczy zamienić parę słów, niekoniecznie na temat seksu, aby rozładować napięcie wstępne pomiędzy rogaczem a bullem czy tam kochankiem. Pamiętaj, że on także może się stresować dokładnie tym samym co ty a to się przekłada na jakość późniejszej zabawy we trójkę.

Powodzenia 

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Mr.K pisze:

Pytanie kto kogo pierwszy spierze :) O ile nie planujecie spotkania typu wchodzi-działa-wychodzi to może dobrze byłoby się wcześniej spotkać z potencjalnym kochankiem sam na sam, chociażby na szybką kawę na orlenie. Czasem wystarczy zamienić parę słów, niekoniecznie na temat seksu, aby rozładować napięcie wstępne pomiędzy rogaczem a bullem czy tam kochankiem. Pamiętaj, że on także może się stresować dokładnie tym samym co ty a to się przekłada na jakość późniejszej zabawy we trójkę.

Powodzenia 

W sumie to dobry pomysł, nie pomyślałem o tym

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze spotkanie zapada na dlugo w pamięć. Ja swoje pamiętam do dzisiaj. Jak w umowionym miejscu czyli pod ich blokiem stal krótko ostrzyżony gość wysoki i dobrze zbudowany (typ kibola) na szczęście sam zagadał i okazało sie że nie jest taki straszny. Poszliśmy do ich mieszkania i też krótka rozmowa już w trójkę. Zabawa była świetna.  

Mam nadzieję że jakoś pomoglem. Na pewno bedzie lepiej gdy bedziecie swobodnie rozmawiać nie tylko o seksie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@rikon, a może przy erotycznej zabawie pokaż jej filmiki, które Cię kręcą? Tylko nie te nachalne, wybierz te delikatniejsze. I zacznijcie rozmawiać. Lub jak wiele osób z tego miejsca , napisz do niej list, e-maila i jej się w nim otwórz. Czasem łatwiej zacząć poprzez papier, pocztę e-mail niż prosto w oczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.06.2021 o 08:24, rikon pisze:

Pracuję już nad tym ;)

Dokładnie u nas tak było jak napisała @Dragonfly. Zaczęło się od mojego listu do @Seline. Nie było w nim jeszcze bezpośrednio wyznań fantazji (dotyczył innych naszych spraw) ale to był początek otwartych rozmów o marzeniach i naszych potrzebach. Nie minęło długo czasu zanim "wydusiłem" z siebie moje fantazje. Może dlatego, że była wtedy bardzo miła atmosfera i trochę alko, odważyłem się. Nie było żadnej "wojny". Nawet atmosfera się nie popsuła. Później jednak nie było jeszcze takiej odwagi aby o wszystkim otwarcie rozmawiać w cztery oczy. Była jeszcze z obu stron jakaś blokada. Za to na piśmie... Tysiące SMS-ów z wyjaśnieniami, zapewnieniami, co , jak, dlaczego tak jest. Z czasem pękła ta blokada i zaczęliśmy normalnie rozmawiać. No i teraz jesteśmy gdzie jesteśmy. Czego i Tobie życzę.

Potrzeba czasu i dużo, bardzo dużo rozmów.

Powodzenia

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...