Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Cuckold owe wakacje

Rekomendowane odpowiedzi

Historia jest tylko opowiadaniem wymyślonym przez nas wspólnie. 

Z Moniką byliśmy idealnym małżeństwem, mieliśmy 2 dzieci, bardzo się kochaliśmy. Poznaliśmy się w wieku 25 lat gdy każde z nas było po przejściach z poprzednich związków. Nasz związek rozkwitał mocno, po 2 latach zdecydowaliśmy się na ślub. Zaraz po ślubie urodziło się nasze pierwsze dziecko po 2 latach kolejne. Zawsze milsimy mega udane życie w łóżku, Monika lubiła zabawki i była otwarta. Lublilismy testować i bawić się seksem. Zawsze miała przy mnie orgazm, sama mówiła, że nie mam może największego ale umiem się nim obsługiwać. Zawsze w łóżku dbałem, żeby była zadowolona. Jej ulubioną zabawką było duże dildo z przyssawka ok 21 cm, którym bawiliśmy się fantazjując o 3 kącie. Używaliśmy go tylko gdy była lekko wstawiona i wtedy się otwierała i zawsze dochodziła. Strasznie mnie to podniecało, jednak potem nigdy o tym nie rozmawialiśmy. Czytałem wiele forów i oglądałem masę filmów o cuckold, wciągną mnie ten temat i zaczolem fantazjować, jednak nie miałem odwagi powiedzieć o tym Monice. Bałem się jej reakcji. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie narzekaliśmy na nic i sam zaproponowałem, żeby wybrała kierunek w jaki pojedziemy na wakacje. Padło na Jamajke, stwierdziła, że to super kierunek na wspólne rodzinne wakacje. Już podczas pakowania widziałem, że pakowała fikuśne stroje i 2 pary butów wysokich koturn tylko do łóżka, sama stwierdziła, że na wakacjach też chcę mnie zaskoczyć i się uśmiechnęła. Gdy po loecie zameldowaliśmy się w hotelu, córki spały Monika chciała porozmawiać. Powiedziała, że sprawdziła historie przeglądarki, nic mi o tym nie mówiła, że z początku była mega na mnie zła, ale potem sama zaczęła zgłębiać temat i też ją to kręciło. Wybierając wakacje wybrała tak, żeby znaleźć kochanka na masz pierwszy raz. Zapytała czy chce być Rogaczem i co sądzi o czarnym dużym kutasie który ją zernie. Trzymała mojego chuja, zrobiła duże oczy i stwierdziła o kurwa serio Cię to kręci.. Skinolem głową, a ona pocałowała mnie i powiedziała, że ją też... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poszła pod prysznic, wróciła mega odjebana w erotyczna bieliznę, pończochy i szpilki. Wychodząc zapytała czy Rogacza to kręci? Widziała że jestem cały twardy, stwierdziła kurwa ale to chore. Ale kontynlowala. Podeszła do mnie, zaczęła kusić i pytać się czy kręci mnie jak jestem Rogaczem i jak duży chuj będzie w jej cipce, bawiła się nim cały czas. Potem siadla na mnie, nie wkładała go tylko jeździła nim przy wejściu do cipki cały czas mówiąc o innym i podkręcając klimat. Nie wytrzymałem i się spuściłem na cipke... Sama stwierdziła, że szybko i ze ją też to kręci. Kazałem jej się rozłożyć, zabrałem nasza zabawkę, duże dildo i zaczolem ją nim pieprzyc... Sama stwierdziła, że chce dużego czarnego chuja... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miała mega orgazm, przepraszała mnie potem ją pocalowalem i powiedziałem, że chcemy tego samego. Przeposilem, że nie byłem szczery. Sama stwierdziła, że kręci ją to i chce żebym na to patrzył... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ustalislismy, że żona będzie mega wyzywająca. Strój kąpielowy był mega wyzywająca mini bikini i góra ledwo zasłaniającą sutki.. Nie hotelu na basenie wszyscy patrzyli się na nią. Jednak sama stwierdziła, że musimy iść na plażę dla wszystkich. Ja zostałem z dziewczynkami. Poszła na publiczna plażę, rozłożyła się na ręczniku i specjalnie zdjęła biustonosz dla lepszego efektu. Każdy kto przechodził zwracał na nią uwagę. Wielu facetów dawalo jej propozycje, jednak tylko z jednym wywiązała rozmowę. Nazwał się Tommy, był właścicielem jednego z hoteli, był inteligentny i miał mega dużego kutasa 26 cm. Uwiodl ją zarówno rozmową jak i kutasem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Długo rozmawiali, pytał czy jest sama czy z kimś. Sama powiedziała, że z mężem, ale szukają przygody. Tommy stwierdził, że doskonale wie czego jej potrzeba, sam zapytał o cuckold. Mówił że wie o co chodzi itd. Po dłuższej chwili sam stwierdził "widzę jak się na niego patrzysz dotknij go" nie trzeba było jej powtarzać, zabrała go do ręki, spojrzała na niego, uśmiechnęła się się i powiedziała, że jest bardzo duży... Tommy stwierdził żeby sobie wyobraziła jak będzie rozpychał jej cipke. Uśmiechnęła się i powiedziała, że wszystko zależy od męża. Kazał się nim bawić i tak też robiła, gdy on ją całował. Kiedy poszedłem sprawdzić co z żoną, widziałem jak bawi się chujem dużego murzyna i się z nim całuję. Byłem mega podniecony... Przestali sam stwierdził, że na więcej przyjdzie czas... Nie mówiłem jej ze to widziałem, sama się przyznała. Powiedziała, że umowila się z nim na wieczór zebym go poznał. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy dzieci poszły spać, mieliśmy nianie, naszą teściową, poszliśmy na spotkanie na miasto z Tommym. Przywitał się z żoną namiętnym pocałunkiem, dał mi rękę i powiedział, że mam cudowną kobietę. Gdy rozmawialiśmy dotykał jej uda i ją komplementował. Rozmowa bardo się kleiła. Poszliśmy na spacer po plaży, nagle kazał się zatrzymać, ściągnąć spodnie. Wyciągną swojego wielkiego kutasa, kazał zabrac go żonie oraz mojego i obciągac. W trakcie stwierdził już wiesz dlaczego kobiety wola czarne kutasy, i zapytał żonę, która tylko. Skinęła obciagajac mu. Zapytał czy naprawdę chcę żeby żona została taką suką? Czy chce zobaczyć jak czarny kutas rucha żonę? Wyjęła go z USt i powiedziała nie pytaj tylko to zrób, prawda kochanie zapala? Powiedziałem. Tak. Dałem mu gumkę, którą nałożył i trzymałem nogi żony szeroko gdy on w nią wchodził, strasznie jęczała i w trakcie mówiła że tego chcę i pytała czy się mi podoba... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie mi się podobało, mój kutas nigdy nie był tak sztywny. Podczas zabawy nie wytrzymałem i się spuściłem na podłogę, żona i bull się uśmiechnęli i stwierdzili, że chyba się podoba. Najlepsze było to że mój kutas nie opadł, tylko dalej był sztywny... Zmienili pozycje, teraz ona siadla na nim i go ujezezala. W trakcie całowaliśmy się, żona mówiła że jest taki wielki i w. Trackie dostała orgazmu. Całowaliśmy się, mega mnie to nakręciło, powiedziała, że uwielbia jego kutasa. Zrzucił ją z siebie kazał obciagac, wyglądała bosko mając w buzi takiego kutasa. Potem kazał się jej wypiąć i wszedł w nią od tyłu. Gdy ją bzykal ja trzymałem jej pupę i nią poruszałem, a Monika trzepała mi kutasa w trakcie mówiąc jak mi się podoba. Podczas zabawy nasz gość przyspieszył ruchy, Monika widząc to klęknęła przed nim, zdjęła gumkę i zaczęła obciagac aż się spuścił na jej twarz. Wszystko wylizała, dała mi buziaka i kazała się zerżnąć. Wszedłem w jej cipke i. Momentalnie doszedłem... Zapytała szyderczo czy się podobało? Stwierdziłem że uwielbiam jak taka jest. Ona stwierdziła że też to lubi... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...