Skocz do zawartości
KnAa96

Fantazja o dwóch żonach

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jennifer pisze:

Szkoda, ze nie mozemy poczytać jak ona to widzi i co czuje. Taka jednostronna relacja jest malo wiarygodna.

Być może ta dominacja jest tu rozumiana jako narzucenie fantazji uległej żonie. Też mnie ciekawi, czy którakolwiek z tych rzeczy wymyśliła Ona.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, jennifer pisze:

Taka jednostronna relacja jest malo wiarygodna

Też tak to czuję, ale zgaduję, że autor, bardziej niż rzeczowej dyskusji i sprowadzenia na ziemię, potrzebuje poklepania po plecach i uznania swojej fantazji.

Oby uczestnicy omawianego układu umieli się w nim odnaleźć. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, jennifer pisze:

Szkoda, ze nie mozemy poczytać jak ona to widzi i co czuje. Taka jednostronna relacja jest malo wiarygodna.

Czyta komentarze :)  Ja tu spędzam więcej czasu, ale ma tutaj bieżący dostęp. Mogę ją poprosić o aktywność i małą sesję Q&A, jeśli Was to ciekawi. Faktycznie będzie bardziej wiarygodnie. 

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Złota Rybka pisze:

Też tak to czuję, ale zgaduję, że autor, bardziej niż rzeczowej dyskusji i sprowadzenia na ziemię, potrzebuje poklepania po plecach i uznania swojej fantazji.

Oby uczestnicy omawianego układu umieli się w nim odnaleźć. 

Troszkę za szybko wyciągasz wnioski, bo tak nie jest. Jest to po prostu nietypowa relacja i byłem ciekaw, co o niej myślicie. I o fantazjach jako takich. Daleko mi raczej do gościa, który potrzebuje poklepania po plecach. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, maniurka pisze:

Być może ta dominacja jest tu rozumiana jako narzucenie fantazji uległej żonie. Też mnie ciekawi, czy którakolwiek z tych rzeczy wymyśliła Ona.

Spodziewałem się takiego komentarza, wiec jak najbardziej możemy oddać jej głos ;) 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Złota Rybka pisze:

Ja to tez odbieram jako potrzebę opisania swoich najglębszych fantazji, niekoniecznie dzielonych z partnerką, ale moze sie mylę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, jennifer pisze:

Ja to tez odbieram jako potrzebę opisania swoich najglębszych fantazji, niekoniecznie dzielonych z partnerką, ale moze sie mylę. 

Podchodzicie to tego nieco sztampowo. Ale rozumiem to, bo faktycznie często tak jest. Pisało już tu do mnie mnóstwo facetów, którzy mają jakieś fantazje, żona o nich nawet nie wie. No nie zawsze tak jest. Nasz związek jest transparentny pod tym względem. A fantazjach o dwóch żonach jest jej. A ja ją tylko podchwyciłem. I bardzo mi się spodobała. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dostrzegam tutaj może pewnego rodzaju uprzedzenie, a może znamiona seksizmu. I nie mówię tu o autorze. 

Nie sądzę by opisywanie w ten sposób rogacza wzbudziło takie komentarze, o "małej wiarygodności", "narzucania fantazji" czy "poklepywania po plecach i uznania fantazji". Być może rzadkość zjawiska cuckqueen (w porównaniu do męskich cucków) na to wpływa. Tak czy siak, insynuowanie z góry, że ktoś wkłada w usta i głowę swojej żony rzeczy, których ta nie podziela jest niefajne, bo nie ma żadnych podstaw by ktoś z czystą kartą musiał się tłumaczyć i cokolwiek udowadniać. 

A co do tego o czym "każdy" dominujący facet marzy, to akurat tutaj bym się z autorem nie zgodził. Ale to już kwestia indywidualnych upodobań. ;)

• Lubię 5
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiamy, prowokujemy, dzieki temu mamy coraz wiecej informacji. 

Co do uprzedzeń, to fakt, z nich wynikaja watpliwosci.

Ale od tego jest to forum, by sobie horyzonty poszerzać :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie fantazja swietna dwie zony pod jednym dachem,ktore sie ze soba dogaduja a nie rywalizuja..A co zrobisz gdy ci dwie tesciowe zwala sie na chate?To niestety bracie to druga strona medalu o ktorej nie pomyslales..I nagle czar prysl...

• Lubię 4
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...