Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Nieśmiała żona 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zachęcam do poczytania naszych wcześniejszych opowiadań... 

Tak jak wcześniej pisaliśmy gdy wróciliśmy i po rejestracjach na zagranicznych forach szukaliśmy kogoś stałego. Żona stwierdziła, że woli mieć jednego konkretnego faceta, do dłuższej relacji... Wynienilismy wiele wiadomości, wiele było rozczarowań jednak po pół roku udało nam się znaleźć kogoś odpowiedniego, albo odpowiednich. Mieli konto jako 2 facetów, 2 przyjaciół murzynów jednak jako jedyni okazali się realni. Pozostali tylko obiecywali i kontakt się urywał. Szukaliśmy jednego kochanka, jednak sami stwierdziliśmy, że dobrze się rozmawia i na spotkaniu na zywo, co podkreśliliśmy będziemy chcieli wybrać jednego z pośród nich 

Ze względu na doświadczenie i to co nas kręci ustalislimy badania żeby bawić się na całego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na spotkanie umówiliśmy się w Gdańsku. Wcześniej zrobiliśmy zakupy, chłopaki nawet sami proponowali co im się podoba. Żona pozytywnie się zmieniła, nabrała pewności siebie i sama chciała eksponować to czym się może pochwalić czyli duże cycki... Na spotkanie założyła sukienkę z bardzo dużym dekoldem, miała biustonosz który podtrzymywał cycki, żeby lepiej wyglądały i sukienkę powyżej kolana, pończochy oraz szpilki z klasą nie kurewskie. Założyła też okulary 0 żeby wyglądać bardziej sexy co mega mi się spodobało. Przed spotkaniem sami się zastanawialiśmy jak to będzie i ze tylko jeden z nich wygra jej cipke... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy już zameldowaliśmy się w hotelu, wypiliśmy parę drinków, zaprosiliśmy ich do hotelu ze względu na sytuację. Weszło 2 naprawdę mega zadbanych, mega przystojnych ciemnych facetów. Zrobiliśmy sobie tak naprawdę małą imprezę z alkoholem z wiadomym przesłaniem.. Gdy alkohol zaczą już działać, wymyślaliśmy różne gry itd. Butelka, machanie, całowanie. Alex bo tak miał jeden z nich na imię zapytał czy już się zdecydowała kto będzie szczęśliwcem. Uśmiechnęła się i kazała im ściągnąć spodnie i walić konia żeby się zastanowiła. Siadla obok mnie, zabrała mojego. Kutasa do ręki i mówiła hmmm muszę się zastanowić.. Pocałowała mnie namiętnie, dodam że podczas zabaw była już rozebrana, bez majtek, miała pończochy, szpilki i stanik który odsłaniał biust. Gdy chłopaki się bawili, stwierdziła że nie umie się zdecydować. Klęknęła i kazała im podejść, stwierdziła kochanie to tylko lodzik i zaczęła im obciagac, biorąc wspólnie ich 2 wielkie. Kutasy do buzi... Obciagala im do końca do spustu. Kiedy skończyli poszli do łazienki a My zaczęliśmy się kochać, mega całując i skończyłem w jej tyłku. Tak chciałem wyruchac ją w dupe. Kiedy leżeliśmy, a chłopaki byli pod prysznicem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byliśmy po paru głębszych, Monika powiedział, kto bardziej się jej podoba. Popatrzyła też na mnie i zapytała co sądzę jak byśmy zmienili nasze zasady. Zapytałem co ma na myśli i stwierdziła, że zabierzemy ich 2. Wsadziła wtedy mojego kutasa do buzi i zaczęła mega obciagac w trakcie mówiąc, kochanie wiem że tego chcesz tak jak ja, 2 kutasy we mnie, gdy wychodizli ją włącznie spuszczałem się jej na twarz. Wszystko zebrała połknęła i się uśmiechnęła. Kazała chłopaka usiąść na kanapie i zrobić miejsce. Siadla w środku, łapiąc ich za kutasy. Podczas przemowy im trzepała i się z nimi całowała. Na podsumowania stwierdziła "chłopaki w 2 będziecie moimi kochankami a ja waszą kurwą co Wy na to", sami stwierdzili ze na to liczyli... Zapytali mnie co sądzę stwierdziłem że lubię to i kazali patrzeć. Kazali jej uklęknąć i obciagac na zmianę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podczas zabawy chłopaki na Maxa ją wyruchali łącznie z podwójna penetracja, 2 w cipce itd. W przerwał wchodziłem ja. Chłopaki stwierdzili ze jest mega suką i ze co tydzień będziemy to powtarzali... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tego wieczoru bawiliśmy się do rana, Monia na drugi dzień nie mogła dosłownie siadać. Z chłopakami faktycznie spotykamy się co 2 tygodnie. Po pół roku kiedy były Moniki urodziny wspólnie zorganizowali jej gangbang z ich kolegami. Po zabawie z 5 facetami sama. Mówiła że miała. Dość, ale było cudownie ale nigdy nie była tak wyruchana. Generalnie sami stwierdziliśmy, że przez otwatosc masz związek strasznie rozkwitł, a ja lubiłem jak jest taką kurwą. Koniec 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...