Skocz do zawartości
ExamineCogitationesTuae

Powieść

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. 

Piszę dwa luźne opowiadania, które zamierzam opublikować na Forum. 

Prośba do Was - podajcie ciekawe tematy, tylko proszę nie hasłowo-jałowe, o których byście chcieli przeczytać. 
Jeśli ktoś z Was ma konkretny pomysł piszcie śmiało PRV. 

Rzecz oczywista (dla mnie) ja piszę aktualnie o tematyce BDSM i Hotwife (podając to póki co hasłowo i jałowo ha ha). 

Pozdrawiam wszystkich!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O, bedeesemy. Chętnie poczytam, co tam ujmiesz ciekawego. 

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Będą wątki autobiograficzne? Ja bym takie chciała. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Ritta pisze:

Będą wątki autobiograficzne? Ja bym takie chciała. 

Ritta napiszę tak.
We wszystkim co piszę jest trochę mnie.
Mam większy projekt, w którym jest sporo z moich doświadczeń ale wplecione to w jest w fikcyjnych jegomości i jegomostki (hasztag: heheszki).

Jest też sporo z relacji osób mi znanych.

To co aktualnie piszę by zamieścić tu na forum, nie będzie żadnym wielkim dziełem. Póki co chciałbym wyczuć szanowne grono - kto co lubi.

Jedno opowiadanie chciałbym zrobić cykliczne, w częściach. Do niego nieco się przyłożę. Lecz trzeba pomysłu, burzy mózgów. Wiesz jałowe opowiadanko jest bez sensu, więc trzeba dobrze stworzyć bohaterów i oprawę świata dookoła nich. I fetysze oraz upodobania

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oglądam "Czarną Żmiję". Jeden z bohaterów to Lord Łonogrzmot.
Psia krew, kapitalna ksywka

Dodać do takiej postaci, że mógłby odpalać ćmiki od swojego odbicia w lustrze, bo był taki gorący - rysuje to chamską perwersyjną postać ^^

Natchnienie jest wszędzie !

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Sailor&Lula pisze:

O, bedeesemy. Chętnie poczytam, co tam ujmiesz ciekawego. 

Lula.

To ja rozwinę - żeby nie było tak hasłowo - jałowo. Może opowiadanie o stopniowym wchodzeniu w świat BDSM, o tym jak kobieta/ mężczyzna powoli odkrywa w sobie potrzebę dominacji/ uległości i jak zagłębia się w to.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, maniurka pisze:

To ja rozwinę - żeby nie było tak hasłowo - jałowo. Może opowiadanie o stopniowym wchodzeniu w świat BDSM, o tym jak kobieta/ mężczyzna powoli odkrywa w sobie potrzebę dominacji/ uległości i jak zagłębia się w to.

Dzięki za podpowiedź.
I od tego zaczniemy...
Hm. Mam pomysł.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, maniurka pisze:

A ja chciałabym, żebyś w swym opowiadaniu odkrył trochę z Twoich potrzeb i preferencji w tym temacie... Już niekoniecznie jako początkujący. 

Będziesz musiał dużo pisać. ;)

Lula.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rękę do pisania- czytając na Twoim profilu „o mnie”- czapki z głów. Dawno nikt mnie tak pozytywnie nie zaskoczył. Czekam na Twoje opowieści- bdsm mnie kreci pozdrawiam/ ona

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.12.2020 o 22:50, maniurka pisze:

Na swoim przykładzie piszę - informuję uroczyście.
'Wyjątkowa Ona'

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...