Skocz do zawartości
ExamineCogitationesTuae

Pierwszy dzień reszty jej życia

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawą drogę na rozwój historii i relacji wybrałeś... Z drugiej strony relacje cuckqueen to wciąż w dużej mierze nieznane większości wody po których nawet osoby siedzące w tym muszą poruszać się bardzo ostrożnie. Bezpośrednie przełożenie z relacja cuckold te się tu nijak nie sprawdza. Tak czy inaczej chętnie zajrzę przy kolejnych częściach.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Wichura pisze:

Ciekawą drogę na rozwój historii i relacji wybrałeś... Z drugiej strony relacje cuckqueen to wciąż w dużej mierze nieznane większości wody po których nawet osoby siedzące w tym muszą poruszać się bardzo ostrożnie. Bezpośrednie przełożenie z relacja cuckold te się tu nijak nie sprawdza. Tak czy inaczej chętnie zajrzę przy kolejnych częściach.

To czysta fantazja. Piszę to co mi wpada do głowy.
Nigdy nie nie miałem do czynienia z jakąkolwiek osobą w takiej relacji, więc to co piszę to czysta fantazja bez żadnej podstawy faktycznej.
Myślę, że tak jak Ty (tak mi się przynajmniej wydaje) wolę pisać/czytać o rzeczach i RELACJACH, które przeżyłem, lub są mi "dobrze" znane od innych osób.

A Kamilę, Martę i Darka traktować należy jako czyste fikcyjne zdarzenia

Idę z nimi na głęboką wodę. A co! Marzenia... Hahaha ;- )))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się że, dużo uwagi poświęcasz emocjom a nie tylko mechanicznej kopulacji. Emocje podniecają najbardziej. Pisz dalej ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...