Skocz do zawartości
KnAa96

Fantazja o dwóch żonach

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Złota Rybka pisze:

Mówię, żebyś miał świadomość naszej akceptacji różnorodności, jeśli nie zobaczyłeś jej w naszych wypowiedziach.

Popieram. Cuckoldplace jak dla mnie to fajne forum z ciekawymi osobowościami i bardzo tolerancyjnymi ludźmi. Chociaż można czasem tu spotkać krytyke ale jak najbardziej konstruktywną.  

Bardzo mi sie podoba Twoja fantazja. I jak juz pisalem trzymam kciuki za realizacje

• Lubię 5
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Złota Rybka pisze:

Mówię, żebyś miał świadomość naszej akceptacji różnorodności, jeśli nie zobaczyłeś jej w naszych wypowiedziach.

Nie tylko ja nie zobaczyłem... Ale jeśli takie są Wasze intencje to mogę się tylko cieszyć ;) Dlatego właśnie lubię to forum. I doceniam Wasze komentarze. Jeśli macie jakieś pytania do mojej żony, chętnie się z nimi zapoznamy w tym wątku. 

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chciałbym zapytać czy macie już doswiadczenie w takich zabawach? I czy żona jest obecna podczad tych spotkań

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

Ja chciałbym zapytać czy macie już doswiadczenie w takich zabawach? I czy żona jest obecna podczad tych spotkań

Żona odpisze wieczorem lub jutro, bo chciałbym jej oddać głos. Zaznaczy to w komentarzu :) Czekamy na więcej 

• Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, KnAa96 pisze:

Żona odpisze wieczorem lub jutro, bo chciałbym jej oddać głos. Zaznaczy to w komentarzu :) Czekamy na więcej 

Dziękuję i czekam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, KnAa96 pisze:

jak czytam tutaj o hotkach, które za przeproszeniem mogą pieprzyć się na prawo i lewo a mężowi to najlepiej założyć klatkę na kutasa, to wszystko jest ok.

No toś się otworzył.

Dlugo się hamowaleś...

Rozumiem potrzebę dominacji, ale w Tobie jest tez chyba poczucie wyższości nad mężczyznami-rogaczami.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, jennifer pisze:

No toś się otworzył.

Dlugo się hamowaleś...

Rozumiem potrzebę dominacji, ale w Tobie jest tez chyba poczucie wyższości nad mężczyznami-rogaczami.

Nie jest tak. Uważam, że trzeba mieć mega odwagę w sobie i zaufanie, żeby oddać swoją żonę innemu. Zupełnie nie uważam, żebym w czymkolwiek był od takich osób lepszy. Jeśli tak to zabrzmiało, to wyjaśniam. Jedyne co chciałem podkreślić to jak skrajnie różnie niektóre osoby oceniają mój układ a układ odwrotny w takiej samej skali. Ale jak niektórzy tu podkreślają to może wynikać z tego, że to po prostu rzadkość. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@KnAa96 sama jestem w bardzo nietypowym układzie, który wielu osobom powoduje opad szczęki. 

Wydaje mi się, że krytyka wobec Ciebie dotyczy tego, iż pokusiłeś się o uogólnienia. 

Nie traktuj swojego związku jako odwrotności "typowego" cuckoldu. Pomyśl o wszystkich relacjach jako odrębnych, totalnie indywidualnych dynamikach  - pewnie wtedy będzie Ci łatwiej rozmawiać.

Będąc uległą kobietą jestem przeogromnie ciekawa Twojej żony i serdecznie ją tu zapraszam. :)

Lula.

• Lubię 9
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Sailor&Lula pisze:

@KnAa96 sama jestem w bardzo nietypowym układzie, który wielu osobom powoduje opad szczęki. 

Wydaje mi się, że krytyka wobec Ciebie dotyczy tego, iż pokusiłeś się o uogólnienia. 

Nie traktuj swojego związku jako odwrotności "typowego" cuckoldu. Pomyśl o wszystkich relacjach jako odrębnych, totalnie indywidualnych dynamikach  - pewnie wtedy będzie Ci łatwiej rozmawiać.

Będąc uległą kobietą jestem przeogromnie ciekawa Twojej żony i serdecznie ją tu zapraszam. :)

Lula.

Nie ja zaczęłem uogólniać ;) Ale zostawmy to już. Wyjaśniliśmy sobie wiele rzeczy, więc teraz czas na żonę. Dzięki za dyskusję! Czekamy oczywiście na dalsze pytania. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co przeczytałem, to widzę że by się nie sprawdziło, dwie kobiety mieszkające razem z jednym facetem pod jednym dachem, na dłuższą metę by raczej nie przeszło, w końcu by się im okresy zsynchronizowały i było by po zabawie

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...