Skocz do zawartości
KnAa96

Fantazja o dwóch żonach

Rekomendowane odpowiedzi

Dominujący facet poradzi sobie nawet z dwiema teściowymi ;)

• Lubię 2
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Kind_of_Bear pisze:

Dostrzegam tutaj może pewnego rodzaju uprzedzenie, a może znamiona seksizmu. I nie mówię tu o autorze. 

Nie sądzę by opisywanie w ten sposób rogacza wzbudziło takie komentarze, o "małej wiarygodności", "narzucania fantazji" czy "poklepywania po plecach i uznania fantazji". Być może rzadkość zjawiska cuckqueen (w porównaniu do męskich cucków) na to wpływa. Tak czy siak, insynuowanie z góry, że ktoś wkłada w usta i głowę swojej żony rzeczy, których ta nie podziela jest niefajne, bo nie ma żadnych podstaw by ktoś z czystą kartą musiał się tłumaczyć i cokolwiek udowadniać. 

A co do tego o czym "każdy" dominujący facet marzy, to akurat tutaj bym się z autorem nie zgodził. Ale to już kwestia indywidualnych upodobań. ;)

No właśnie dlatego zrobiło mi się trochę dziwnie. Bo jak czytam tutaj o hotkach, które za przeproszeniem mogą pieprzyć się na prawo i lewo a mężowi to najlepiej założyć klatkę na kutasa, to wszystko jest ok. To są super fantazje obojga partnerów, dające spełnienie, satysfakcję itd. I nikt nie domniemuje, że ktoś potrzebuje poklepania po plecach. A jak ja piszę Wam o tym, że to może działać w druga stronę w podobnej skali, to już ocenia się to inaczej. Doceniam Wasze komentarze i uwielbiam to forum, ale zaskoczyło mnie to nieco. I cieszę się, że nie tylko ja to zauważyłem. Więcej otwartej głowy :) żona oczywiście też tutaj zajrzy i odpowie na wszelkie pytania. 

• Lubię 8
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, KnAa96 pisze:

a mężowi to najlepiej założyć klatkę na kutasa, to wszystko jest ok

Teraz to Ty popełniasz błąd uogólnienia. Dla mnie powyższa sytuacja nie jest ok. W ogromnym gronie pań HW znam jedynie dwie, które używają klatek.

• Lubię 3
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Złota Rybka pisze:

Teraz to Ty popełniasz błąd uogólnienia. Dla mnie powyższa sytuacja nie jest ok. W ogromnym gronie pań HW znam jedynie dwie, które używają klatek.

Zbyt dosłownie traktujesz moją wypowiedz. Nie powiesz mi jednak, że tak samo oceniacie (te kilka osób) całkowitą wolność seksualną kobiety a faceta w związku ZK. Bo po tych komentarzach tego nie widać. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I nie jest tak, że jedynie Ciebie nie oklaskują za powalająco ciekawą fantazję. Wiele osób pisze albo o doznaniach ekstremalnych, albo o zachowaniach ryzykownych i wtedy jest jeszcze więcej trzeźwiących komentarzy.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Złota Rybka pisze:

I nie jest tak, że jedynie Ciebie nie oklaskują za powalająco ciekawą fantazję. Wiele osób pisze albo o doznaniach ekstremalnych, albo o zachowaniach ryzykownych i wtedy jest jeszcze więcej trzeżwiących komentarzy.

Wiem o tym. Ale nie jest przypadkiem, że nie tylko ja zwróciłem na to uwagę, że zupełnie inaczej oceniacie mój układ (niektóre osoby) w porównaniu do odwrotnej sytuacji. Nie spierajmy się już o to, bo szkoda czasu. Każdy ma związek ZK taki, jaki lubi i jaki mu odpowiada. Jest szanuje w tym uczucia partnera, droga wolna. I sami wyznaczamy sobie granice. Jesteśmy z żona na początku tej drogi, wiec wszystko przed nami. 

• Lubię 6
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, KnAa96 pisze:

Bo po tych komentarzach tego nie widać.

Jakich komentarzach? Tutaj, w Twoim wątku? To jedynie kropla w oceanie.

Nasze relacje - czyli pań HW i moje - nie toczą się jedynie tutaj. Zaskoczenie, prawda? Te szczere przyjaźnie kwitną w prawdziwym życiu i na jednym spotkaniu siedzi kobieta lubiąca młodych, uległych chłopaków jak i taka, która umie znieść najbardziej tęgie baty od dominującego kochanka. Akceptujemy każde zachowanie i każdy układ, jeśli zaangażowane osoby wyraziły na to świadomą zgodę.

• Lubię 4
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Złota Rybka pisze:

Jakich komentarzach? Tutaj, w Twoim wątku? To jedynie kropla w oceanie.

Nasze relacje - czyli pań HW i moje - nie toczą się jedynie tutaj. Zaskoczenie, prawda? Te szczere przyjaźnie kwitną w prawdziwym życiu i na jednym spotkaniu siedzi kobieta lubiąca młodych, uległych chłopaków jak i taka, która umie znieść najbardziej tęgie baty od dominującego kochanka. Akceptujemy każde zachowanie i każdy układ, jeśli zaangażowane osoby wyraziły na to świadomą zgodę.

Nie wiem, po co o tym teraz mówisz i jaki to ma związek z ocenianiem naszych fantazji. I nie, relacje poza forum nie są dla mnie zaskoczeniem. Wyluzuj :) W naszym związku tez - mimo grania pewnych ról - na wszyekto jest obólna zgoda. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że cucqueen jest rzadkością dlatego takie podejście do tematu. Do każdej fantazji w jakiś sposób można sie doczepić. Nawet patrząc na samą realizacje fantazji dużo ciężej będzie znaleźć kobiete niz faceta gdyby fantazja dotyczyła dwóch mężów

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, KnAa96 pisze:

Nie wiem, po co o tym teraz mówisz

Mówię, żebyś miał świadomość naszej akceptacji różnorodności, jeśli nie zobaczyłeś jej w naszych wypowiedziach.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...