Skocz do zawartości
BullBoy

Gdzie zabrać w czasie pandemii?

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, _nikt_ pisze:

Bo sie nie znajo i nie wiedzo co dobre :lach: 

Dokładnie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, mixer22 pisze:

Ja tam zawsze do siebie chce zaprosić, ale jakoś żadna z niewiast nie traktuje tego poważnie i nie wiem czemu

To może zacznij od przejażdżki traktorem

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

To może zacznij od przejażdżki traktorem

Dobra sugestia, tego nie próbowałem, 

To teraz muszę mówić że atrakcje to, traktor i sauna

• Lubię 3
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mixer22 pisze:

Dobra sugestia, tego nie próbowałem, 

To teraz muszę mówić że atrakcje to, traktor i sauna

Dorzuć jeszcze naleweczkę i masz gwarancję udanej randki

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.01.2021 o 09:00, Złota Rybka pisze:

Mój kochanek i ja mieliśmy ten pomysł, ale jakoś mocno oświetlone te kościoły i trudno o ciemny zaułek ;)

Pomijam fakt kamer i innych czujników ruchu ;)

Rybko! Ale to miało być w celach zapoznawczych, a nie od razu konsumpcji!

W dniu 18.01.2021 o 10:38, Wichura pisze:

W konfesjonale nie ma kamer :evil:

O to to! W celach zapoznawczych jak znalazł: "wyznaj mi swoje grzechy, córko". No dobra, tę "córkę" to można byłoby na coś zamienić.

Ale Wy tu śmiechy-chichy, ale ja pisałam całkiem poważnie o airbnb. Czy innych apartamentach, które świecą teraz pustkami, nie zarabiają dla ich właścicieli, a wręcz przynoszą straty. No nie wierzę, że nie chcieliby się dogadać "pod stołem". Obie strony zadowolone, a państwo, które nas rucha - wyruchane. I hotka może przy okazji też :D Sytuacja win-win. 

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Modlishka apartamenty , te prywatne nadal działają. Tak jak i domki wolnostojące. Płatność na ogół tylko gotówką. Trzeba szukać po prywatnych ogłoszeniach. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.01.2021 o 02:02, Modlishka pisze:

O to to! W celach zapoznawczych jak znalazł: "wyznaj mi swoje grzechy, córko". No dobra, tę "córkę" to można byłoby na coś zamienić.

Także ten...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze spotkanie to spokojnie można wyszukać wcześniej otwartą knajpkę i zarezerwować stolik. Albo kawa na wynos i spacer. Prywatne apartamenty są otwarte wiec też można coś wynająć. Kwestia wcześniejszego rozeznania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...