Skocz do zawartości
ExamineCogitationesTuae

Powieść

Rekomendowane odpowiedzi

23 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

A ja chciałabym, żebyś w swym opowiadaniu odkrył trochę z Twoich potrzeb i preferencji w tym temacie... Już niekoniecznie jako początkujący. 

Będziesz musiał dużo pisać. ;)

Lula.

Przyjęte do realizacji.
:)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taką propozycję: "Żona spotyka (40 - latka, 15 lat po ślubie) spotyka swojego pierwszego mężczyznę, wielką miłość i jedynego mężczyznę do czasu zamążpójścia. Odżywają czasy pierwszej i jak dotychczas jedynej, prawdziwej miłości. On przyjeżdża do jej miasteczka w odwiedziny do swoich rodziców, sam bowiem mieszka 200 km dalej na północ. Ona też nie mieszka w tym miasteczku i też przyjeżdża tylko w odwiedziny do rodziców. spotykają się niby przypadkiem, ale oboje ogarnia niezwykłe pożądanie. Jej mąż się tego domyśla i godzi się z tym stanem rzeczy pod warunkiem, że będzie informowany w szczegółach o rozwoju romansu ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ExamineCogitationesTuae

Wyzwanie ode mnie: dobre opowiadanie w klimatach cuckqueen (reverse cuckold) z elementami dominacji nad żona lub bez albo ewentualnie opowiadanie cuckold osadzone w czasach historycznych (dowolnych) lub... fantasy. Challenge accepted? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wichura pisze:

@ExamineCogitationesTuae

Wyzwanie ode mnie: dobre opowiadanie w klimatach cuckqueen (reverse cuckold) z elementami dominacji nad żona lub bez albo ewentualnie opowiadanie cuckold osadzone w czasach historycznych (dowolnych) lub... fantasy. Challenge accepted? ;)

Accepted panie Wichura.

Coś mi już chodzi po głowie : -)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, ExamineCogitationesTuae pisze:

Accepted panie Wichura.

Coś mi już chodzi po głowie : -)

Powodzenia, weny i czasu życzę bo widzę, że lista zamówień się wydłuża. Poczekam grzecznie w kolejce ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Wyzwanie ode mnie: dobre opowiadanie w klimatach cuckqueen (reverse cuckold) z elementami dominacji nad żona

@KnAa96 będzie coś dla Was

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, maniurka pisze:

@KnAa96 będzie coś dla Was

Też planujemy coś napisać ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Wichura pisze:

Powodzenia, weny i czasu życzę bo widzę, że lista zamówień się wydłuża. Poczekam grzecznie w kolejce ;) 

Właśnie z czasem najgorzej ostatnio.
Ale spoko dam radę, powoli i niech się rozwija.

Ale bohaterów umiejscowię w XXI wieku, w moim ulubionym Poznaniu ; -)

Dziś zacznę coś skrobać ale też mam ochotę na dopisanie paru ciekawych rzeczy do tego co zacząłem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.01.2021 o 08:01, Wichura pisze:

@ExamineCogitationesTuae

Wichura, z czystym sumieniem przyjmuję.

De gustibus non disputandum est - tytuł Ci pasuje? ; -)

• Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...