Skocz do zawartości
Fleur

Świadek na ślubie

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, Sailor&Lula pisze:

Myślałam, że mamy taki sam tok myślenia czytając Twoje poprzednie wypowiedzi w tym wątku, ale tymi "kwintesencjami cuckoldu" rozwaliłeś mi system.

Na szczęście rzeczywiście życie to nie podręcznik matematyki. :)

Lula.

Lula, faktycznie kwintesencja nie jest tym słowem, którego chciałem tu użyć, brakowało i nadal brakuje mi właściwego słowa, które miałoby opisać to co chciałem oddać. Może "objaw" lub "symbol"? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Zeus pisze:

Widizsz , Twoja dyskusja polega na zadawaniu pytan , ale sam nie jestes w stanie odpowiedzieć na moje proste dwa pytania ... prowadzisz monolog, odlowoedz na moje pytania,  wówczas chętnie sie ustosunkuję do Twoich pytan

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy z tych pytań nie wynika moja odpowiedź? To naprawdę takie trudne, by to zrozumieć?  Trzeba wszystko napisać Ci wprost?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Zeus pisze:

Czy z tych pytań nie wynika moja odpowiedź? To naprawdę takie trudne, by to zrozumieć?  Trzeba wszystko napisać Ci wprost?

Tak trudno napisać wprost ? Prosiłbym,  mozesz ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę bardzo. Ty to uważasz za dewiację, ja uważam, że nie mam prawa decydować, czy to jest dewiacja czy nie. Uważam też, że dopóki decyzje innych nie krzywdzą nikogo to nawet jeśli tego nie rozumiem oraz nie podoba mi się to nie oznacza, że mam jakiekolwiek prawa decydować za innych o ich życiu. Tak jak napisałem wcześniej, sam nie zdecydowałbym się na zajście w ciążę mojej żony, świadomie, z obcym człowiekiem, ale rozumiem ludzi, którzy się na to decydują i nie uważam, że należy im tego zabronić. Co więcej, uważam, że człowiek to nie nauki ścisłe i fakty niezmienne, często to co dla ciebie w tej chwili jest dewiacją za rok może być marzeniem, wszystko zależy od ciebie i czynników z twojego otoczenia. Czy rogacz rodzi się rogaczem? Czy właśnie czynniki otoczenia powoli go zmieniają w rogacza?

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z z tą tezą , że dopóki kogos nie ranimy , dopóty wszystko jest dopuszczalne.  Ale czy pomyślałes o konsekwencji takiej ciąży? Czy dziecko nie będzie w jakichś sposób skrzywdzone? Powiesz dziecku prawde ? W szkole tatuś biologiczny,  czy ten z maz mamy będzie na wywiadówki chodził? Czy bedizsz okłamywał dziecko ? Czy w ten sposób nie krzywdzisz go ? I dlatego zalazalo mi na prostej odpowiedzi , bo DIABEL TKWI W SZCZEGÓŁACH!  Uwazam ze przynajmniej dziecko jest ti skrzywdzone,  ale noe tylko,  choc nie chce mi się jiz dalej rozwijać. A idąc tym tropem , jednak taka ciaza nie jest czymś co nie krzywdzi innych, a idąc dalej ,jednak pewne granice są i to nie ja je określam,  a właśnie jak to fajnie opisałeś, że granica jest tam , gdzie pojawia się krzywda drugiego

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Czytałem., chciałem się upewnić czy się nie pomyliłeś.  Psychiatra się klania 

Kolego, moderatorka się kłania. 

Przy kolejnym takim tekście nie będzie już taka miła. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Zgodzę się z z tą tezą , że dopóki kogos nie ranimy , dopóty wszystko jest dopuszczalne.  Ale czy pomyślałes o konsekwencji takiej ciąży? Czy dziecko nie będzie w jakichś sposób skrzywdzone? Powiesz dziecku prawde ? W szkole tatuś biologiczny,  czy ten z maz mamy będzie na wywiadówki chodził? Czy bedizsz okłamywał dziecko ? Czy w ten sposób nie krzywdzisz go ? I dlatego zalazalo mi na prostej odpowiedzi , bo DIABEL TKWI W SZCZEGÓŁACH!  Uwazam ze przynajmniej dziecko jest ti skrzywdzone,  ale noe tylko,  choc nie chce mi się jiz dalej rozwijać. A idąc tym tropem , jednak taka ciaza nie jest czymś co nie krzywdzi innych, a idąc dalej ,jednak pewne granice są i to nie ja je określam,  a właśnie jak to fajnie opisałeś, że granica jest tam , gdzie pojawia się krzywda drugiego

Myślę, że nie ma sensu kontynuować tej dyskusji w tym temacie, a w temacie o ciąży z kochankiem odpowiedzi takie jak twoje już są. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Kolego, moderatorka się kłania. 

Przy kolejnym takim tekście nie będzie już taka miła. 

Przepraszam,  poniosło troche 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Przepraszam,  poniosło troche 

Ok. To teraz proszę o powrót do meritum. :)

• Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...