Skocz do zawartości
Komar

Czas powitań

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.12.2020 o 11:43, Dragonfly pisze:

@Komar dzień dobry.

Miło, że do nas dołączyłeś. 

Dodam, że masz zajefajny nick 

Pozdrawiam owadzi kolego. Baw się dobrze :)

Czy ważki nie zjadają czasem komarów??? 

Mimo to, witaj Kolego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Coma jestem ważką, która jedne komary zabija, a inne wykorzystuje czasem nadgryzając 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.12.2020 o 14:52, Komar pisze:

Dziękuje za przywitanie, jestem tu „ świeżakiem”  i prawdę pisząc nie wiem jak tu działać 

Rozwin skrzydla lataj i bzykaj

A tak na powaznie witaj serdecznie i baw sie dobrze...

Ps tylko jeszcze poczekaj kilka dni ze zdjeciem ptaka (zarty zarty oczywiscie )

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj @Komar, "grono zacne", które tworzy forum to w dużej większości rewelacyjni, otwarci i ciekawi ludzie, sam się przekonasz, zagłębiając się w historie, dyskusje, tematy... Pozdrawiamy M. i P.

12 godzin temu, Nazar pisze:

Ps tylko jeszcze poczekaj kilka dni ze zdjeciem ptaka (zarty zarty oczywiscie )

Dodałabym od Siebie do przedmówcy... Wstrzymaj się w ogóle z owym zdjęcie ptaka , ale to tylko taka moja, osobista wycieczka M. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...