Skocz do zawartości
Matt2233

Młoda para

Rekomendowane odpowiedzi

@Matt2233  nigdy nie będziesz miał pewności, że "znają zasady" jeśli o tym nie porozmawiasz i nie poruszysz ważnych dla Ciebie kwestii. Nie bój się "być ocenionym", bo jeśli ktoś dojrzale podchodzi do tematu to żaden temat, pytanie, nie będzie dla Niego złe, trudne, nieodpowiednie...

Z Naszego doświadczenia tylko podpowiem... obserwuj ich relację, czy odniesiesz wrażenie, że ich związek jest stabilny, mocny i dzięki temu relacja z taką parą może dać dużo radości. 

M. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, MP2020 pisze:

Właśnie uświadomiłeś mi, że NIGDY przed spotkaniem nie rozmawiałam przez telefon. Nie znałam głosu, bo lubię usłyszeć go na żywo. 

Dokładnie... "co człowiek to inne zachowanie". 

M. 

to też dużo zależy gdzie ich poznał :)
Jeśli na jakimś portalu randkowym to szanse na "fake konto" jest mniejsze chodź nie zerowe ;) 
Oczywiście jestem pozytywnej myśli gdyż każdemu życzę jak najlepiej ;) 
Także z góry nie oceniam, każdy inaczej do tego podchodzi :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, MP2020 pisze:

@Matt2233  nigdy nie będziesz miał pewności, że "znają zasady" jeśli o tym nie porozmawiasz i nie poruszysz ważnych dla Ciebie kwestii. Nie bój się "być ocenionym", bo jeśli ktoś dojrzale podchodzi do tematu to żaden temat, pytanie, nie będzie dla Niego złe, trudne, nieodpowiednie...

Z Naszego doświadczenia tylko podpowiem... obserwuj ich relację, czy odniesiesz wrażenie, że ich związek jest stabilny, mocny i dzięki temu relacja z taką parą może dać dużo radości. 

M. 

Nie boje sie oceniania mojej osoby. Bardziej boje sie właśnie stabilności ich związku, ich intencji i braku dyskrecji.

Dziękuję za cenne wskazówki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, DeLove pisze:

to też dużo zależy gdzie ich poznał :)
Jeśli na jakimś portalu randkowym to szanse na "fake konto" jest mniejsze chodź nie zerowe ;) 
Oczywiście jestem pozytywnej myśli gdyż każdemu życzę jak najlepiej ;) 
Także z góry nie oceniam, każdy inaczej do tego podchodzi :) 

Tak. Na pewnym portalu ich poznałem ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będę informowała o wszystkim. Sytuacja na chwilę obecną: Jeszcze nie odczytali wiadomości

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Matt2233 pisze:

Nie boje sie oceniania mojej osoby. Bardziej boje sie właśnie stabilności ich związku, ich intencji i braku dyskrecji.

Intencje, podejście i kwestie dyskrecji myślę, że można "wybadać" po prostu w rozmowie. O "stabilności związku" 19latków można wg mnie mówić jedynie w cudzysłowie bo ile w tym związku mogą być? Rok, dwa, trzy lata widując się co jakiś czas. Czy warto czy nie warto to już musisz sam ocenić. Na pewno ryzyko niedojrzałości i niepoukładania wszystkiego w głowie jest większe niż w przypadku starszych par z dłuższym stażem. Podejrzewam też, że możesz być ich pierwszym "zewnętrznym" partnerem czyli należy się liczyć ze zderzeniem wyobrażeń i rzeczywistości po ich stronie co nie jest oczywiście powiązane z wiekiem a bardziej z doświadczeniem. Dużo zależy też od tego jak Ty do tego podchodzisz i jakie macie ustalenia. Czy ma to być jednorazowe spotkanie na próbę czy z góry zakładacie (Ty lub oni dłuższą relację - na to drugie bardzo mocno bym nie liczył). 

Ja w takiej sytuacji nie byłem bo osoby w takim wieku mnie nie interesują ale jeżeli Ty uznasz, że są ok to dlaczego nie. Sam musisz dokonać oceny. Wg. mnie wiek nie jest tu ogólnie kryterium wykluczającym kogoś a raczej wymagającym wzmożonej ostrożności której z tego co piszesz Tobie nie brakuje i to się chwali.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam zaczynałem zabawy trójkątne z byłą partnerką, będąc w podobnym wieku co wspomniana para. Wtedy jeszcze nie byliśmy świadomi co to jest cuckold. Przeżyliśmy piękne chwile, dyskrecja była zachowana, ale mimo to uważam, że nie byliśmy w 100% dojrzali do tego. Ja nawet chyba byłem mniej gotowy niż ona. Aczkolwiek nie żałuję, że zaczęliśmy tak wcześnie, a nawet czuję się z tego powodu w jakiś sposób ubogacony i wszystkie te momenty będę bardzo miło wspominał. 
Jeśli masz ochotę, nie przeszkadza Ci ich wiek i brak dojrzałości, to po prostu spotkaj się z nimi i zaszalej. :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Ryś Rysiek pisze:

Sam zaczynałem zabawy trójkątne z byłą partnerką, będąc w podobnym wieku co wspomniana para. Wtedy jeszcze nie byliśmy świadomi co to jest cuckold. Przeżyliśmy piękne chwile, dyskrecja była zachowana, ale mimo to uważam, że nie byliśmy w 100% dojrzali do tego. Ja nawet chyba byłem mniej gotowy niż ona. Aczkolwiek nie żałuję, że zaczęliśmy tak wcześnie, a nawet czuję się z tego powodu w jakiś sposób ubogacony i wszystkie te momenty będę bardzo miło wspominał. 
Jeśli masz ochotę, nie przeszkadza Ci ich wiek i brak dojrzałości, to po prostu spotkaj się z nimi i zaszalej. :) 

Strasznie z nimi jest slaby kontakt, więc troche ciężko ich poznać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobny dylemat w moim przypadku, z tą różnicą, że z parą jest dobry kontakt. Para młoda (po 21 lat), ma już jakieś doświadczenia (2 spotkania w trójkącie, z kobietą i mężczyzną). Niemniej sam nie jestem przekonany co z tego wyniknie. Młodzi ludzie nie mają w głowie jeszcze wszystkiego tak poukładane wydaje mi się. Szczególnie kwestie dyskrecji budzą moje obawy. Fantazje to jedno, a życie to drugie. Póki co planujemy spotkać się zapoznawczo i zobaczymy co dalej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...