Skocz do zawartości
KnAa96

Cuckquean, kochanka i Pan X (mąż) - początek...

Rekomendowane odpowiedzi

Cuckquean, kochanka i Pan X (mąż) - początek...

Żona otworzyła drzwi. Stała w nich ona: zjawiskowa, seksowna kochanka. Mocny makijaż podkreślał jej oczy i pełne czerwone usta, którymi już nie raz sprawiała przyjemność jej mężowi. Czarny gorset podkreślał jej cudowne duże piersi a blond-platynowe włosy opadały na ramiona.  Dziś po raz pierwszy miały się zobaczyć i poczuć. 
- Więc to tak wygląda kobieta, która pomaga mi zadowalać mojego Pana... - pomyślała żona.
Kochanka weszła do środka i przywitała się z nią. Podszedł do niej także mąż, odwiesił jej płaszcz i pocałował ją w usta. Żona poczuła po raz pierwszy ukłucie zazdrości, wymieszane z podnieceniem... Mąż pocałował gorąco inną kobietę na jej oczach. A to dopiero początek tego wieczoru.
- Czego się napijesz? - zapytał mąż, wskazując na kilka butelek różnego rodzaju wina. Poprawił przy tym koszulę.
- Czerwone, półsłodkie - odpowiedziała kochanka, puszczając do niego oko.
- Nalej wina swojej Pani - powiedział mąż do żony. Ona posłusznie napełniła lampkę i podała kobiecie, wobec której miała ambiwalentne odczucia. Kątem oka widziała, że mąż nie może od kochanki oderwać wzorku. Nie dziwiła mu się. Była niesamowicie seksowną kobietą. Usiedli we troje przy stole, na którym czekała już przygotowana przez żonę kolacja.

Następne kilkadziesiąt minut upłynęło im pod znakiem dobrej rozmowy. O wakacjach, o modzie, następnie o preferencjach seksualnych, doświadczeniach... Po kilku szybkich lampkach w powietrzu czuć było seks, tym bardziej, że rozmowa zeszła jedynie na te tematy. Równocześnie kochanka usiadła po stronie męża, łapiąc go delikatnie za krocze. 
- Mów dalej - powiedziała do żony, obmacując jej męża pod stołem. Wszyscy troje byli coraz bardziej podnieceni. Żona opowiadała, jak to się stało, że zainteresowali się zdradą kontrolowaną w tak nietypowym układzie...
- Po prostu zdałam sobie sprawę, że mnie to podnieca... - podsumowała cicho. - Nawet w pracy robiłam się mokra na myśl o tym, że mąż może ruchać na boku w tym samym czasie...
- Przekonajmy się - powiedziała kochanka i wstała od stołu. Stała przed nimi w gorsecie, koronkowych pończochach i czarnych, wysokich szpilkach. 
- Wyglądam jak kobieta, która może pierdolić się z Twoim mężem? - zapytała, patrząc na nią władczo. Żona nie odpowiedziała. Po części ze wstydu, po części z podniecenia. Stresowała się tym, co zaraz nastąpi, a równocześnie nie mogła się tego doczekać. Tymczasem kochanka przyciągnęła do siebie Pana X, rozpięła mu rozporek i polizała główkę jego kutasa. Nie odrywała wzroku od żony, czekając na jej reakcję.
- Mam lepsze cycki od Ciebie, prawda? - zapytała w końcu.
- To prawda... - odparła żona, masując łechtaczkę coraz bardziej intensywnie. Uciskała od czasu do czasu krocze, by nie dojść zbyt szybko.
- Mam posunąć się dalej, suko? - zapytała kochanka.
- Tak... - powiedziała żona. Była bardzo podniecona sytuacją. Kochanka zaczęła cudownie obciągać kutasa jej męża. Płytko, głęboko, po samo gardło... potem znów płytko, liżąc główkę. Pan dociskał jej głowę tak, że delikatnie się krztusiła. Pan X bardzo podobał się kochance jako facet. Uważała, że taki facet nie może zadowalać tylko jednej kobiety. Uwielbiała kutasa Pana X, który był naprawę niezłym kochankiem.

Po kilku minutach mistrzowskiego seksu oralnego kochanka powiedziała:
- Przygotuj mnie na kutasa Pana X - mówiąc to wskazała palcem w kierunku swojej cipki. Żona posłusznie uklęknęła i zaczęła ją lizać. Kochanka zaczęła wydawać głośne jęki. 
- Liż ją dziwko - powiedział Pan X, dając żonie porządnego klapsa. Czuła się upokorzona. Czuła się całkowicie zdominowana przez obcą kobietę, która zabrała kutasa, który przez wiele lat zarezerwowany był tylko dla niej. Po kilku minutach kochanka była już bardzo mokra i gotowa na seks.
- Rozbierz mnie. Chce się ruchać z Twoim mężem - rozkazała żonie. Ona posłusznie zdjęła z niej wszystko, zostawiając jedynie koronkowe pończochy i szpilki... Kochanka wypięła się przed Panem X. Piersi oraz złoty naszyjnik seksownie zwisały jej nad stołem. 
- W gumce? - zapytał Pan X. Kochanka spojrzała w oczy żonie i cedząc przez zęby odparła:
- Bez...

CDN...

• Lubię 5
  • Wow! 1
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie często goszczą na forum teksty związane z cuckqueen. Piszcie dalej nie spiesząc się. Chętnie poczytam

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to czytam to myśle, że i Kochanka w tym układzie musi być specyficzna - uległość względem mężczyzny i dominacja w kierunku jego żony...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, maniurka pisze:

Jak to czytam to myśle, że i Kochanka w tym układzie musi być specyficzna - uległość względem mężczyzny i dominacja w kierunku jego żony...

To byłby układ idealny. Ale wariant dwóch uległych kobiet traktowanych w łóżku równorzędnie też byłby bardzo przyjemny.  

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, maniurka pisze:

Tendencja do dominacji wobec innych kobiet a przy tym uległość wobec mężczyzn to dosyć popularne zestawienie preferencji. Dużo trudniej jest znaleźć kochankę na typowy cuckqueen na oczach żony jednak i to jest w pełni wykonalne ;)

@KnAa96 - podpisujemy posty

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura pisze:

Tendencja do dominacji wobec innych kobiet a przy tym uległość więc mężczyzn to dosyć popularne zestawienie preferencji. Dużo trudniej jest znaleźć kochankę na typowy cuckqueen na oczach żony jednak i to jest w pełni wykonalne ;)

Z seksem na oczach żony to najtrudniejszy warunek, dlatego tutaj pozostawiamy sobie furtkę ;) Byłoby miło, zeby moc realizować takie fantazje jak opisana wyżej, ale bez przesady. Z uległą kochanką sam na sam byłoby równie dobrze i przyjemnie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Wichura pisze:

Tendencja do dominacji wobec innych kobiet a przy tym uległość wobec mężczyzn to dosyć popularne zestawienie preferencji. Dużo trudniej jest znaleźć kochankę na typowy cuckqueen na oczach żony jednak i to jest w pełni wykonalne ;)

To moje preferencje nie są popoularne już chyba bardziej odnalazłabym się na typowy cuckqueen, zarówno w roli kochanki jak i żony - choć w tym drugim przypadku kusiłoby mnie, żeby dołączyć

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj kilka rekwizytów, których używam, by moja cuckquean była posłuszna... I żeby jęczała z rozkoszy. Moją kochankę również to czeka, jeśli lubi taki klimat. (On)

7CB0BC24-14DD-4F0D-AEA9-D0C26069A52F.jpeg

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co lubię najbardzej, zdradzając moją żonę z innymi kobietami? Że sama jest niesamowicie seksowna i wie, że zawsze do niej wrócę ? Ma wszystkie warunki ku temu, żeby być moją najlepszą kochanką... i jest. A przy tym pozwala mi na dużo wolności. Pozdrawiamy Was (On). 

1813D19D-C763-4C64-ADE8-61EB2AAFE0DA.jpeg

• Lubię 11
  • Wow! 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...