Skocz do zawartości
KnAa96

Fantazja o dwóch żonach

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór! Zdążyłem zauważyć, że tego typu fantazje są na forum rzadkością. Jak już niektórzy wiedzą, s naszym układzie to ja zdradzam moją przepiękną żonę ;) Niemniej, od dłuższego czasu w naszych głowach przewija się fantazja... o dwóch żonach. Polega ona na tym, że ta druga kobieta z nami mieszka, gotuje, zajmuje się dziećmi, tak jak moja żona, ale przede wszystkim... pieprzę się z nią zamiast ze swoją własną żoną. Ta druga przejmuje „małżeńskie obowiązki”  W naszych fantazjach uprawialbym seks z drugą żoną (tak bym się do niej zwracał) a ta prawdziwa mogłaby w tym czasie gotować nam obiad albo masturbować się w drugim pokoju, słuchając dźwięków dobiegających z sypialni... i szacując koszty remontu, bo z drugą żoną pieprzyłbym się tak, że poleciałby tynk ze ściany. Lubię łamać łóżko. Oczywiście, w zależności od tego, z którą szedłbym do łóżka, wymieniałyby się ślubną obrączką. Taki mały fetysz. Można powiedzieć, że kochanka („druga żona”) zdominowałaby nieco moją prawdziwą w temacie seksu...  

Nie spotkałem się jeszcze tutaj z taką fantazją, wiec chętnie się dowiem, co o niej myślicie ;)  Moim zdaniem do zrealizowania w formie pewnej gry... 

• Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"a ta prawdziwa mogłaby w tym czasie gotować nam obiad albo masturbować się w drugim pokoju, słuchając dźwięków dobiegających z sypialni... i szacując koszty remontu,"

dla mnie to już jakiś ultimate i nie moje klimaty. Samo posiadanie kochanki za wiedzą i aprobatą żony jest podniecające, owszem, ale tego typu poniżanie ( nawet w zabawie) to dla mnie za dużo, ja bym nie potrafił. Znacznie bardziej podniecające byłoby dla mnie po prostu trójkąt w łóżku  z żoną i kochanką zamiast kazać jej liczyć w drugim pokoju ile ma wynieść zakup nowego łóżka...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Marcuss_Krassus pisze:

"a ta prawdziwa mogłaby w tym czasie gotować nam obiad albo masturbować się w drugim pokoju, słuchając dźwięków dobiegających z sypialni... i szacując koszty remontu,"

dla mnie to już jakiś ultimate i nie moje klimaty. Samo posiadanie kochanki za wiedzą i aprobatą żony jest podniecające, owszem, ale tego typu poniżanie ( nawet w zabawie) to dla mnie za dużo, ja bym nie potrafił. Znacznie bardziej podniecające byłoby dla mnie po prostu trójkąt w łóżku  z żoną i kochanką zamiast kazać jej liczyć w drugim pokoju ile ma wynieść zakup nowego łóżka...

Na ten moment to tylko fantazja ;) A zakres jej realizacji... wyjdzie w praktyce. Niemniej z naszej perspektywy dużo z tego jest do zrobienia. Dzięki za opinię! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

w każdym razie z ciekawością śledzę waszą historię

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mysle, ze dwie żony to za mało. Cztery to jest optimum.

Jedna do gotowania, druga do sprzatania i remontów, trzecia do opieki nad dziecmi i czwarta oczywiscie do seksu, koniecznie jęcząca.

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, jennifer pisze:

Ja mysle, ze dwie żony to za mało. Cztery to jest optimum.

Jedna do gotowania, druga do sprzatania i remontów, trzecia do opieki nad dziecmi i czwarta oczywiscie do seksu, koniecznie jęcząca.

Wyczuwam nutkę ironii ;) W państwie islamskim może tak by było, ale bez przesady. Nasza fantazja jest jak każda inna. Indywidualna. A czy spełni się w aż takim zakresie... wszystko przed nami. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.12.2020 o 01:29, KnAa96 pisze:

Zdążyłem zauważyć, że tego typu fantazje są na forum rzadkością

Ponieważ zdecydowanie mniej jest u nas osób w układach cuckqueen - szczególnie otwartych tylko w jedną stronę (partnera). Bardzo dużo osób tutaj ma natomiast układ obustronnie otwarty czyli zarówno ona jak i on spotykają się z innymi. Z satysfakcją erotyczną kobiety wynikającą ze spotkań jej partnera bywa natomiast różnie, nawet w układach konsensualnych. 

A co do samej fantazji - jeżeli Was taka kręci to czemu nie. Ja bym nie chciał mieć na stałe dwóch żon pod dachem ;) 

• Lubię 4
  • Dziękuję 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, KnAa96 pisze:

W państwie islamskim może tak by było

Nie byłoby. W islamie mężczyzna ma obowiązek traktować wszystkie żony i wszystkie dzieci równo, zarówno pod względem uwagi, jak i finansów. Mało kogo na to stać, dlatego z pozwolenia nie korzysta każdy chętny.

• Lubię 2
  • Dziękuję 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Złota Rybka pisze:

Nie byłoby. W islamie mężczyzna ma obowiązek traktować wszystkie żony i wszystkie dzieci równo, zarówno pod względem uwagi, jak i finansów. Mało kogo na to stać, dlatego z pozwolenia nie korzysta każdy chętny.

Przeciez nie na stałe ;) W ramach tej fantazji np. na weekend. Dwóch żon na stałe nie wyobrażam sobie mieć. Zreszta, nazywanej tej drugiej „żoną” też byłoby w ramach pewnej gry. Żona jest jedna i liczę na to, że tak pozostanie. Nie traktujmy wszystkiego tak dosłownie. Ale dzięki za doprecyzowanie informacji! 

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...