Skocz do zawartości
KnAa96

Fantazja o dwóch żonach

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Matt2233 pisze:

Fantazja godna realizacji. Trzymam kciuki ;)

Krok po kroku ;) to jest fantazja na kiedyś... odkrywamy powoli ten świat. Dbam o to, żeby żona czuła się z tym OK, bo to jest dla mnie wbrew pozorom najważniejsze. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, KnAa96 pisze:

Przeciez nie na stałe

Mówię o sytuacji rzeczywistej. Nie odnoszę się do Twojej fantazji.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz cudowną żonę. Mało która kobieta jest zdolna do czegoś takiego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, KnAa96 pisze:

W ramach tej fantazji np. na weekend.

Jak na weekend to dla mnie spoko. Gorzej w wolną chatą na cały weekend 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Wichura pisze:

Ponieważ zdecydowanie mniej jest u nas osób w układach cuckqueen - szczególnie otwartych tylko w jedną stronę (partnera). Bardzo dużo osób tutaj ma natomiast układ obustronnie otwarty czyli zarówno ona jak i on spotykają się z innymi. Z satysfakcją erotyczną kobiety wynikającą ze spotkań jej partnera bywa natomiast różnie, nawet w układach konsensualnych. 

A co do samej fantazji - jeżeli Was taka kręci to czemu nie. Ja bym nie chciał mieć na stałe dwóch żon pod dachem ;) 

Nie wykluczam tego, że kiedyś w ramach fantazji ja coś jej pozwolę, ale rogacz to nie ja. Nie to podejście, nie ta osobowość. Z jej strony podobnie. Liczę się ze zdaniem żony, bo to jest normalne, ale w łóżku od zawsze rozdaję karty i taki układ nam pasuje. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura pisze:

Jak na weekend to dla mnie spoko. Gorzej w wolną chatą na cały weekend 

Dzieciaki do dziadków

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

Masz cudowną żonę. Mało która kobieta jest zdolna do czegoś takiego

Jest najlepsza. Cudowna. We wszystkim ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bycie cuckquean kręci ją także dlatego, że mogłaby być dla mnie jak bezpieczna przystań... tak to określamy. To znaczy, że mogę ruchać na boku, ale ona zawsze mi da. Zawsze bez gumki, bezpiecznie. Naszą najbliższą fantazją „to do” jest zrobienie mi loda po innej kobiecie. Najlepiej tak, żeby zostawiła jej odciśniętą szminkę na kutasie jako dowód zdrady ;) Który dominujący facet nie marzy o czymś takim... 

• Lubię 1
  • Facepalm 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, KnAa96 pisze:

Który dominujący facet nie marzy o czymś takim

A skąd wiesz, że każdy? TY marzysz, ale nie każdy dominujący mężczyzna podziela te marzenia. Mój dominujący mąż woli trzymać żonę i kochanki daleko od siebie.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, ze nie mozemy poczytać jak ona to widzi i co czuje. Taka jednostronna relacja jest malo wiarygodna.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...