Skocz do zawartości
Matt2233

Młoda para

Rekomendowane odpowiedzi

Obaj podnosicie kwestię dyskrecji... Nie wiem co dokładnie Wam chodzi po głowie, ale patrząc na zbiornik można uznać, że z bycia pierdolniętym się nie wyrasta, a wręcz się pogłębia z wiekiem i akcje typu udostępniania na zbiorniku danych osobowych czy linków do FB częściej widuję w wykonaniu osób 30+ i 40+.

Zdecydowanie bardziej obawiałbym się o stabilność ich związku i stabilność psychiczną z osobna. Bo pomyłka w tej kwestii może się odbić później czkawką też w kwestii dyskrecji. Jestem w stanie sobie wyobrazić sytuację, w której w oczach porzuconego chłopaka jesteście przyczynkiem do rozpadu związku... No chyba, że to chłopak porzuci dla Was swoją ukochaną. Jak równouprawnienie to równouprawnienie :)

W dniu 30.01.2021 o 10:26, Matt2233 pisze:

Strasznie z nimi jest slaby kontakt, więc troche ciężko ich poznać

Tzn. rzadko są zalogowani czy wypowiadają się równoważnikami zdań? Ja w przypadku tej drugiej grupy wychodzę z założenia, że jestem już za stary i leniwy żeby prowadzić konwersację za obie strony...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@pushek słusznie piszesz. Dlatego wychodzę z założenia, że spotkanie zapoznawcze, a i owszem, a co dalej to decyzje będę podejmował po takim spotkaniu (jeśli do niego dojdzie). 

Ostabilności takiego związku pisał już @Wichura a ja nie chciałem się powtarzać. Bądź co bądź, w tym punkcie zgadzam się z Wami w 100%. Jakiekolwiek wątpliwości w mojej głowie i temat ucinam. Zabawa tak, ale nie za wszelką cenę.

Jako ten starszy, w takiej relacji czułbym się tym odpowiedzialniejszym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, pushek pisze:

Tzn. rzadko są zalogowani czy wypowiadają się równoważnikami zdań?

Za rzadko bywają

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie wg. mnie taka stabilność w związku ma znaczny wpływ na ich ewentualną dyskrecje

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...