Skocz do zawartości
Fleur

Świadek na ślubie

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

W kółko kręcisz się w tym samym miejscu ze swoimi wypowiedziami. Niebezpieczeństwo, niebezpieczeństwo, ciągle niebezpieczeństwo... I "pewne granice" będące TWOIMI granicami. Myślę, że @Fleur w ogóle nie rozważałaby opcji kochanka jako świadka, gdyby jej to nie było do czegoś w życiu potrzebne, nieprawdaż? 

Lula.

Prawdaż ... i zrobi jak uwaza . Rozumiem ze Twoje granice są Twojsze

• Zmieszany 1
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Prawdaż ... i zrobi jak uwaza . Rozumiem ze Twoje granice są Twojsze

Po prostu bawi mnie to, że chcesz ostrzec @Fleur przed ryzykiem zakochania, a nawet nie wiesz, czy dla niej zakochanie się jest granicą. :D

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Po prostu bawi mnie to, że chcesz ostrzec @Fleur przed ryzykiem zakochania, a nawet nie wiesz, czy dla niej zakochanie się jest granicą. :D

Lula.

Nie musze wiedzieć,  szczerze nie interesuje mnke to nawet . Każdy ti wyraza swoją opinię , ja wyrażam swoją i mówię co ja bym zrobił. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Nie musze wiedzieć,  szczerze nie interesuje mnke to nawet . Każdy ti wyraza swoją opinię , ja wyrażam swoją i mówię co ja bym zrobił. 

Tak, ale za to interesowało Cię, ile czasu jestem z Sailorem - nie wiem, jakby to miało znaczenie dla tego, czy jeszcze jesteśmy narażeni na Twoje niebezpieczeństwa, czy już nie.  :D

(Chyba coś mi dosypali do sernika, że tak uparcie łapię za słowa... :lach: )

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Tak, ale za to interesowało Cię, ile czasu jestem z Sailorem - nie wiem, jakby to miało znaczenie dla tego, czy jeszcze jesteśmy narażeni na Twoje niebezpieczeństwa, czy już nie.  :D

(Chyba coś mi dosypali do sernika, że tak uparcie łapię za słowa... :lach: )

Lula.

Łap łap , śmiało,  tyle że @Fleur prosi o opinię , a Ty ją wyrażasz- widzisz różnice;) Dlatego właśnie dopytywałem o staz , bo skoro chcesz komus radzić,  to powinnas miec pewne doświadczenie smacznego serniczka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

W z zwiazku z powyższym,  mając tą wiedzę, [...]

To nie wiedza. To teoria poparta zbyt daleko idącymi wnioskami i obalona praktyką setek i tysięcy par realizujących się w Zdradzie Kontrolowanej

48 minut temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

bo w moim przypadku to sie skończyło nie do końca po naszej myśli. 

I tu jest pies pogrzebany. Próbujesz tworzyć uniwersalną teorię na podstawie pojedynczego, w dodatku własnego przypadku. Gdy napiszesz "ja bym uważał bo sam mam doświadczenia takie, że zrobiliśmy to i to i skończyło się tak i tak" wszystko jest w porządku. Gdy ubierasz swój przypadek w formę uniwersalnych i nieprzekraczalnych granic zaczynasz tworzyć subiektywne teorie przestawiając je jako uniwersalne

• Lubię 4
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Wichura pisze:

To nie wiedza. To teoria poparta zbyt daleko idącymi wnioskami i obalona praktyką setek i tysięcy par realizujących się w Zdradzie Kontrolowanej

I tu jest pies pogrzebany. Próbujesz tworzyć uniwersalną teorię na podstawie pojedynczego, w dodatku własnego przypadku. Gdy napiszesz "ja bym uważał bo sam mam doświadczenia takie, że zrobiliśmy to i to i skończyło się tak i tak" wszystko jest w porządku. Gdy ubierasz swój przypadek w formę uniwersalnych i nieprzekraczalnych granic zaczynasz tworzyć subiektywne teorie przestawiając je jako uniwersalne

A kto mowi ze to "teoria uniwersalna " ( notabene nie istnieje coś takiego,  teoria , to teoria) , ale rozumiem o co Ci chodzi . Unowerslane granice ? Ja to powiedziałem? Kiedy ???? Ja tylko mowie co bym zrobił i tyle . 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A kto mowi ze to "teoria uniwersalna " ( notabene nie istnieje coś takiego,  teoria , to teoria) , ale rozumiem o co Ci chodzi . Unowerslane granice ? Ja to powiedziałem? Kiedy ???? Ja tylko mowie co bym zrobił i tyle . 

Taaaaaa... Stwierdzenia typu "I możesz sobie zaprzeczać ile chcesz , tak jest i kropka." to wcale nie jest pisanie prawd objawionych tylko przedstawianie subiektywnego zdania. Przykład pierwszy z brzegu

2 godziny temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

otóż każdy z nas , jest tak zbudowany , że jeżeli pasuje Ci mentalnie druga osoba, podczas zbliżenia w mózgu wydziela się oksytycyna . Po pewnym czasie,  w mózgu,  zaczynają zachodzić reakcje chemiczne , a jeżeli spotykamy się nadal z tym samą osobą , powstaje zjawisko tzw zakochania . I mozesz sobie zaprzeczać ile chcesz , tak jest i kropka.

A teraz wybacz ale tak dyskusja jest zbyt jałowa aby chciało mi się ją kontynuować

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Wichura pisze:

Taaaaaa... Stwierdzenia typu "I możesz sobie zaprzeczać ile chcesz , tak jest i kropka." to wcale nie jest pisanie prawd objawionych tylko przedstawianie subiektywnego zdania. Przykład pierwszy z brzegu

A teraz wybacz ale tak dyskusja jest zbyt jałowa aby chciało mi się ją kontynuować

Pewne fakty, jak wydzielanie oksytocyny nie są moja teorią , a faktem stwierdzonym naukowo,- w odniesieniu do tego napisałem ze tak jest i kropka, ale oczywiście masz prawo sie noe zgadzać Dobrego wieczoru

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewne fakty, jak wydzielanie oksotucyny nie są moja teoria , a faktem stwierdziłam naukowo . O tym mowilem , ale oczywiście masz prawo sie noe zgadzać Dobrego wieczoru

Twojej żonie hormony szczęścia uderzyły do głowy z powodu kochanka, ale jednak z Tobą została, prawda?

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...