Skocz do zawartości
skrzat

Translator Google

Rekomendowane odpowiedzi

Odkryłem ciekawą zabawę (chcę wierzyć, że nikt wcześniej na to nie wpadł). Otóż:

1. Otworzyłem Translator Google

2. Ustawiłem język polski i tłumaczenie na łaciński

3. Wpisałem jakieś krótkie zdanie (najlepiej zawierające przynajmniej 4 nieprzypadkowe słowa)

4. Zacząłem klikać na strzałki zmieniając tłumaczenie na łaciński->polski->łaciński->polski->... itd

Robiłem to z córką i płakaliśmy ze śmiechu.

Wpisałem: "nie chodź w dziurawych butach". Już po 4 czy 5 roszadach wyszło mi: "że styl butów nie ma nic do zaciemniania okien".

Dalej jest już tylko lepiej. Po jakichś 20 - 30 zmianach wychodzą jakieś pseudobiblijne teksty:lach:.

Nie wiem czy to działa równie dobrze z innymi egzotycznymi językami. Podejrzewam, że tak.

Tak, wiem... to nie jest wyszukany humor... Ale jeśli macie przerwę na papierosa zbyt krótką na jakąś gierkę to polecam na poprawienie humoru.

Chętnie poznam jakieś obiecujące zdania i kombinacje polskiego z dziwnymi językami.

• Haha 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skrzacie, uwierz mi, języki wcale nie muszą być "dziwne", by wychodziły jakieś absurdalne historie :D 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podejrzewam, że tak. Google cały czas "udoskonala słownik. Teraz zamiast pseudobiblijnych tekstów w wyżej wymienionym przeze mnie zdaniu po kilkunastu kliknięciach zapętliło mi na: "W tym tekście nory itp" (itp - to część tłumaczenia :lach: )

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
45 minut temu, skrzat pisze:

nikt wcześniej na to nie wpadł

A właśnie, że wpadł ;)
Uwierz mi, że zabawa z językiem arabskim, angielskim, rosyjskim czy niemieckim w translatorze też prowadzi do zaskakujących efektów i ubawić się można ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...