Skocz do zawartości
Gentleman_88

Rozwiązły Hotel ?

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, SensualSeduction pisze:

Kameralna miejscówka, nie ma tłumów, czysto, schludnie, ładnie, klimatycznie, dużo świeczek, miła obsługa. Mają kilka rodzajów saun, jacuzzi i mały basen. Dobre miejsce do zrelaksowania się i odpoczynku np. na jedną dobę. Jeśli chodzi o sam hotel, to raczej wszystko w normie, pokoje w porządku. 

Miałem na myśli jak to wygląda z punktu widzenia osób chcących się tam zabawić w cuckold lub jakiejkolwiek innej konfiguracji. Jest dyskretnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Matt2233 pisze:

Miałem na myśli jak to wygląda z punktu widzenia osób chcących się tam zabawić w cuckold lub jakiejkolwiek innej konfiguracji. Jest dyskretnie?

Proste, zapraszasz kochankę lub parę na noc w hotelu, korzystacie ze strefy saun w strojach Adama i Ewy i nikt wam nic nie powie, a co robicie w pokoju, to już naprawdę nikogo nie obchodzi,

Również polecam tą miejscówkę 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, mixer22 pisze:

Proste, zapraszasz kochankę lub parę na noc w hotelu, korzystacie ze strefy saun w strojach Adama i Ewy i nikt wam nic nie powie, a co robicie w pokoju, to już naprawdę nikogo nie obchodzi,

Również polecam tą miejscówkę 

Mając takie rekomendacje na pewno skorzystam z tej miejscówki

Dzięki za pomoc 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam czy może ktoś znalazł jakiś ciekawy hotel nie do końca grzeczny w zachodniej części Polski :) chciałbym z żoną wyskoczyć na kilka dni zrelaksować się w odpowiednim klimacie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Pałac Saturna Termy Rzymskie. w termach sauny, baseny, seanse - wszystko zgodnie ze sztuką, nago i przyjemnie. A jak zrobi się przyjemnie gorąco, impreza przenosi się do hotelu (pietro wyżej), gdzie pokoje są wspaniale. Większość ma nawet jacuzzi :) 

Tam się nie da nie zaszaleć ;) 

ONA 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu mam łazienkę w termach rzymskich. Mega romantycznie. Sami zobaczcie 

IMG_1390.jpeg

IMG_1391.jpeg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jeszcze moje ulubione miejsce. Niestety dość daleko :( ale zobaczcie klimat. Nie ujęłam na zdjęciu, ale na suficie są lustra ? Nie wiedziałam, że to tyle daje zabawy. 
Dla fanów bdsm pełna oferta gadżetów - w tym skórzany fotel w wezglowiu łóżka i ta wielka klatka ?

IMG_1387.jpeg

IMG_1388.jpeg

IMG_1389.jpeg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@paramagic łazienka w termach rzymskich na mnie podziałała wręcz odstraszająco. Nie lubię wanien z tymi wodotryskami. 

Za to, to drugie miejsce ciekawe. Gdzie to jest?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dragonfly pisze:

@paramagic łazienka w termach rzymskich na mnie podziałała wręcz odstraszająco. Nie lubię wanien z tymi wodotryskami. 

Za to, to drugie miejsce ciekawe. Gdzie to jest?

Fakt. Jacuzzi jest miejscem wysokiego ryzyka jakiś syfow :( 

Drugie miejsce to Japonia, a konkretnie Beppu. Jeden z tamtejszych love hotel

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.08.2023 o 14:47, paramagic pisze:

Drugie miejsce to Japonia, a konkretnie Beppu. Jeden z tamtejszych love hotel

Hmm.. jakby za miedzą ??

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...