Skocz do zawartości
Gentleman_88

Rozwiązły Hotel ?

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, Naiwny pisze:

Hmm.. jakby za miedzą ??

Mówiłam, że daleko. Jednak jak miałabym tam spędzić tydzień z chłopakiem, to lecę bez zastanowienia ☺️

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
26 minut temu, paramagic pisze:

Mówiłam, że daleko. Jednak jak miałabym tam spędzić tydzień z chłopakiem, to lecę bez zastanowienia ☺️

Dobrze że są podobne miejscówki w Polsce. I bliżej i taniej ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Wichura pisze:

Dobrze że są podobne miejscówki w Polsce. I bliżej i taniej ?

Gdzie? Podpowiesz ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 godzin temu, paramagic pisze:

Gdzie? Podpowiesz ???

Zasadniczo opcje są dwie. Albo szukasz na Bookingu i podobnych stronach wynalazków typu "Gray apartament" albo po prostu studia BDSM do wynajęcia. Te pierwsze są jednak z reguły dosyć siermiężne i zrobione na zasadzie: pomalujmy pokój na czarno, dodajmy jakieś futro i skóry, kilka tanich gadżetów z Allegro i cenę x3. Studia natomiast są różne. Od jakiś małych i podstawowo wyposażonych po naprawdę ciekawe i rozbudowane. Przykładowo w Warszawie masz

Fetish Chateau

lub Warsaw Prison

https://warsawprison.com/pl/pomieszczenia

We Wrocławiu Pandorę:

W Łodzi i na Pomorzu są też na pewno studia

Tu natomiast przykład apartamentu z Częstochowy:

https://apartament.luxxx.eu

Ogólnie szukając pod hasłem "studio BDSM" powinnaś sporo znaleźć ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Początkiem września może być ciekawa noc w Pałacu Saturna ( Japońska impreza), wiem że noclegi jeszcze dostepne bo postanowilem pojsć z moją niedoświadczoną żoną na głęboką wode ;)

Dam znać po wszystkim na ile Hot jest ta miejscówka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, czar pisze:

Początkiem września może być ciekawa noc w Pałacu Saturna ( Japońska impreza), wiem że noclegi jeszcze dostepne bo postanowilem pojsć z moją niedoświadczoną żoną na głęboką wode ;)

Dam znać po wszystkim na ile Hot jest ta miejscówka

Daj znać koniecznie. Dawno tam nie byłam, a wiele się zmieniło. Mieli chyba ostatnio 3 urodziny największej sauny w… Europie(?)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, zatem krótkie sprawoznadnie z mojej pierwszej nocy saunowej :

Sam obiekt duży i na początku będąc nowicjuszem troche sie błądzi. Obsługa pomocna, czystość pokoji jak i strefy saunowej/basenowej bez zarzutu. Kultura współsaunowiczów również ok, proporcje tak pi razy oko 60/40 pnowie/panie.  Pokazy saunowe (zarowno te prowadzone przez japończyków jak i stały personel) bardzo fajnie oprawione muzycznie i wizualnie. Gastronomicznie też ok, byly ogniska i bufet nikt glodny nie chodził.  Na imprezie bylo ponad 370 osób wiec ciekawie ;) Ogolnie jesli ktoś bedzie miał okazje to polecam to miejsce ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, czar pisze:

Witajcie, zatem krótkie sprawoznadnie z mojej pierwszej nocy saunowej :

Sam obiekt duży i na początku będąc nowicjuszem troche sie błądzi. Obsługa pomocna, czystość pokoji jak i strefy saunowej/basenowej bez zarzutu. Kultura współsaunowiczów również ok, proporcje tak pi razy oko 60/40 pnowie/panie.  Pokazy saunowe (zarowno te prowadzone przez japończyków jak i stały personel) bardzo fajnie oprawione muzycznie i wizualnie. Gastronomicznie też ok, byly ogniska i bufet nikt glodny nie chodził.  Na imprezie bylo ponad 370 osób wiec ciekawie ;) Ogolnie jesli ktoś bedzie miał okazje to polecam to miejsce ;)

Super. Dzięki za sprawozdanie. A było coś… w klimacie? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że ... Gdzieś było ale nie u mnie ;) możliwości i warunki by sie znalazły , coś tam sie działo, zwłaszcza w barze basenowym i ogolnie na imprezie tanecznej w basenie

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W Mielnie hotel Unitral powrócił do Naturystycznych Nocy Saunowych. Impreza odbywa się raz w miesiącu, a grafik jest na stronie hotelu. Pomiędzy 22:15 a 01:15 cała strefa spa jest zamknięta i można ( a nawet trzeba) przebywać tam zupełnie nago również na basenie. Wbrew oczekiwaniom erotycznych fantastów-marzycieli nie jest to swingerska zabawa z saunowaniem w  tle ;). Niemniej panuje tam fajna, swobodna atmosfera, a w basenie solankowym (w którym nota bene panuje zakaz pływania) najczęściej przesiadują parki w romantycznej atmosferze relaksu, popijając drinka i słuchając muzyki. 

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...