Skocz do zawartości
Fleur

Świadek na ślubie

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście miałbym z tym trochę problem, ale dopiero teraz,  gdy cuckold skręcił u nas trochę w stronę ultimate, czy może takiej supremacji alfa kochanka nade mną. Na świadka wolałbym kumpla, równego sobie:) Jednakże, na naszym ślubie,  zupełnie przypadkiem jako osoba towarzysząca znalazł się nasz wspólny znajomy, który swego czasu (jakieś 3 lata wcześniej) bez swiadomosci, że ja wiem (my tak wolimy,  jak kochanek nie wie o tym, że ja wiem i myśli, że to zwykła zdrada), okrutnie bezczescil moja przyszła żonę,  przez pół dnia;). Wtedy jego obecność nas trochę rozbawiła i podkrecila, ale dopiero teraz, po 8 latach od ślubu gdy skręcamy trochę w wyżej wspomnianą stronę, dodaje nam to ognia w rozmowach i wspominkach.

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie osobiście ślub jest zbyt duchowym i ważnym wydarzeniem żeby mieszać w nie sferę seksualną. Chyba że mówimy tu o jakiegoś rodzaju grze.. Np impreza swingers utrzymana w klimacie wesela. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba dużo zależy od relacji z tym świadkiem. Mi się wydaje że to troszkę niebezpieczne mieszać te dwa światy - zabawy i rzeczywistość.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, volvita pisze:

To chyba dużo zależy od relacji z tym świadkiem. Mi się wydaje że to troszkę niebezpieczne mieszać te dwa światy - zabawy i rzeczywistość.

A zabawy mają miejsce w rzeczywistości czy w jakimś nierzeczywistym wymiarze? ;)

Lula.

• Lubię 2
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
34 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

A zabawy mają miejsce w rzeczywistości czy w jakimś nierzeczywistym wymiarze? ;)

Lula.

Odpowiem pytaniem , czy zycie to zabawa ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Odpowiem pytaniem , czy zycie to zabawa ?

Dla mnie tak. :D

Lula. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

To juz nie mam pytan

Sprostuję może. 

Przyjemności są dla mnie esencją życia. Zawsze staram się wybierać w miarę możliwości tak, aby żyło mi się jak najprzyjemniej, nie czyniąc tym samym szkody innym. Z tej perspektywy życie to zabawa. Nie kamieniołom, nie męczeństwo czy usilne wpasowywanie się w czyjeś zasady, które mi nie leżą. 

Dlatego jeśli wybór kochanka jako świadka na ślubie ma sprawić młodej parze przyjemność  - nie widzę przeszkód.

Lula.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Sprostuję może. 

Przyjemności są dla mnie esencją życia. Zawsze staram się wybierać w miarę możliwości tak, aby żyło mi się jak najprzyjemniej, nie czyniąc tym samym szkody innym. Z tej perspektywy życie to zabawa. Nie kamieniołom, nie męczeństwo czy usilne wpasowywanie się w czyjeś zasady, które mi nie leżą. 

Dlatego jeśli wybór kochanka jako świadka na ślubie ma sprawić młodej parze przyjemność  - nie widzę przeszkód.

Lula.

Rozumiem i szanuje Twoje zdanie.  Natomiast życie to właśnie nie zabawa , bo wszystko musi mieć swoje granice . W wiesz dlaczego wlasnie tak musi byc ? Ano dlatego, ze nawet jeśli czasem się nie wiedzi w czymś czegos zlego , konsekwencje przekraczania takich granic mogą już wyrządzać wiele zlego w przyszłości . TO ZE ICH NIE WIDZISZ , NIE OZNACZA ZE ICH NIE BEDZIE . Ja widzę,  rzucić przykład?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...