Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Cuckold owe wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Całowaliśmy się na łóżku gdy on brał prysznic. Gdy wrócił rozmawialiśmy przed 2 razem, pytam o doznania emocje itd. Zapytał co sądzimy o braku zabezpieczenia. Monika odpowiedział, że wiadomo lepiej, ale nie bierze antykoncepcji i nie mamy badań. Stwierdził, że niedaleko jest przychodnia o co my na to żeby zrobić badania o bawić się na całego? Mieliśmy obawy ale sama stwierdziła, że. Lepiej ale bez spuszczania w środku. Za drugim razem Tommy na chwilę wszedł w nią bez gumki i stwierdził że jest cudowna, jednak po chwili założył gumkę. Bawiliśmy się do rana. Było cudownie, gdy wróciliśmy teściowa dziwnie na nas patrzyła. Następnego dnia z rana poszliśmy Robić badania w 3. Po badaniach poszliśmy na śniadanie i na basen. Mieliśmy mega luźne popołudnie, Tommy pytał czy nie przyjdziemy na plażę, jednak mu odmówiliśmy. Rozkoszowaliśmy się sobą... Wieczorem podczas show przysiadł się do nas z byliśmy z dziećmi i teściową. Gdy jednak ona poszła, stal się bardziej odważny. Zaproponował spacer. Pytał jak się nam podobało, jakie mamy przemyślenia itd. Było miło, Monika szła w środku i trzymaliśmy ją razem za ręce. Powiedział, że ma niespodziankę. Kiedy usiedliśmy miał badania z których wynikało że możemy mega szaleć. Zapytał co z tym zrobimy. Monika się uśmiechnęła i stwierdziła łapiąc nas za kutasy że idziemy do niego. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W torebce miała przygotowane kurewskie szpilki na koturnie, oraz Bodystocking z siateczki i kabaretki. Kazała Tomiemu iść pod prysznic, gdy wyszedł nagi zabrała jego dużego chuja do buzi obciągnęla przez chwilę, popatrzyła na mnie i stwierdziła, że idzie się przygotować żeby poczekał. Gdy była w łazience rozmawialiśmy z nim co i jak. Gdy wyszła, wyglądała jak razowa suka, dodatkowo miała mega mocny makijaż. Powiedziała "kochanie teraz Ty a My zaczniemy". Kiedy byłem w łazience słyszałem tylko cmoki, jęki i śmiechy z pokoju, a mój kutas mega stał ". Gdy wróciłem zobaczyłem jak wkłada sobie k go kutasa w cipke i na nim siada. Odwróciła się w moją stronę i stwierdziła jak się podoba kochanie? Kazała podejść złapała mojego kutasa i stwierdziła że jest dużo mniejszy od niego... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęła mi trzepać ujezdzajac go i się ze mną całować na przemian z nim. Kazała mi usiąść na sofie i ich obserwować. Zrzucli ją i kazał obciagac, następnie kazał się jej wypiąć i ostro ją postówal od tyłu. Pod koniec, gdy był blisko kazał się jej położyć, odwrócił ją tyłem, złapał jej nogw z którą uniósł do góry i miałem cudowny widok gdy żona była do mnie przodem  a on ją bzykal. W trakcie bawiła się cipka i zapytała gdzie chcę żeby doszedł, w trakcie bawiłem się kutasem. Stwierdziłem że ma zalać jej cipke. Oburzyła się i podnieciła, ale się nie zabezpieczam. Powiedziałem, że coś wymyślimy. Chwilę potem doszła, on przyspieszył ruchy, zapytał się gdzie ma skończyć. Pocałowała go i powiedziała że w niej do końca... Mocno to na niego zadziałało, przyspieszył ruchy i zalał jej cipke... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy z niej wyszedł i poszedł do łazienki i Monika leżała i z jej cipki wylewała się sperma, popatrzyła na mnie i zapytała jak się podobało. Tylko wymieniliśmy uśmiechy. Popatrzyła na mnie i powiedziała, wiem że tego chcesz nie wstydź się ją też tego chcę. Zapytałem o co jej chodzi. Wtedy powiedziała wyliz mi cipke Rogaczu. Mega mnie to podniecilo. Lizalem jej mokrą, słona od jego sperny cipke i potem wszedlem i sam skończyłem w jej cipie. Była luźna, ale podobało mi się. Stwierdziła że mało mnie czuła... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po wszystkim sama stwierdziła, że nie czuła się atrakcyjną po urodzeniu 2 dzieci, cierpiała też na kompleks z powodu dużego biustu, który był seksowny, po 2 dzieci nie był mega jędrny, piersi lekko zwisały, jednak były bardzo zachęcające. Po seksie z innym, nabrała pewności siebie i mega pozytywnie to zadziałało... Sama stwierdziła, że czuła się bardzo kobieco.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy rozmawialiśmy szerzę mówiła,, że fantazjowała ale bała się jak zareaguje. Gdy razem ustalislimy ze razem mamy podobne fantazje mega się ucieszyła. Stwierdziła że uwielbia jak liże jej cipke, ale co do bzykania jest Oki ale woli większy rozmiar :) sama stwierdziła że podobnie jak ja... Kiedy wyjechaliśmy, pożegnaliśmy się wcześniej z naszym gościem, który nas wspólnie otworzył. Kiedy wróciliśmy do domu, zarejestrowaliśmy się na zagranicznym forum cuckold i poszukiwaliśmy kogoś na stałe oczywiście z dużym kutasem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...