Skocz do zawartości
Matt2233

Dylematy żonatego kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Saznowną Brać w Nowym Roku. 

Nie będę owijał w bawełne tylko od razu przechodze do meritum. 

Od pewnego czasu mam żonę, która dawno temu przypadkowo dowiedziała sie o moich doświadczeniach w seksie grupowym. Przez pare lat dość poważnie odbijało się to na naszym związku (bardzo poważnie) jednak teraz wszystko jest oki. Do tego stopnia że żona często namawia mnie abym zabawił sie z parą jak dawniej. Jednak ja mam trochę wątpliwości czy ona to przetrawi. Jako że mam wieksze doświadczenie i ogłade w temacie to proponuje żonie aby to ona sie zabawiła z facetem bo tylko ze mną uprawiała seks. 

Co do moich wątpliwości: 

1. Uprawiać seks z inną parą? 

2. Wyrwać sobie mężatke? 

Najważniejsze i bez żartów jak powyżej:

Drogie hotki: 

1. Czy wibrator to dobry prezent? 

2. Czy seks z wibratorem to dobry wstęp do seksu grupowego?

3. Czy robie dobrze proponując jej zabawy z innym facetem? (Ja oddzielam seks od miłości.)

4. Jak pchnąć sprawy naprzód? 

5. Czy żonaty facet to dla Was minus czy plus?

6. Czy to normalne że dominujący facet i wprawiony w bojach kochanek odda swoją żonę innemu? 

Dla mnie: 

1. Czy to normalne że podoba mi sie siostra żony (mężatka) do której czasem sie próbuje dobrać a która nie jest w moim typie. (nawet wczoraj) )szwagierki też mi sie podobają)

2. Jak nakłonic żonę do seksu grupowego ( jej wątpliwości: nie wiem czy komuś sprawie przyjemność, czy dobrze wszystko robie).

Z mojego obecnego punktu widzenia:  Nic nie jest tak proste jak było gdy byłem tylko kochankiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, Matt2233 pisze:

Jest cały temat o tym czy lepszy kochanek żonaty czy wolny

. Czy to normalne że dominujący facet i wprawiony w bojach kochanek odda swoją żonę innemu? 

Czemu miałoby to nie być normalne?

Czy to normalne że podoba mi sie siostra żony (mężatka) do której czasem sie próbuje dobrać a która nie jest w moim typie. (nawet wczoraj) )szwagierki też mi sie podobają)

A czemu nie mogłaby się Tobie podobać?

A tak serio @Matt2233 gdyby tren temat został założony przez nowego użytkownika to nie byłbym zaskoczony ale Ty jesteś tu od dawna. Doskonale wiesz zatem że mnóstwo poruszonych przez Ciebie kwestii było już tu przegadane wzdłuż i w poprzek. Nic tylko czytać i korzystać

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Matt2233 pisze:

1. Uprawiać seks z inną parą? 

Ja uwielbiam trójkąty, więc tak.

2. Wyrwać sobie mężatke? 

Ale 1+1 też jest fajne, więc czemu nie?

A tak swoją drogą to nie wiem jaki w tym masz wątpliwości. Rozwiń może... 

1. Czy wibrator to dobry prezent? 

Jeśli lubi zabawki, to oczywiście że tak.

2. Czy seks z wibratorem to dobry wstęp do seksu grupowego?

A to zależy jaka "narracja" przy tym będzie. Nie koniecznie musi to spowodować jakiś przełom

3. Czy robie dobrze proponując jej zabawy z innym facetem? (Ja oddzielam seks od miłości.)

Ty znasz swoją żonę najlepiej, i wiesz co jej w głowie może siedzieć. Ale wielu z nas tak samo proponowało swoim partnerkom. Niektórzy dobrze na tym wyszli, niektórzy źle... 

4. Jak pchnąć sprawy naprzód? 

Nie pchać. Pozwolić się toczyć samym sobie. Skoro sama zaproponowała to jest to znak że coś w tym ją kręci. Musicie dużo ze sobą o tym rozmawiać, i to nie przy seksie a tak po prostu. A Ty masz rozwiewać jej wszystkie wątpliwości.  

Żonaty facet, którego żona wie i akceptuje to że on się bawi z innymi to zdecydowany plus. 

6. Czy to normalne że dominujący facet i wprawiony w bojach kochanek odda swoją żonę innemu? 

Nie byłem zaprawionym w  bojach kochankiem jak oddawałem swoją żonę innemu, ale zdecydowanie jestem dominujący. I nie widzę w tym nic dziwnego i "nienormalnego".

1. Czy to normalne że podoba mi sie siostra żony (mężatka) do której czasem sie próbuje dobrać a która nie jest w moim typie. (nawet wczoraj) )szwagierki też mi sie podobają)

Absolutnie tak. Mi się siostra żony też podoba, i bym się do niej z chęcią dobrał:D

2. Jak nakłonic żonę do seksu grupowego ( jej wątpliwości: nie wiem czy komuś sprawie przyjemność, czy dobrze wszystko robie).

Jak wyżej, nie nakłaniać, a rozwiewać wątpliwości. 

Z mojego obecnego punktu widzenia:  Nic nie jest tak proste jak było gdy byłem tylko kochankiem

Z mojego punktu widzenia, bycie kochankiem za plecami żony było by dużo bardziej zagmatwane, niż tak jak jest teraz, gdy żona wie i akceptuje moje wyskoki.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Druh. pisze:

Absolutnie tak. Mi się siostra żony też podoba, i bym się do niej z chęcią dobrał:D

Żony nie ma a jej siostra wpasnie jedzie na miotle u nas. Z tym że jej mąż śpi w salonie. Mam nadzieje że przyjdzie do pokoju do mnie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, Matt2233 pisze:

@Wichura sorry po prostu poszedłem do tego indywidualnie

No i właśnie dlatego ciężko będzie Ci indywidualnie i konkretnie odpowiedzieć ponieważ pytasz o kwestie które w ogromnym zakresie zależą od Twojej żony, tego jakie ma oczekiwania, preferencje, fantazje, co lubi, co ja kręci itd

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Matt2233 pisze:

Żony nie ma a jej siostra wpasnie jedzie na miotle u nas. Z tym że jej mąż śpi w salonie. Mam nadzieje że przyjdzie do pokoju do mnie

Szczerze? Wątpię, by Twoją żonę kręciła opcja Twojego seksu czy jakichkolwiek zabaw z jej siostrą. Radzę nie iść tą drogą zanim nie wyczujesz jak ona do tego podchodzi. Inaczej możesz sobie pozamiatać - rozwalić Wasze małżeństwo i jej relacje z siostrą. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Dragonfly pisze:

Szczerze? Wątpię, by Twoją żonę kręciła opcja Twojego seksu czy jakichkolwiek zabaw z jej siostrą. Radzę nie iść tą drugą zanim nie wyczujesz jak do tego podchodzi żona. Inaczej możesz sobie pozamiatać, rozwalić Wasze małżeństwo i jej relacje z siostrą. 

dlatego trzymam dystans

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Dragonfly pisze:

Szczerze? Wątpię, by Twoją żonę kręciła opcja Twojego seksu czy jakichkolwiek zabaw z jej siostrą.

Ja aż tak daleko bym nie szedł. Rozmawiałem swego czasu z dwiema kobietami u nas na forum które kręciło właśnie coś takiego

10 minut temu, Dragonfly pisze:

Radzę nie iść tą drogą zanim nie wyczujesz jak ona do tego podchodzi.

A to jest dobra rada. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...