Skocz do zawartości
beckss

Miejsca/apartamenty/hotele

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakaś baza miejac gdzie można zabrać swoją uległą? Szukam czegoś na dłuzej i na krócej..wiem że jest dział miejscówki, ale może w rym gronie bardziej "ostrym" warto aktualizować i wymieniać się miejscówkami, szczególnie w tym covidovym smutnym czasie. 

Będę wdzieczny za sugestie pomysły gdzie zabrać uległą na dobrą sesję:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć 

+48 660 460 364
 kontakt@secret-house.pl  

W promieniu 35 km od centrum Warszawy. 

Pozdro Piotr 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Od dziś jesteśmy w hotelu Gołębiewski w Karpaczu. Ponieważ moja żona chciałaby się trochę zrelaksować, zastanawiam sie czy jest szansa na lekko pikantniejszy masaz w hotelowym spa. Ktos ma jakies doswiadczenia? Jest w stanie polecić jakiegoś masażyste?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Daniel.czes pisze:

Hej. Od dziś jesteśmy w hotelu Gołębiewski w Karpaczu. Ponieważ moja żona chciałaby się trochę zrelaksować, zastanawiam sie czy jest szansa na lekko pikantniejszy masaz w hotelowym spa. Ktos ma jakies doswiadczenia? Jest w stanie polecić jakiegoś masażyste?

Gołębiewski będzie miał na pewno samych profesjonalnych masażystów czyli każdy będzie godny polecenia i żaden nie spełni Twoich fantazji

• Lubię 3
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...