Skocz do zawartości
KnAa96

Fantazja o dwóch żonach

Rekomendowane odpowiedzi

Mam tą przyjemność znać taką parę, (bywalcy zlotów też znają, choć forumowo są od kilku lat nieaktywni). Okazuje się, że w wielu aspektach odczucia dla zdrady kontrolowanej są wspólne dla pań i panów. Oczywiście są rożnice w odbiorze bodźców, ale te jak mi się wydaje, będą wynikać nie tyle z różnicy płci, (choć może troche też) ale bardziej z idywidualnego odbioru sytuacji. Przecież nawet sami rogacze mogą zupełnie inaczej odbierać i odczuwać emocje, bo każdy jest innym człowiekiem. To, że kobiety będące w takich układach mają mniejszą reprezentację jest faktem, ale też specjalnie tego faktu bym nie przeceniał. 

Jeśli więc zastanawiamy się co czuje, co podnieca, z czego czerpie satysfakcję kobieta  będąca tą zdradzaną, możemy sięgnąć po wypowiedzi rogaczy i będziemy mieli namiastkę odpowiedzi. Bedzie to oczywiście namiastka, jakaś cecha wspólna, a różnice wynikać będą jak mniemam tylko z indywidualnego odczuwania bodźców, bez rozgraniczania płci. 

On. :)

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Sailor&Lula pisze:

No dobra, a jak panny nie określają się jako cuckqueen, lecz po prostu współradośnie dzielą się partnerem? Mogąc mieć z tego specjalną podnietę albo nie? Wszelkie obustronnie otwarte związki? Też nie działają? U @KnAa96 po prostu fantazja idzie w mniej popularną skrajność. Ja nie widzę powodów, dla których to by miało nie zadziałać na zdrowych, konsensualnych zasadach.

Lula.

Chodziło mi o to, że nie przetrwały zbyt długo - wg. mojej wiedzy było to między kilka tygodni a 2-3 lata. Jak dla mnie, subiektywnie rzecz jasna, to niezbyt długo. Ale oczywiście w takiej "grze" w/w zakres czasowy może komuś w zupełności wystarczać. 

2 godziny temu, Dragonfly pisze:

Skoro to nie był żart ( zmyliły mnie te ubawione emotki), to w takim razie powiedz mi jakie zagrożenia miałeś na myśli?

Wiesz. My tu nadal rozprawiamy o weekendowym układzie. Prawdopodobieństwo, że żonie i kochance zsynchronizują się cykle jest dokładnie takie samo jak w przypadku moim i moich koleżanek z pracy. W przypadku kochanków wystarczy dogadać terminy i już. 

@Dragonfly wybacz, ale za mało jeszcze znam kobiety,  żeby kontynuować ten wątek. Najzwyczajniej, co bym nie napisał,  polegnę w starciu z każdą kobietą (wliczając w to moją 7-letnią córcię). A Miksera musiałem zacytować, bo to co napisał przyszło i mi do głowy jako pierwsze

Tak czy siak, zamierzam w dalszym ciągu zgłębiać ten temat empirycznie.  Może za kilkadziesiąt lat, jak jeszcze nie pokona mnie demencja, będę mógł z Tobą raz jeszcze na trzeźwo(!) wrócić do tej rozmowy. A póki co,  jeśli będziesz kiedyś chciała o tym ze mną pogadać,  musisz mnie upić, bo bez minimum 3 głębokich lampek mocnego wina nie ogarniam Waszej wenusjańskiej psychiki  

PS.

4 lampki + jakieś ziółka i spokojnie mogę nawet na tę Wenus do Was polecieć

• Lubię 2
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Coma pisze:

Chodziło mi o to, że nie przetrwały zbyt długo - wg. mojej wiedzy było to między kilka tygodni a 2-3 lata. Jak dla mnie, subiektywnie rzecz jasna, to niezbyt długo. Ale oczywiście w takiej "grze" w/w zakres czasowy może komuś w zupełności wystarczać. 

Chodzi Ci o przetrwanie relacji z kochanką czy z "partnerką bazową"?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Cielawe określenie "partnerka bazowa" ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Sailor&Lula pisze:

Lula.

Z kochanką. Partnerka bazowa, jak sugeruje określenie, pozostaje zwykle przy swojej bazie 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, Coma pisze:

Z kochanką. Partnerka bazowa, jak sugeruje określenie, pozostaje zwykle przy swojej bazie 

A jakie były zwykle powody zakończenia takich relacji?

Lula. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...