Skocz do zawartości
BullBoy

Gdzie zabrać w czasie pandemii?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, pytanie może trochę około tematowe, ale gdzie waszym zdaniem są najlepsze miejsca, żeby się poznać kiedy wszystko jest zamknięte? Zabrać hotke, pogadać o interesujących tematach ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej do siebie na chatę.

Ale można też na bogato - na wycieczkę na Zanzibar. Lub skromniej nad - wodę na morsowanie :). A potem ją rozgrzać.

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kawa na wynos i na spacer

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zapoznawczo to do parku. Jak się już znacie to do lasu.

• Lubię 2
  • Haha 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przejażdżka samochodem. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opcja spacer z kawa na wynos najbardziej mi się podoba. Do samochodu na pierwszym spotkaniu raczej bym nie weszła, tym bardziej na przejażdżkę

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, jennifer pisze:

Opcja spacer z kawa na wynos najbardziej mi się podoba. Do samochodu na pierwszym spotkaniu raczej bym nie weszła, tym bardziej na przejażdżkę

chyba najlepsza opcja, jednak aktualnie taki mróz, że nie do konca wiem czy ktoś by się zgodził na taką propozycje :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@BullBoy w Warszawie w centrum jak i w innych dużych miastach Polski są już otwarte niektóre restauracje.  Musisz tylko dobrze poszukać.

A jeśli nie chcesz się mieszać w restauracyjne podziemie możesz wynająć apartament na godziny w którym można  spokojnie napić się kawy, herbaty itp. i porozmawiać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zanim przyszła pandemia jak i w jej dobie uważałem, uważam i chyba zdania nie zmienię, że najlepszym miejscem jest - jak już wcześniej wspominali wypowiadający się w temacie - plener bo można pospacerować, można porozmawiać, można pooddychać świeżym powietrzem i przekonać się, że otaczający nas świat nie jest taki zły... A czy to będzie las, park, czy plaża to już kwestia wtórna - sądzę, że Kobiety lubią spacery zwłaszcza, że jak autor nakreślił ma to być spotkanie "zapoznawcze" ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@_nikt_ u mnie termometr na zewnątrz  obecnie pokazuje -14. Lubię tak jak Ty zimę, nawet przy -20, ale nie każdy jest taki jak my. Nie każdy zgodzi się na zapoznawczy spacer przy śnieżycy i minusowej temperaturze. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...