Skocz do zawartości
Fleur

Świadek na ślubie

Rekomendowane odpowiedzi

30 minut temu, kepaso_ pisze:

wtedy to już chyba rozwodnika!

Przypominam, że nikt tu niczego nie robi na siłę.

Lula.

• Zmieszany 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.12.2020 o 09:36, Fleur pisze:

Ekscytacja w związku z tym jest spora. Realizował ktoś z Was coś podobnego u siebie? Jestem ciekawa Waszych wrażeń. 

Nie realizowałam czegoś takiego, ale jakby się o to otarliśmy.

Ja i @skrzat braliśmy ślub, gdy mieliśmy już spory staż w związku. I z moim stałym kochankiem - przyjacielem również mieliśmy niemały staż. Mój związek ze @skrzatem, był już pełną gębą związkiem cuckoldowym w którym ten trzeci nie był tylko pionkiem.

Gdy podjęliśmy decyzję o ślubie i ustaliłam datę, powiadomiłam o wszystkim mojego przyjaciela. A on na to żartobliwie coś w stylu: "O, to w sumie mógłbym być świadkiem na Waszym ślubie". I wiesz co @Fleur?  Zrobiło mi się mokro w majtkach na samą myśl.

Ale wiedziałam, że w naszym przypadku Ja,@skrzat i przyjaciel taki wariant nie wchodzi w grę. 

Za to mój przyjaciel tego dnia, był jakby obecny z nami. Pisaliśmy smsy i mmsy. Złożył nam szczere i gorące życzenia.  Specjalnie dla niego zrobiliśmy kilka fotek podczas nocy poślubnej, bo całą naszą trójkę to kręciło.

I świat się nie zawalił. Nikt nie został porzucony.

Uprzedzam, że ja od zawsze  jestem zdania, że ślub jest dla młodych - nie dla rodziny. Uciekliśmy ze @skrzatem z parą świadków, by w naszym ulubionym miejscu wziąć ślub bez tej całej ślubno- weselnej fety .

@Fleur życzę Wam powodzenia w realizacji Waszych ślubnych planów i jestem bardzo ciekawa jak to wypali :)

• Lubię 6
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.01.2021 o 21:06, Dragonfly pisze:

Gdy podjęliśmy decyzję o ślubie i ustaliłam datę, powiadomiłam o wszystkim mojego przyjaciela. A on na to żartobliwie coś w stylu: "O, to w sumie mógłbym być świadkiem na Waszym ślubie". I wiesz co @Fleur?  Zrobiło mi się mokro w majtkach na samą myśl.

Mam podobnie silne emocje z tym związane. Jeśli pozwolisz, jak myślisz, co jest przyczyną tak silnego podniecenia tym scenariuszem w Twoim przypadku?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Fleur pisze:

co jest przyczyną tak silnego podniecenia tym scenariuszem w Twoim przypadku?

U mnie?

Sama myśl, że to sytuacja z tych niegrzecznych i niepospolitych. Że obaj byliby ze mną w tym ważnym dla mnie i @skrzata dniu. Że mogłabym sobie sięgnąć po jednego lub drugiego kiedy naszłaby mnie ochota. Że przekroczylibyśmy we troje naszą wielką granicę.

W moim przypadku nie miałoby to nic wspólnego z poniżeniem @skrzata. Bo to ślub mój i @skrzata, więc dla obojga powinien to być dzień pełen szczęścia i radości, bez cienia strachu czy dyskomfortu. A z pewnością mój przyjaciel jako świadek na naszym ślubie nie byłby dla @skrzata komfortową opcją.

• Lubię 6
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś nowości? Coś się wydarzyło od ostatnich wpisów? Jakieś nowe ciekawe pomysły @Fleur?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam, że pomysł mianowania kochanka na świadka jest świetny. Jeśli to czujecie, to po prostu zróbcie to! 
Jeśli kiedyś zdecyduję się na wzięcie ślubu, to wyobrażam sobie, że będą to dwie imprezy. Jedna taka oficjalna, dla rodziny, a druga taka zupełnie nieoficjalna   Inaczej tego nie widzę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...