Skocz do zawartości
Iwan

Kobiety są jak wino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem żonatym facetem   po 40 i od czasów młodości mam słabość do dużo starszych pań 60+ W tej chwili moja żona wie i akceptuje moją słabość. Mam pytanie czy z waszych doświadczeń wynika że takie dojrzałe damy da się poznać na tym forum a może w klubach? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy jesteśmy jak wino. Jedni dojrzewają, inni kwaśnieją z wiekiem.

Zaprezentuj się ładnie w dziale Sex Anonse to pewnie się dowiesz czy są tutaj Damy zainteresowane takim młodzieńcem.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sanatorium, słynny Ciechocinek to najlepszy adres. Tylko musisz poczekać aż pandemię odwołają...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem kilka pikantnych historii od bywalców sanatorium. Dopiero tam dojrzałe panie z daleka od rodziny i znajomych potrafią szaleć jak studentki. Tam dopiero widać że jest wiele pań 60+ mających ochotę na dużo młodszego adoratora tylko boją się że ktoś znajomy się dowie. Wybiorę się kiedyś. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 25 lat, ale bardzo pociągają mnie seksualnie starsze kobiety określonego typu... Blondynki lub brunetki z dużym biustem z przedziału 30-45 lat. Kręci mnie różnica wieku pomiędzy nami. Lubię także ich dojrzałość i świadomość swoich potrzeb, nie tylko seksualnych. Żonę mam w swoim wieku, ale kochanka obowiązkowo starsza. Chętnie uległa, bo to już byłby kosmos, jeśli chodzi o moje przeżycia wewnętrzne i spełnienie (On).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 31.12.2020 o 12:09, Iwan pisze:

Witam. Jestem żonatym facetem   po 40 i od czasów młodości mam słabość do dużo starszych pań 60+ W tej chwili moja żona wie i akceptuje moją słabość. Mam pytanie czy z waszych doświadczeń wynika że takie dojrzałe damy da się poznać na tym forum a może w klubach? 

Ciekawość Twego gustu mnie zżera! Te dojrzałe to raczej jak Carlo Rossi z Żabki, czy może z sygnaturą DOCG? Chyba że nie ma różnicy... :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem jak stary sommelier, tylko DOCG. A dlaczego mam taki gust to tego nie wiem. Może to zasługa dojrzałej ciotki, która wiele lat temu pozwoliła poznać smak dojrzałej kobiety. I tak wspominam ten smak czasami

2 godziny temu, Fleur pisze:

Ciekawość Twego gustu mnie zżera! Te dojrzałe to raczej jak Carlo Rossi z Żabki, czy może z sygnaturą DOCG? Chyba że nie ma różnicy... :(

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.01.2021 o 22:58, Iwan pisze:

Słyszałem kilka pikantnych historii od bywalców sanatorium. Dopiero tam dojrzałe panie z daleka od rodziny i znajomych potrafią szaleć jak studentki. Tam dopiero widać że jest wiele pań 60+ mających ochotę na dużo młodszego adoratora tylko boją się że ktoś znajomy się dowie. Wybiorę się kiedyś. 

Za jakiś czas pewnie i my będziemy organizowali zloty w tych okolicach, na zasadzie przyjemne z pożytecznym. 

A póki co to wcale nie jest taki głupi pomysł żebyś próbował swego szczęścia tam gdzie najwyraźniej jest sporo niezaspokojonych przez lata pragnień.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...