Skocz do zawartości
Coma

Prozdrowotne patrzenie na piersi

Rekomendowane odpowiedzi

A tak na poważnie - jestem w stanie uwierzyć we wnioski z badań.

Ogólnie rzeczy "okołoseksualne" mają pozytywny wpływ na zdrowie.

I nie chodzi tu tylko o sam seks (który oczywiście zdrowy bardzo jest). Kiedyś

było badanie, że pary, które dają sobie buziaka rano przed wyjściem do pracy

żyją ileśtam lat dłużej (nie pamiętam już szczegółów), niż te, które tego nie czynią.

Podobnie z przytulaniem się itd.

Chodzi o poprawę nastroju, pozytywne nastawienie, redukcję stresu,

które długofalowo przynoszą korzyści zdrowotne.

Także - całujmy się, patrzmy na kobiece piersi, kochajmy się jak najwięcej !

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, SirMilev pisze:

Maniurka patrzenie na Twoje piersi wydłuża życie o 50 lat... ;)

Celowo dodałam ten artykuł - jako usprawiedliwienie, że tak tymi piersiami spamuje

• Lubię 3
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Grey79 pisze:

Sam nad tym ubolewam, ale obawiam się, że to fake news albo raczej tzw. urban legend. Z pobieżnego researchu wynika mi, że żadne poważne czasopismo medyczne nie opublikowało takiego badania   A przynajmniej ja w szybkim wyszukiwaniu nic nie znalazłem, co by udowadniało, że Pani Weatherby coś gdzieś opublikowała na ten temat (piszą o tym co nieco  tu  https://www.snopes.com/fact-check/breast-gazing-healthy/). Raczej więc ktoś coś kiedyś wymyślił a pismaki powielają od lat, żeby wierszówka leciała...

Jeśli jednak ktoś znajdzie owo badanie, bardzo chętnie wycofam się a nawet odszczekam 

Nie wszystko, co nie posiada dowodów empirycznych musi być fake newsem. W tym przypadku bardzo zgadzam się z tym co napisał @SirMilev.

Co więcej nie wydaje mi się, żeby parzenie na piersi miało jakiekolwiek skutki uboczne, czy też negatywne następstwa, a więc czy jest sens się w to zagłębiać?
Według mnie to dawka szczęścia w czystej postaci - sama praktykuje paktrząc w lustro każdego ranka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

Nie wszystko, co nie posiada dowodów empirycznych musi być fake newsem

Oczywiście nie. Ale coś co podaje się jako wnioski z badania a badań takowych nikt nigdy nie zrobił, jest już fake newsem, bo ktoś wprowadza nas w błąd, sugerując naukowe podstawy tej informacji. 

4 minuty temu, maniurka pisze:

Co więcej nie wydaje mi się, żeby parzenie na piersi miało jakiekolwiek skutki uboczne, czy też negatywne następstwa

Mam dokładnie takie samo zdanie jak ty 

4 minuty temu, maniurka pisze:

a więc czy jest sens się w to zagłębiać?

Ja akurat co do zasady lubię zgłębiać, jakie jest źródło podawanej informacji i czy jest ona prawdziwa, bo uważam, że to cecha, która mi się w życiu przydaje.  Ale oczywiście nie narzucam swojego punktu widzenia innym, zwłaszcza w tak luźnym temacie jak patrzenie na cycki 

8 minut temu, maniurka pisze:

Według mnie to dawka szczęścia w czystej postaci - sama praktykuje paktrząc w lustro każdego ranka

Zazdroszczę ci. Gdybym miał biust robiłbym to samo!!!!   

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam kobiece biusty i faktycznie jak jest lato to człowiek jakiś taki szczęśliwszy chodzi po tej planecie

A najlepiej jak patrzą się w obfity biust mojej żony, kiedy ja idę obok Ewidentnie uznaję postawioną tezę za prawdziwą

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, maniurka pisze:

Celowo dodałam ten artykuł - jako usprawiedliwienie, że tak tymi piersiami spamuje

Spamuj, spamuj.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
59 minut temu, maniurka pisze:

Spamuj ile wlezie, jak najwięcej !

Pamiętaj, że robisz w ten sposób dobry uczynek - poprawiasz nasze zdrowie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, badania rzetelne, czy nie, ja chcę głęboko wierzyć,

że wnioski z ich płynące są prawdziwe.

I tego się będę trzymał!

Wpisuje się to w moją długofalową strategię prozdrowotną

i usprawiedliwia nawyki życia codziennego

Myślę, że zaryzykuję, nie mam nic do stracenia, a tylko do zyskania ;)

Zobaczymy, jak długo pożyję, hehe.

Nawet jeśli jest to "placebo", to sam eksperyment

zaiste godny uwagi i bardzo przyjemny, a samo to już

poprawia humor i redukuje stres...

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, maniurka pisze:

Ale przecież spam to z definicji "niechciane wiadomosci". Pokaż mi chociaż jednego, który by nie chciał Twoich cycków oglądać. ;)

Dali

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, maniurka pisze:

Co więcej nie wydaje mi się, żeby parzenie na piersi miało jakiekolwiek skutki uboczne

Ależ ma, tymi skutkami są

rozproszenie oraz zez rozbieżny, ale jest to cena, która jestem w stanie zapłacić

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...