Skocz do zawartości
Azrael

Co zrobić w takiej sytuacji ???

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, Azrael pisze:

były groźby z ich strony o to, że znajdą mnie po nr ip, że wynajmą kogoś kto mnie znajdzie i, że zapukają wtedy do moich drzwi. 

Jeszcze tylko względem tego Cię uspokoję. Jeśli kontaktowaliście się tylko przez ten portal, to nie ma szans, by zlokalizowali Twoje Ip. Próbują Cię zastraszyć na oślep, byś dał sobie spokój, bo wiedzą, że gdy to zgłosisz do Administracji portalu mogą mieć zablokowane konto. A takim osobom często zależy na kontach.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

Jeszcze tylko względem tego Cię uspokoję. Jeśli kontaktowaliście się tylko przez ten portal, to nie ma szans, by zlokalizowali Twoje Ip. Próbują Cię zastraszyć na oślep, byś dał sobie spokój, bo wiedzą, że gdy to zgłosisz do Administracji portalu mogą mieć zablokowane konto. A takim osobom często zależy na kontach.

Dziękuję Ci, i tak tylko przez ten portal się kontaktowaliśmy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Azrael nie usuwaj nic z Waszych konwersacji. To też jest dowodem dla Administracji portalu i dla policji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nic takiego nie robie, mam też porobione screeny. Ogólnie jestem zdenerwowany, zestresowany. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Azrael jeśli nie wiedzą nic o Twoim prywatnym życiu: praca, rodzina itp, to nie masz się czym stresować. Fakt, że i Twoje konto Administracja może zablokować. Wszak tamta para Ciebie zgłosiła jako oszusta. Ale z tego co opisujesz jasno widać, że to Ty jesteś poszkodowany, a oni bronią się poprzez atak. Administracja zapewne będzie chciała przejrzeć  Wasze prywatne rozmowy, by na spokojnie rozstrzygnąć kto tu zawinił.

Teraz już wiesz, że gdy spotkasz się z kimś kogo nie znasz pilnujesz gdzie mają telefony itp., byś ponownie nie był postawiony w takiej sytuacji. Ja i mój przyjaciel bardzo tego pilnujemy. Jak sami robimy fotki, to od razu pokazujemy je uczestnikom, by nie mieli wątpliwości, że nie ma na nich twarzy ani nic czego mogliby się obawiać. Miałeś po prostu pecha.

Jeszcze raz powodzenia życzę :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Konto tam usunąłem ładnych parę miesięcy temu, dzisiaj założyłem specjalnie, żeby napisać i wyjaśnić sprawę. Napisałem grzecznie, że sobie tego nie życzę i, że proszę o usunięcie materiałów ma których jestem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Azrael podaj swój były nick Administracji forum. Nie wiem jaką mają bazę danych i ile przetrzymują archiwum, ale to też może coś dać.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest bardzo ważny temat, ku przestrodze.

Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, ale wszelkie spotkania z nieznajomymi ludźmi obarczone są pewnym ryzykiem. I to ryzyko zawsze trzeba kalkulować. Jeśli dla ciebie niedopuszczalne w żaden sposób jest to, że takie filmy, w których bierzesz udział mogą wyciec do internetu to w ogóle sie nie spotykaj. Bo samo to, że nie zgodzisz sie na zdjęcia i filmowanie jeszcze nic nie znaczy bo można filmować np z ukrycia. Lub ewentualnie to ty zapewniasz lokal i nie zezwalasz na łażenie z telefonem w lapie. 
Swoją drogą to ciekawy jestem czy to oni opublikowali ten film czy został im skradziony bo jeśli został skradziony to oboje jesteście poszkodowani bo rozumiem ze partnerke tez widac.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...