Skocz do zawartości
Fleur

Świadek na ślubie

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Fleur pisze:

Myślę, że nie płeć ma tu znaczenie.
Cuckold, na który składa się tak wiele nasączonych silnymi emocjami sfer, jak m.in. związki, miłość, seks, zaufanie i zazdrość trudno o to, by kontrowersji nie było.
Nasze forumowe grono ma nietuzinkowe upodobania, jednak nawet tutaj znajdą się tacy, którzy mają jeszcze bardziej ekstremalne preferencje od ogółu miłośników cuckoldingu (o zgrozo, chyba się do nich zaliczam ;) ). 

Każdy z nas jest wyjątkowy, tak jak każdy inny człowiek. Uszanujmy to.

A jakie są te bardziej ekstremalne preferencje? Bo mi np bardzo soe podobal pomysl z zakuciem w pas cnoty na kawalerskim ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

A jakie są te bardziej ekstremalne preferencje?

Kochanek jako świadek na ślubie, na przykład.  :lach: :facepalm:

Lula.

• Lubię 1
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

A jakie są te bardziej ekstremalne preferencje? Bo mi np bardzo soe podobal pomysl z zakuciem w pas cnoty na kawalerskim ;)

Miesiąc miodowy z kochankiem? Dziecko z kochankiem? Wyobraźnia (i prawo) jest limitem...

8 minut temu, LadyA&psina pisze:

miło było, dziękuję za Twoją pomoc, naprawdę mnie oświeciłaś LA 

Chciałabym napisać vice versa, ale się nie doczekałam

• Lubię 1
  • Facepalm 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Fleur pisze:

Miesiąc miodowy z kochankiem? Dziecko z kochankiem? Wyobraźnia (i prawo) jest limitem...

Chciałabym napisać vice versa, ale się nie doczekałam

Miesiąc miodowy , to ja wymyśliłem przed kilkoma chwilami ;) rzuc jakis inny pomysł;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Miesiąc miodowy , to ja wymyśliłem przed kilkoma chwilami ;)

Jjeżdżenie z Kochankiem na nartach po zamkniętym stoku narciarskim bez maseczek w sylwestra. Niech to będzie mój patent zatem.

• Lubię 1
  • Haha 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Fleur pisze:

Jjeżdżenie z Kochankiem na nartach po zamkniętym stoku narciarskim bez maseczek w sylwestra. Niech to będzie mój patent zatem.

Mocne , musze przetrawić...za mocne chyba dla mnie ... i jak to ja , znow bede ostrzegał- byle nie za szybko

• Lubię 1
  • Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Miesiąc miodowy , to ja wymyśliłem przed kilkoma chwilami ;) rzuc jakis inny pomysł;)

Wymyślić to sobie można wszystko. Ale po co? Chyba nie szukasz inspiracji? :facepalm:

Lula. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Rogacz 2020 Gdańsk pisze:

Mocne , musze przetrawić...za mocne chyba dla mnie ... i jak to ja , znow bede ostrzegał- byle nie za szybko

Nie będziesz mi mówił jak szybko mam jeździć na nartach w dobie pandemii!!!11

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Wymyślić to sobie można wszystko. Ale po co? Chyba nie szukasz inspiracji? :facepalm:

Lula. 

A dlaczego nie , nie wolno szukać inspiracji ? 

• Facepalm 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...