Skocz do zawartości
Matt2233

Młoda para

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i prosze o opinie i opis ewentualnych doświadczeń 

Ostatnio napisała do mnie mloda para (19lat) wysłali zdjęcia na początku rozmowy podali tez miasto (moje bliskie okolice). Pytanie brzmi: czy taka mloda para może być dykretna i godna zaufania, czy jest szansa że znają oni "zasady" swingu ogólnie seksu grupowego i czy są na tyle dojrzali aby przetrawic taką relacje??

Mam dylemt i dlatego prosze o opinie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To że ktoś jest młody to nie znaczy że stoi w gorszej pozycji. 

Sam wiem jak to było w mojej sytuacji i szczerze powiedziawszy musisz sam czytać między wierszami co planują i jacy są ;)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to stare chińskie przysłowie mówi 

"I na prostej drodze można się wy***ac"

Równie dobrze możesz trafić na 40-latkow którzy nie będą znali zasad... 

A jak chcesz spróbować z młodą parą to czemu masz nie dać tej szansy, a nóż może w przyszłości to będą nasi dobrzy znajomi na formu ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, DeLove pisze:

Jak to stare chińskie przysłowie mówi 

"I na prostej drodze można się wy***ac"

Równie dobrze możesz trafić na 40-latkow którzy nie będą znali zasad... 

A jak chcesz spróbować z młodą parą to czemu masz nie dać tej szansy, a nóż może w przyszłości to będą nasi dobrzy znajomi na formu ;)

Szansę dostali. Problem w tym że nie wiem w jaki sposób chcą ją wykorzystać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Matt2233 pisze:

Ostatnio napisała do mnie mloda para (19lat) wysłali zdjęcia na początku rozmowy podali tez miasto (moje bliskie okolice).

Wiek moim zdaniem  nie ma nic do tego jak osoby podchodzą do dyskrecji i obopólnego zaufania.

Minie bardziej zastanowiłoby wysłanie zdjęć na początku korespondencji. Mnie coś takiego często zniechęca. Ale ja mam bardzo dziwne podejście do randkowania w sieci. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Dragonfly pisze:

Wiek moim zdaniem  nie ma nic do tego jak osoby podchodzą do dyskrecji i obopólnego zaufania.

Minie bardziej zastanowiłoby wysłanie zdjęć na początku korespondencji. Mnie coś takiego często zniechęca. Ale ja mam bardzo dziwne podejście do randkowania w sieci. 

Zobaczymy co zrobią dalej. Mnie też interesuje ich podejście do sprawy, czy w ogóle są mentalnie dojrzali do takiego seksu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Dragonfly pisze:

Prawda, chodź może są konkretną para i chcą takiego spotkania... Chodź wtedy doszła by rozmowa telefoniczna gdyż taka jest kolej rzeczy... 

Ale co człowiek to inne zachowanie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, DeLove pisze:

To że ktoś jest młody to nie znaczy że stoi w gorszej pozycji. 

Sam wiem jak to było w mojej sytuacji i szczerze powiedziawszy musisz sam czytać między wierszami co planują i jacy są ;)

Opiszesz tą sytuacje?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, DeLove pisze:

Prawda, chodź może są konkretną para i chcą takiego spotkania... Chodź wtedy doszła by rozmowa telefoniczna gdyż taka jest kolej rzeczy... 

Nie długo sie okaże czy są konkretni czy nie. Będę tu informował

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, DeLove pisze:

Właśnie uświadomiłeś mi, że NIGDY przed spotkaniem nie rozmawiałam przez telefon. Nie znałam głosu, bo lubię usłyszeć go na żywo. 

Dokładnie... "co człowiek to inne zachowanie". 

M. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...